julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 8 minut temu, lorak napisał(a): na filmwebie mam dwa filmy z kategorii SF ocenione na 10 i "blade runner" jest jednym z nich ("matrix" na 9), więc jak dla mnie to arguably GOAT pick. u mnie - jeśli pójdą jeszcze 2 'moje typy' to Blade Runner będzie walczył o nr 1, Imperium Kontratakuje będzie w środku stawki a Matrix pod koniec Teraz, lorak napisał(a): "imperium" samo w sobie jest ok, ale rekomendowanie komuś, aby stracił ~2 dni życia na obejrzenie trzech trylogii, to okrucieństwo w czystej postaci. ale w sumie Fluber jest podobno nielubiany na forum, więc nie dziwię się, że chcecie mu wyciąć taki numer ; ] ja rekomenduję tylko dwie trylogie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 14 minut temu, lorak napisał(a): na filmwebie mam dwa filmy z kategorii SF ocenione na 10 i "blade runner" jest jednym z nich ("matrix" na 9), więc jak dla mnie to arguably GOAT pick. @fluber daruj sobie te "gwiezdne wojny", bo to kicz nad kicze. nie ma nic bardziej przecenianego w dziejach kina. Za ten post to wręcz rozważam wybaczenie propsowania „Wszystko wszędzie naraz”. Podpisuję się pod każdym słowem wszystkimi kończynami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): u mnie - jeśli pójdą jeszcze 2 'moje typy' to Blade Runner będzie walczył o nr 1, Imperium Kontratakuje będzie w środku stawki a Matrix pod koniec Głosować mogą tylko osoby, które obejrzały wszystkie wybrane filmy co do jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): 16 minut temu, lorak napisał(a): na filmwebie mam dwa filmy z kategorii SF ocenione na 10 i "blade runner" jest jednym z nich ("matrix" na 9), więc jak dla mnie to arguably GOAT pick. u mnie - jeśli pójdą jeszcze 2 'moje typy' to Blade Runner będzie walczył o nr 1, Imperium Kontratakuje będzie w środku stawki a Matrix pod koniec Słaba rekomendację sobie wystawiles dając SW 5 ponad Matrixem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Słaba rekomendację sobie wystawiles dając SW 5 ponad Matrixem ale tu większość wyśmiała Matrixa xD 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Głosować mogą tylko osoby, które obejrzały wszystkie wybrane filmy co do jednego na razie mam 100% skuteczności więc musisz polecieć hipstersko z kolejnym pickiem...tak dla pewności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Bo @the_secret wrócił to są dwie opcje. Nie wiem czy kily dalej gra, jak gra to moja propozycja: zostawiamy format jak jest tylko w każdej kategorii po 1 picku, dochodzi animacja i film niezachodni, the secret jest po BMF i gramy dalej @Kily @P_M @BMF jak to widzicie? Jak dla mnie lepiej zagrać w 5. Można dodać 2 kategorie i mieć po 2 picku, ale to już zwiększy pulę do 80 filmów, więc całkiem sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): jak to widzicie? Jak dla mnie lepiej zagrać w 5. Można dodać 2 kategorie i mieć po 2 picku, ale to już zwiększy pulę do 80 filmów, więc całkiem sporo Moze być więcej graczy, ale nie dodawałbym kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Moze być więcej graczy, ale nie dodawałbym kategorii. Nie będzie się zgadzać ilość picków. 10 kategorii po 4 filmy to nawet mniej do oglądania niż 8 kategorii po 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Jak dla mnie @the_secret może spokojnie wrzucić na swoje miejsce, a ja do komentowania z boku. A jak znowu trzeba będzie na niego czekać to znowu wybiorę za niego (tylko szybciej). I chyba to bym preferował. Ale jak zależy wam na 5 graczach to mogę zostać w gronie wybierających, tylko bez sensu kategoria „niezachodni” jak jest już „nieanglojęzyczny”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Ale jak zależy wam na 5 graczach to mogę zostać w gronie wybierających, tylko bez sensu kategoria „niezachodni” jak jest już „nieanglojęzyczny”. Jakąś trzeba dać, a w nieanglojęzycznej w 5 pickach Europa i Azja będzie ciasno Chyba, że wprost napisać najlepszy europejski i najlepszy azjatycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Nie będzie się zgadzać ilość picków. 10 kategorii po 4 filmy to nawet mniej do oglądania niż 8 kategorii po 6. Nie rozumiem, jak ilość picków się nie będzie zgadzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Jakąś trzeba dać, a w nieanglojęzycznej w 5 pickach Europa i Azja będzie ciasno Chyba, że wprost napisać najlepszy europejski i najlepszy azjatycki Tak wprost na pewno dużo czytelniej i z szacunkiem dla logiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): Nie rozumiem, jak ilość picków się nie będzie zgadzać? Jak chcesz podzielić 8 kategorii na 5 pickujących? 10 kategorii każdy po picku, dochodzi animacja i podział filmu nieanglojęzycznego na europejski i azjatycki. @the_secret po BMF, chyba że znowu zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Jak chcesz podzielić 8 kategorii na 5 pickujących? dalej nie rozumiem jak podzielić, przecież każdy miałby po jednym picku w każdej kategorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 5 minut temu, P_M napisał(a): dalej nie rozumiem jak podzielić, przecież każdy miałby po jednym picku w każdej kategorii? Ale trójka graczy miałaby sporą przewagę w pickowaniu nad pozostałą dwójką. Czekamy jeszcze na opinie BMF bo pewnie śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Ale trójka graczy miałaby sporą przewagę w pickowaniu nad pozostałą dwójką. Czy ja wiem, tutaj to wszystko rzecz gustu i patrząc chociażby po tym co wypisuje julek, kolejność pickowania nie ma tu znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 7 minut temu, P_M napisał(a): Czy ja wiem, tutaj to wszystko rzecz gustu i patrząc chociażby po tym jak pickują nooby, kolejność pickowania nie ma tu znaczenia poprawiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 To co z tym draftem? Mam wybierać czy @the_secret? Może @the_secretjakby co. Co do reszty to mi obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 4 minuty temu, BMF napisał(a): To co z tym draftem? Mam wybierać czy @the_secret? Może @the_secretjakby co. Co do reszty to mi obojętne. To dokładamy 2 kategorie każdy po picku i lecimy dalej w 5? Będzie 50 filmów, po 5 w każdej kategorii? Czy lecimy z 8 kategoramii, każdy po 2 picki? 5 minut temu, BMF napisał(a): To co z tym draftem? Mam wybierać czy @the_secret? Może @the_secretjakby co. Co do reszty to mi obojętne. Tak czy siak Twój pick, @the_secret ma potem dwa i znowu Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Czy lecimy z 8 kategoramii, każdy po 2 picki? Wtedy nie będzie 80 filmów? ;] Może kategoria najlepszego sportowego filmu? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi