kolader Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:00, fluber napisał(a): Fajny deal po danilo. Szkoda ze nielegalny Why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) W dniu 10.09.2018 o 20:02, kolader napisał(a): Why? Bo nie mozna oddac riversa z gallowayem przez 2 miesiace. Edytowane 10 Września 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:02, kolader napisał(a): Why? Rivers nie może iść wspólnie z żadnym innym zawodnikiem. Trzeba odczekać 2 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Cytat Po pozyskaniu zawodnika w wymianie oddać go można dopiero po 2 miesiącach, chyba że gracza oddaje się samego - bez jakichkolwiek innych graczy. Ale mi się coś kojarzy, że do 24 h od transferu można ten przepis ominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Nie podobają mi się te dyskusje o sałary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) W dniu 10.09.2018 o 20:04, człowiek...morza napisał(a): Ale mi się coś kojarzy, że do 24 h od transferu można ten przepis ominąć. Też mi się tak wydaje ale nie jestem alfą i omegą i chętnie dowiem się czy jestem w błędzie Edytowane 10 Września 2018 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:04, człowiek...morza napisał(a): Ale mi się coś kojarzy, że do 24 h od transferu można ten przepis ominąć. Ale byl taki przypadek tutaj w grze? Bo konkretny zapis w regulaminie > cba z rl nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:07, fluber napisał(a): Ale byl taki przypadek tutaj w grze? Bo konkretny zapis w regulaminie > cba z rl nba. Wydaje mi się, że taki przepis był nawet w naszym regulaminie. Więc albo mi się źle wydaje albo ktoś nie informując nikogo go usunął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 byly przypadki z tym 24h rule, ale konkretnego przykladu nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:11, człowiek...morza napisał(a): Wydaje mi się, że taki przepis był nawet w naszym regulaminie. Więc albo mi się źle wydaje albo ktoś nie informując nikogo go usunął Na pewno nie ma go odkad gram tutaj. Co bylo wczesniej to nie wiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ten zapis z 24H został chyba zniesiony gdzieś w czerwcu, też wydaje mi się, że ruch nielegalny. A szkoda dla tangiersa, bo Gallo zawsze na propsie, a obecnie ma zaniżoną mocną wartość. Kolader potwierdzi, że uderzałem po Niego kilkakrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Jeśli nikt o zniesieniu nie poinformował, a Kolader i Tangiers działali w wierze, że ten zapis istnieje, to jak dla mnie deal powinien przejść. Edytowane 10 Września 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:23, człowiek...morza napisał(a): Jeśli nikt o zniesieniu nie poinformował, a Kolader i Tangiers działali w wierze, że ten zapis istnieje, to jak dla mnie deal przechodzi. Było informowane chyba przez Karpika. Coś kojarzę sprawę, zanim przepis wszedł to było chyba dwa tygodnie na dostosowanie się do realiów. RonnieArtestics chyba reklamował w ten sposób Plumlee. Notabene, chyba za Gallo dawałem lepszą ofertę swego czasu, ale źle na tym nie wyszedłem, bo zaraz potem oskubałem BMFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:23, człowiek...morza napisał(a): Jeśli nikt o zniesieniu nie poinformował, a Kolader i Tangiers działali w wierze, że ten zapis istnieje, to jak dla mnie deal powinien przejść. Ja to mam ostatnio taki pierdolnik, że są dni, że nie wiem jak się nazywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ktos wie gdzie byla informacja Karpika? Tecu, to jest stanowisko Rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:26, MarcusCamby napisał(a): Było informowane chyba przez Karpika. Coś kojarzę sprawę, zanim przepis wszedł to było chyba dwa tygodnie na dostosowanie się do realiów. RonnieArtestics chyba reklamował w ten sposób Plumlee. Notabene, chyba za Gallo dawałem lepszą ofertę swego czasu, ale źle na tym nie wyszedłem, bo zaraz potem oskubałem BMFa No jeśli tak, to luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:29, tangiers napisał(a): Ktos wie gdzie byla informacja Karpika? Tecu, to jest stanowisko Rady? http://www.e-nba.pl/topic/5242-begm-trading-block-i-wymiany/page-86?do=findComment&comment=593115 Stronę wcześniej jeszcze jest wypowiedź Pana Karpia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 ok, to nie bylo tematu w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 10.09.2018 o 20:40, tangiers napisał(a): ok, to nie bylo tematu w takim raziePrzykro mi, zasady to zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 trzeba bedzie cos innego uszyc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi