wiLQ Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dzięki wiLQ za analize. Dwa pytania: rozumiem, ze trey burke za carlos delfino jest wziety pod uwage i drugie pytanie: o jakich kategoriach mowisz? Wziety pod uwage, ale na razie Burke tylko doklada do kategorii "zdrowie" ;-) A mialem na mysli pkt i... FG% lub FT% [nie wiem jakie bedziesz mial podejscie do Jordana, a on ma bardzo ekstremalna roznice miedzy tymi dwiema kategoriami]. Jak oceniasz BeastTeamEU? Jestem kompletnie zielony w roto, więc takie oceny mnie ciekawią. IMHO masz za duzo asyst [4 x PG robi swoje], ale ogolnie jest solidnie, wiec tak na razie mi wychodzi klasyczna druzyna srodka... a jak kupisz troche trojek i blokow za te asysty mozesz powalczyc o wiecej. Dlaczego? Carlos Boozer to ktoś więcej niż tylko koszykarz. Twoja nazwa to WolfPack, a żadnego wilka u Ciebie w składzie nie widzę GM nim jest ;-) Ale to mnie zaciekawiles... tzn co reprezentuje Boozer, ze trafil do Twojej nazwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Holy Grail [slabe tylko pkt, FT%, i trojki, overkill w blokach, bedzie trejd?] wiem wiem, staram się coś wykombinować a, i uważam że pkt przeciętne nie słabe :-P @blaugrana z ciekawości, kogo byś chcial za kawhi'ego ? ;-) (ponoć ma niskie notowania w I lidze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 GM nim jest ;-) Ale to mnie zaciekawiles... tzn co reprezentuje Boozer, ze trafil do Twojej nazwy? Jest GM mojej ekipy. Była sytuacja na drafcie, kiedy zostało mi 18 i licytony był Tyreke, na którym mi zależało, cena podbiła się do 12, gdy nagle ktoś napisał by spasować, żebym go wziął, a wtedy nie będę miał kasy na Boozera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 z ciekawości, kogo byś chcial za kawhi'ego ? ;-) (ponoć ma niskie notowania w I lidze )LOL, liczylem na dyskusje miedzyligowe, ale na ten kontekst nie wpadlem ;-) Choc skoro "ma niskie notowania" to kiepska reklama ;-PPP Jest GM mojej ekipy. Była sytuacja na drafcie, kiedy zostało mi 18 i licytony był Tyreke, na którym mi zależało, cena podbiła się do 12, gdy nagle ktoś napisał by spasować, żebym go wziął, a wtedy nie będę miał kasy na Boozera Czyli wewnetrzny zart z draftu... dzieki za wyjasnienie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 @blaugrana z ciekawości, kogo byś chcial za kawhi'ego ? ;-) (ponoć ma niskie notowania w I lidze ) wydaje mi się, że skoro pytasz o cenę, to znaczy że Cię nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No liga była dość bezczelna i podała cenę, na którą już nie mogłem odpowiedzieć wybacz mac za tego Boozera @wiLQ Tak jak Robinson dopiero zaczynam grać w Roto (to będzie mój drugi sezon) i jestem ciekaw jak widzisz moje szanse w tej 2 lidze. Nie wymieniłeś mnie w żadnej z tych grup faworytów ani tych drużyn które teoretycznie zaczynają z dołka, więc wnioskuję że uważasz żę będe typowym przeciętniakiem (po drafcie uważałem podobnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nie wymieniłeś mnie w żadnej z tych grup faworytów ani tych drużyn które teoretycznie zaczynają z dołka, więc wnioskuję że uważasz żę będe typowym przeciętniakiem (po drafcie uważałem podobnie )Dobre wnioskowanie ;-) Przy czym nie traktuj tego jako nazwanie Cie przecietniakiem, a jako IMHO przecietny/solidny draft, ale ostateczna pozycja druzyny zalezy od Twoich dzialan, a nie od tego co tutaj naskrobie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ja jako kibic Bucks jestem przyzwyczajony do przeciętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ja jako kibic Bucks jestem przyzwyczajony do przeciętności Kibic Bucks - Oni istnieją!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 wydaje mi się, że skoro pytasz o cenę, to znaczy że Cię nie stać ja mam taką nadwyżkę bloków że dwóch kawhich mogę kupić ;-) LOL, liczylem na dyskusje miedzyligowe, ale na ten kontekst nie wpadlem ;-) Choc skoro "ma niskie notowania" to kiepska reklama ;-PPP jak na giełdzie, może właściciel stwierdzi że notowania lecą na łeb na szyje i lepiej sprzedaż teraz niż czekać na dalszą obniżkę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Carlos Boozer dziś: 20 Pts, 14 Reb, 3 Ast, 1 Stl, 2 Blk, 100% z linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 @blaugrana z ciekawości, kogo byś chcial za kawhi'ego ? ;-) (ponoć ma niskie notowania w I lidze ) Gracze SAS sa nietrejdowalni. Chetnie za to przygarne Oladipo, Harrisa i Haklessa - moge oddac kazdego z pozostalych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ostatnio bardzo zalatany jestem, a ze preseason to za bardzo sie fantasy nie zajmowalem. wbilem i widze 3 wymiany, oczywiscie proponujcie, ponegocjujemy itp. tylko 1 sprawa, ja na 99% nie pojde na wymiane 2za3, 1za2 itp itd. bo to sie rowna 2 rzeczom pierwsza, ze bede musial kogos wtedy wywalic, bo chce przyjac wieksza ilosc graczy druga, ze za 2 lepszych dostaje 3 gorszych (przewaznie tak to wyglada) a ja uznaje zasade ze "nie wymienia sie dolara na 4 cwiercdolarowki" suma niby taka sama, ale po co mi maja drobne lezec w kieszeni... edit: dodam tez ze poki co nie szukam niczego konkretnego, niby blokow ale zobaczymy ile minut zagra Bismack i jak Enes sie odnajdzie w wiekszej roli. na wymiane u mnie jest każdy nawet CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 a ja uznaje zasade ze "nie wymienia sie dolara na 4 cwiercdolarowki" suma niby taka sama, ale po co mi maja drobne lezec w kieszeni... Dodajmy dwie rzeczy - gdy wymieniasz nawet tego dolara na cztery ćwiartki, to jakieś trzy monety o niezerowej wartosci musisz jednak wywalic. Wiec rownowagi i tak nie ma, mimo, ze suma na pozor by sie zgadzała. Deale 2 za 1, 3 za 2 maja sens zwykle wtedy, gdy jedna z druzyn ma bardzo duze problemy z głębokością składu, ale to są sytuacje raczej wyjątkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Deale 2 za 1, 3 za 2 maja sens zwykle wtedy, gdy jedna z druzyn ma bardzo duze problemy z głębokością składu, ale to są sytuacje raczej wyjątkowe. Różnie bywa. Czasem osoba oddajaca 3 za 1 sklonna jest np dac trzy piecdziesieciocentowki za dolara z roznych wzgledow. Poza tym to roto, nie fp, nie zawsze 2 x 50 = 100. Bardzo duzo zalezy od konkretnego przypadku, trudno generalizowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 jak teraz widze, ze oladipo za tyle poszedl, to moj pierwszy trejd byl tak ...zly. ech, moze w nastepnych sie uda odbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 czyżby Wizards zrobili mały prezencik posiadaczowi MG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Prędzej Lena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Lena też ale MG w końcu bedzie miał motywacje do gry. może.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Melo, Stuckey i Prince za Gortata, Mariona i N.Younga? Serio to widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi