julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 21 minut temu, Pablo81 napisał(a): Imo słaby draft w twoim wykonaniu i pewnie zyskałeś kilka głosów, dzięki lamentowi po poprzednich gierkach internetowych. Taki szantaż - daj mnie wysoko albo napiszę, że się mścisz. BLM w czystej postaci. wesołe że akurat Ty piszesz o szantażu xDDD 3 minuty temu, fluber napisał(a): @Pablo81 dałeś Kolumba na 9, serio? Dostojewski 11 Gutenberg 11 Kopernik 11 Konfucjusz 11 Salma 11 Leopold 11 (jeszcze masa innych 11tek) Deklaracja Niepodległośći US 12 Ford 10 dobry jest, nie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): wesołe że akurat Ty piszesz o szantażu xDDD Dostojewski 11 Gutenberg 11 Kopernik 11 Konfucjusz 11 Salma 11 Leopold 11 (jeszcze masa innych 11tek) Deklaracja Niepodległośći US 12 Ford 10 dobry jest, nie? xD Czyli mnie jednak lubi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Czyli mnie jednak lubi:) aye! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @Pablo81 Twoje głosy są naprawdę niezwykłe. Kinematografia. Forum ocenia że wygrywa Twój Kubrick. Dalej forum ocenia na drugim miejscu Hitchcocka i na trzecim Scorsese. Twoja ocena najgroźniejszych konkurentów Kubricka? 13 i 15 miejsce wg Ciebie. Zbieg okoliczności ( a właściwie dwa) czy raczej zabezpieczenie zwycięstwa dla Kubricka przez uwalenie konkurencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 53 minuty temu, julekstep napisał(a): ja też, ale ma minimalny impakt w skali takiego atfa Czy ja wiem, w mojej głowie Nietzsche to szeroki impact kulturalny za sprawą rozpropagowania nihilizmu. Sporo z tego w jakim kierunku idzie społeczeństwo Nietzsche sprawnie przewidział. Niewielu tutaj może się tym pochwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 30 minut temu, fluber napisał(a): @Pablo81 dałeś Kolumba na 9, serio? Żeby nie płakał. Wiem, że odkrył odkryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 4 minuty temu, P_M napisał(a): Czy ja wiem, w mojej głowie Nietzsche to szeroki impact kulturalny za sprawą rozpropagowania nihilizmu. Sporo z tego w jakim kierunku idzie społeczeństwo Nietzsche sprawnie przewidział. Niewielu tutaj może się tym pochwalić. Co przewidział? Społeczeństwo nie poszło ani trochę w kierunku tego co postulował Nietzsche. Zabójcy Bogów stworzyli se nowych, dużo okrutniejszych. No chyba że te grube, różowowłose alternatywki to właśnie ci nadludzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 7 minut temu, DRK napisał(a): @Pablo81 Twoje głosy są naprawdę niezwykłe. Kinematografia. Forum ocenia że wygrywa Twój Kubrick. Dalej forum ocenia na drugim miejscu Hitchcocka i na trzecim Scorsese. Twoja ocena najgroźniejszych konkurentów Kubricka? 13 i 15 miejsce wg Ciebie. Zbieg okoliczności ( a właściwie dwa) czy raczej zabezpieczenie zwycięstwa dla Kubricka przez uwalenie konkurencji? Nie znałem głosów innych, oddając swój. Jest to też kategoria, która zaraz po paniach opiera się na guście, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) 9 minut temu, DRK napisał(a): @Pablo81 Twoje głosy są naprawdę niezwykłe. Kinematografia. Forum ocenia że wygrywa Twój Kubrick. Dalej forum ocenia na drugim miejscu Hitchcocka i na trzecim Scorsese. Twoja ocena najgroźniejszych konkurentów Kubricka? 13 i 15 miejsce wg Ciebie. Zbieg okoliczności ( a właściwie dwa) czy raczej zabezpieczenie zwycięstwa dla Kubricka przez uwalenie konkurencji? hahaha spoko, jak ja bym picknął jednego z tej dwójki to byłby na 11tym! Mieli pecha! xD Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 29 minut temu, julekstep napisał(a): wesołe że akurat Ty piszesz o szantażu xDDD Dostojewski 11 Gutenberg 11 Kopernik 11 Konfucjusz 11 Salma 11 Leopold 11 (jeszcze masa innych 11tek) Deklaracja Niepodległośći US 12 Ford 10 dobry jest, nie? xD Chciałem niżej, ale bałem się twojego mazania i stalkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Chciałem niżej, ale bałem się twojego mazania i stalkingu. mordko, już inni się z Ciebie śmieją, więc nie potrzebuję więcej interakcji z Tobą! nawet k**** griefować nie potrafisz sensownie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 15 minut temu, julekstep napisał(a): Co przewidział? Społeczeństwo nie poszło ani trochę w kierunku tego co postulował Nietzsche. Zabójcy Bogów stworzyli se nowych, dużo okrutniejszych. No chyba że te grube, różowowłose alternatywki to właśnie ci nadludzie xD Nie, to ostatni człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 14 minut temu, julekstep napisał(a): Co przewidział? Społeczeństwo nie poszło ani trochę w kierunku tego co postulował Nietzsche. Zabójcy Bogów stworzyli se nowych, dużo okrutniejszych. No chyba że te grube, różowowłose alternatywki to właśnie ci nadludzie xD Bardziej chodziło mi o pójście w stronę konsumpcjonizmu. Niemniej nie czuję się jakoś specjalnie na siłach, żeby w tej kwestii debatować, dlatego też przyznałem, że to bardziej sympathy pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Nie znałem głosów innych, oddając swój. Jest to też kategoria, która zaraz po paniach opiera się na guście, prawda? No jasne że nie znałeś. Ale zrzucenie przez Ciebie dwóch reżyserów do bottom 3, gdy ogólnie forum widzi ich średnio w TOP 3 za Twoim Kubrickiem zakrawa na nieprzeciętny zbieg okoliczności. I nie możesz tłumaczyć się nieznajomoscią tematu skoro Twój pick wygrywa kategorię. To coś takiego jakbym ja wiedząc że Hitler to najgroźniejszy konkurent Stalina do zwycięstwa wywalił Adolfa na 15 miejsce. I powiedzieć, że ,, nie znałem głosów innych oddając swój". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Teraz, DRK napisał(a): No jasne że nie znałeś. Ale zrzucenie przez Ciebie dwóch reżyserów do bottom 3, gdy ogólnie forum widzi ich średnio w TOP 3 za Twoim Kubrickiem zakrawa na nieprzeciętny zbieg okoliczności. I nie możesz tłumaczyć się nieznajomoscią tematu skoro Twój pick wygrywa kategorię. To coś takiego jakbym ja wiedząc że Hitler to najgroźniejszy konkurent Stalina do zwycięstwa wywalił Adolfa na 15 miejsce. I powiedzieć, że ,, nie znałem głosów innych oddając swój". Ty wolisz brunetki, ktoś blondynki. Kino to w dużej mierze sprawa gustu. Nie doszukiwał bym się drugiego dna. A pretensje o Kolumba, czy Forda to bicie piany. Już podczas trwania draftu kwestionowałem te wybory publicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A pretensje o Kolumba, czy Forda to bicie piany. Już podczas trwania draftu kwestionowałem te wybory publicznie. nom a ja pisałem że Mahomet to pedofil a w głosowaniu dałem go na 2gim (czyli de facto 1szym) miejscu tym różni się atfowy trash-talk od bycia małym, mściwym siurkiem xD zresztą nikt nie bije specjalnie piany o Kolumba czy Forda, po prostu ludzie mają bekę z 12*11, czyli najc***owszego 'ukrytego' griefingu w historii forum xD Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Nauki ścisłe: 11 / 14(+3) / 15(+4) Wynalazcy: 8 / 13(+5) / 15(+7) Władcy: 9 / 13(+4) / 15 (+6) Filozofowie 15 / 14(-1)/ 15 Politycy 12 / 14 (+2) / 15 (+2) Religia 7 / 9 (+2) / 10 (+3) Sport 15 / 13 (-2) / 14(-1) Literatura 10 / 14(+4) / 15 (+5) Sztuka 11 / 14(+3) / 15 (+4) Muzyka 11 / 15(+4) / 15 (+4) Kinoteatr 12 / 9 (-3) / 15 (+4) Podróżnicy 9 / 15(+6) / 15 (+6) Biznes 13 / 15(+2) / 15 (+2) Najładniejsza 15 / 15 / 15 Antygoat 12 / 15(+3) / 15 (+3) Wydarzenie 11 / 14(+3) / 15(+4) No z tego co widzę najczęściej pojawia się +4 czy +3 co świadczy , że Twoje picki były naprawdę c***owe Godzinę temu, RappaR napisał(a): Religia 7 / 9 (+2) / 10 (+3) O patrz tutaj. Miałeś dobry pick ( jedyny ) i też + 3 wiec wszystko się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 10 minut temu, julekstep napisał(a): nom a ja pisałem że Mahomet to pedofil a w głosowaniu dałem go na 2gim (czyli de facto 1szym) miejscu tym różni się atfowy trash-talk od bycia małym, mściwym siurkiem xD zresztą nikt nie bije specjalnie piany o Kolumba czy Forda, po prostu ludzie mają bekę z 12*11, czyli najc***owszego 'ukrytego' griefingu w historii forum xD Morda, gdybym chciał Cię udupic, to bym to zamaskował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Morda, gdybym chciał Cię udupic, to bym to zamaskował. aha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Morda, gdybym chciał Cię udupic, to bym to zamaskował. Jakbyś chciał żeby skończył niżej to dawalbys mu wyższe miejsca?:) Co Ty pierdolisz geniuszu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi