ozzy110 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Prosiłbym jeszcze o nie wklepywanie wymian do arkusza. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Gdzie są wymiany! Panowie gdzie są wymiany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 1 minutę temu, january napisał: To ja się Ciebie pytam gdzie pewna wymiana... Wróble ćwierkają, że cap space z wymiany się przyda i Pels dopieszczą kolejny wielki transfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 3 minuty temu, Ashigaru napisał: Trolujesz, śmiejesz się czy tak myślisz? Nie jestem w stanie wyczuć Tak myśli. Chyba wszyscy tak myślą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Teraz, fluber napisał: Tak myśli. Chyba wszyscy tak myślą... Ja tak nie myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Teraz, Ashigaru napisał: Ja tak nie myślę To cofnijcie deal, myślę że @cvbe się zgodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, fluber napisał: To cofnijcie deal, myślę że @cvbe się zgodzi:) Jak cofniemy draft to easy, nie ma problemu, miałem też inne opcje, ale @cvbe najbardziej chciał tych picków. Zresztą jak Cam okaże się Paulem Georgem, Rui kozakiem, Bulls i Toronto zespołami w PO, Cavs mistrzami w latach '23 i '25 to będę w plecy. @Qcin_69 zaprosisz? Wychodzi na to, że czegoś mnie nauczyła rozmowa z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Zawsze służę pomocą ludziom ze Spółdzielni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, Ashigaru napisał: Jak cofniemy draft to easy, nie ma problemu, miałem też inne opcje, ale @cvbe najbardziej chciał tych picków. Zresztą jak Cam okaże się Paulem Georgem, Rui kozakiem, Bulls i Toronto zespołami w PO, Cavs mistrzami w latach '23 i '25 to będę w plecy. Gracze wybrani z numerem 6 w ciągu ostatnich 10 lat: 2018 Mohamed Bamba - Orlando Magic 2017 Jonathan Isaac, Florida State – Orlando Magic 2016 Buddy Hield, Oklahoma – New Orleans Pelicans 2015 Willie Cauley-Stein, Kentucky – Sacramento Kings 2014 Marcus Smart, Oklahoma St. – Boston Celtics 2013 Nerlens Noel, Kentucky – New Orleans Pelicans 2012 Damian Lillard, Weber State – Portland Trail Blazers 2011 Jan Vesely, Czech Republic – Washington Wizards 2010 Ekpe Udoh, Baylor – Golden State Warriors 2009 Johnny Flynn, Syracuse – Minnesota Timberwolves Gracze wybrani z numerem 10 w ciągu ostatnich 10 lat: 2018 Mikal Bridges - Phoenix Suns 2017 Zach Collins, Gonzaga – Sacramento Kings 2016 Thon Maker, Canada – Milwaukee Bucks 2015 Justise Winslow, Duke – Miami HEAT 2014 Elfrid Payton, Louisiana Layfayette – Philadelphia 76ers 2013 C.J. McCollum, Lehigh – Portland Trail Blazers 2012 Austin Rivers, UNC – New Orleans Hornets 2011 Jimmer Fredette, BYU – Milwaukee Bucks 2010 Paul George, Fresno State – Indiana Pacers 2009 Brandon Jennings, Italy – Milwaukee Bucks Czyli szansa, że pick 6 i pick 10 będą kozakami wynosi jakieś 4%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: To się tak nie liczy... Ale szansa jest znacznie mniejsza xD A jak byś to policzył?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Czyli szansa, że pick 6 i pick 10 będą kozakami wynosi jakieś 4%. 1 minutę temu, january napisał: To się tak nie liczy... Ale szansa jest znacznie mniejsza xD @cvbe w tym momencie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Lol, gdzie tu kradzież? Przecież gdyby zamiast tych nazwisk były picki (6 i 10) to ludzie by mówili o fair deal. Typowy przykład, że pick to hoho mega wartość, a już nazwisko to tam nic specjalnego. Może te picki Cavs będą po za loterią w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 2 minuty temu, fluber napisał: A jak byś to policzył?:) Średnio w drafcie masz ~czterech zawodników na poziomie allstara, więc z reguły masz szansę do wzięcia kogoś takiego z #6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 W ostatnim drafcie ta średnia z 4 allstarów spadła do 2. Taki był słaby. Zion i Little. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Lol, gdzie tu kradzież? Przecież gdyby zamiast tych nazwisk były picki (6 i 10) to ludzie by mówili o fair deal. Typowy przykład, że pick to hoho mega wartość, a już nazwisko to tam nic specjalnego. Może te picki Cavs będą po za loterią w ogóle? Zgadzam się. Nie ma ryzyka, nie ma zabawy. Ja bardziej ceniłem picki, a @cvbe Cama i Rui. Obie strony są zadowolone z dealu, prawda? 1 8 minut temu, Eld napisał: W ostatnim drafcie ta średnia z 4 allstarów spadła do 2. Taki był słaby. Zion i Little. Ale urwał! Ale to było dobre!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 "Cam Reddish i Rui Hachimura są szczęśliwi, że klub wierzy w nich aż tak aby oddać przyszłe mocne assety i obiecali w wirtualnym świecie grać jeszcze lepiej niż w realu" (via Marc Stein) Natomiast w roku 2022 nadal bardzo młody core, Rozier-Reddish-Barrett-Hachimura na rookie kontraktach, będzie bardzo kuszącą opcją dla potencjalnych FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Niekoniecznie w tym drafcie akurat Inna sprawa, że tak oceniam ze względu na Reddisha i Hachimurę : primo bo value oddania za nich 3x 1st rounderów jest według mnie okropne, secundo bo Rui i Cam mogą powodować, że te picki Cavs będą cholernie cenne... Ale to też moja ocena Hachimury i Reddisha. Btw deale tylko do północy dziś przed 1 turą FA i muszą być potwierdzone, co nie? Ano właśnie rozchodzi się o twoją ocenę Rui i Reddisha, których masz nisko, ale realnie patrząc to ich trade value to poziom szóstego i 10 picka, bo tak poszli w drafcie. I chyba dość podobnie wygląda to w RL NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Do kiedy my możemy robić wymiany przed 1 turą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 3.4 Zawodnicy wybrani w drafcie w 1. rundzie podpisywani są za wartość 120% rookie scale. Pojawiają się w salary drużyny w momencie wyboru w drafcie jako cap hold. Kontrakty z nimi można podpisywać albo od 1 lipca do momentu zakończenia wysyłania ofert w pierwszej turze albo po 3. turze, do momentu zakończenia wysyłania ofert w czwartej turze. Wtedy też należy podjąć ewentualną decyzję co do stashowania Czy first rounderzy wg regulaminu nie powinni już wisieć w kadrach na rookie scale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) 13 minut temu, MarcusCamby napisał: 3.4 Zawodnicy wybrani w drafcie w 1. rundzie podpisywani są za wartość 120% rookie scale. Pojawiają się w salary drużyny w momencie wyboru w drafcie jako cap hold. Kontrakty z nimi można podpisywać albo od 1 lipca do momentu zakończenia wysyłania ofert w pierwszej turze albo po 3. turze, do momentu zakończenia wysyłania ofert w czwartej turze. Wtedy też należy podjąć ewentualną decyzję co do stashowania Czy first rounderzy wg regulaminu nie powinni już wisieć w kadrach na rookie scale? W real NBA, gracz wybrany w 1st round nie jest capholdem, chyba nawet specjalnie wybierają moment podpisania by kombinować z salary. Tak przynajmniej zawsze mi się wydawało. Pytanie jeszcze czy możemy, zgodnie z regulaminem, stashowac graczy z 1st round. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi