BMF Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: tak wychodzi Myślałem, że już do końca gry zaczynają pierwsze picki żeby zrekompensować wzięcie Jordanów i LeBronów, weird. ;] Ostatni pick, muszę pomyśleć o jakimś dobrym nazwisku dla boomerów, żeby go w miarę kojarzyli. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 26 minut temu, BMF napisał: Ostatni pick, muszę pomyśleć o jakimś dobrym nazwisku dla boomerów, żeby go w miarę kojarzyli. ;] W piłkarskim ATFie chyba były sytuacje, gdzie szedł gracz, a inny uczestnik/obserwator go kompletnie nie kojarzył. W koszykarskim chyba się takie coś nie wydarzyło? Userzy mają różną opinię o wyborach, ale raczej kojarzą 'dość dobrze' danego grajka. *'dość dobrze' kwestia interpretacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 32 minuty temu, BMF napisał: Myślałem, że już do końca gry zaczynają pierwsze picki żeby zrekompensować wzięcie Jordanów i LeBronów, weird. ;] Ostatni pick, muszę pomyśleć o jakimś dobrym nazwisku dla boomerów, żeby go w miarę kojarzyli. ;] Manute Bol Shawn Bradley Muggsy Bogues Gheorge Muresan dawaj coś charakterystycznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Godzinę temu, mac napisał: Ja pewnemu userowi go doradzałem w 4 rundzie nawet Dziwne, że nikt go chyba nie wział jeszcze, bo nie dość że kompletny grajek to i sentymentalny. Godzinę temu, Lu- napisał: ktoś bierze Korvera nad np. Petrovicem 92/93 (nie wiem czy spoiluję, bo nie wiem, czy już poszedł Dzizas opanujcie się, niektórzy chcieli tu przystealować w ostatniej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 godzinę temu, P_M napisał: Dzizas opanujcie się, niektórzy chcieli tu przystealować w ostatniej rundzie Dajcie mi jeszcze 15 min. Od 5 rundy chciałem wziąć Petrovica,Majerle albo XXX. Ale jeszcze ostatni sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 3 godziny temu, Lu- napisał: Pisał o NBA, inaczej bym go nie pamiętał. Teraz już jestem stary, z nikogo nie cisnę, tylko spokojnie pykam fajeczkę jak Kareem w wielkim bujanym fotelu. I czasem tylko, dumając nad sensem życia i rozważając jak to możliwe żeby @ai3 ruchał 18 razy w miesiącu, a @Jendras 8 razy w życiu, zastanawiam, jak to jest, że: -PJ Tucker wchodzi do AllTime Great, a inny ogórek jak np. Chuck Hayes, Keith Askins (wiem, że nie wiecie kto to ), Cliff Levingston, Raef LaFrentz, Keith Van Horn, czy Calbert Cheaney nie, - ktoś bierze Korvera nad np. Petrovicem 92/93 (nie wiem czy spoiluję, bo nie wiem, czy już poszedł), albo Derricka Colemana nad Amare, mimo, że obaj o grze w obronie mają pojęcie takie jak @marzec o tym, żeby białych skarpet nie zakładać do garnituru, ani do Kubotów. - Luol Deng drażni mnie nawet, gdy już nie gra. Nie cisnę zatem, tylko się zastanawiam. Wy debatujecie, rozstrząsacie, analizujecie, wrzucacie cyferki z adv stats, a: -konsensusu nie będzie albo GOATem zostanie i tu Paul Pierce, -ten, kto wybierze Kwame Browna będzie udowadniał, że to lepszy pick niż Hakeem,a reszta kłamie, nie zna się lub jest znanipulowana przez innych, czyli coś jak w polskiej polityce... Petrovic? Kup sobie lepsza fajkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 teraz to i muszę pomyśleć nad rezerwowym PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Price + Petrovic.... atakowałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 W czym w sumie Drażen Petrović jest lepszy od Devina Bookera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, BMF napisał: W czym w sumie Drażen Petrović jest lepszy od Devina Bookera? w tym że jest z 90's i umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Price + Petrovic.... atakowałbym wiem że byś atakował gdybyś miał kim. Ale cóż . Dokonałeś wielkiej sztuki wybierając Wade i mając słaby team w ataku(jak na ATF) 1 minutę temu, BMF napisał: W czym w sumie Drażen Petrović jest lepszy od Devina Bookera? Może w niczym. Choć moim zdaniem rzut za 3 ma zdecydowanie pewniejszy Petrovic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, Gregorius napisał: wiem że byś atakował gdybyś miał kim. Ale cóż . Dokonałeś wielkiej sztuki wybierając Wade i mając słaby team w ataku(jak na ATF) spoko mam już nawet nagranie jak Price i Petrovic próbują zatrzymać słabego w ataku Joka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: spoko mam już nawet nagranie jak Price i Petrovic próbują zatrzymać słabego w ataku Joka: Przecież Jokowi wystarczy rzucić gdzieś burgery za parkiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, Gregorius napisał: Przecież Jokowi wystarczy rzucić gdzieś burgery za parkiet. sęk w tym że te Twoje chuchra nie dorzucą za parkiet xD ale tak poważnie - to rozumiem że tu powstała na ostatnich dwóch stronach jakaś dziwna presja na tego overrated Petrovica -> ale na cholerę ci on?!? Masz Price'a, masz Millera - przecież on tu jest totalnie zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: sęk w tym że te Twoje chuchra nie dorzucą za parkiet xD ale tak poważnie - to rozumiem że tu powstała na ostatnich dwóch stronach jakaś dziwna presja na tego overrated Petrovica -> ale na cholerę ci on?!? Masz Price'a, masz Millera - przecież on tu jest totalnie zbędny Tak poważnie to Price nie jest problemem bo jak na rozgrywającego bronił ok. Za to chciałem mieć kogoś w ataku jak jeden z nich będzie musiał zejść z parkietu. Akurat w moim zespole obrona Drazena nie powinna boleć ale nie ukrywam że to był powód dlaczego nie byłem pewien i zastanawiałem się nad nim od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 42 minuty temu, Gregorius napisał: Dajcie mi jeszcze 15 min. Od 5 rundy chciałem wziąć Petrovica,Majerle albo XXX. Ale jeszcze ostatni sprawdzenie Ten XXX to był Hinrich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, airmax napisał: Ten XXX to był Hinrich? nie. Rozważałem 3 SG jako pierwszy wybór. I potem miałem nadzieje na Hinrich'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) 7 minut temu, Gregorius napisał: Tak poważnie to Price nie jest problemem bo jak na rozgrywającego bronił ok. Za to chciałem mieć kogoś w ataku jak jeden z nich będzie musiał zejść z parkietu. Akurat w moim zespole obrona Drazena nie powinna boleć ale nie ukrywam że to był powód dlaczego nie byłem pewien i zastanawiałem się nad nim od jakiegoś czasu. No jesli Drazen bedzie razem z Pricem na parkiecie to bedzie to bolec w cholere + nie wiem czy ktos kupi razem na parkiecie Millera i Petrovica (nawet przy Pippenie). Sam zreszta piszesz ze teraz nad rezerwowym PG myslisz -> wiec 2/3 sloty rezerwowe zmarnowales tylko na pozycje guardow. Kenyon ma latac cala reszte? Edytowane 29 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Godzinę temu, airmax napisał: 126. Kirk Hinrich 06/07 @marzec, teraz jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: w tym że jest z 90's i umarł Tutaj dochodzi cała kombinacja: pierwsza eurogwiazda (?) - Barcelona '92 - bardzo dobry gracz w NBA - sukcesy w turniejach międzynarodowych - tragiczna śmierć - fajne dokumenty. Co najwyżej można się zastanawiać czy nie byłby lepszy gdyby nie fakt, że późno trafił do US. Tutaj pick pod publikę level Larry Bird/mój następny wybór. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi