Szulim Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 @Regis wybacz za taki bilans - może faktycznie trochę mało ale nie miałem jak się oprzeć na czymś bez opisu - każdy z zespołów który nie dał opisu prawdopodobnie dostał ode mnie gorszy bilans - i to nie jest złośliwość tylko tym co opisali dostawali mniej więcej to co było w oczekiwaniach, bo było to dobrze zargumentowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 1 minutę temu, mac napisał: Butler i Bust mają aż 3 wspólne literki ( w tym dwie najważniejsze początkowe ). Przypadek ? Butler i Beaten maja z kolei tyle samo liter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 7 minut temu, Qcin_69 napisał: Teraz to raczej spleśniały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Butler i Beaten maja z kolei tyle samo liter Jak George, Conley i Booker:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, fluber napisał: Jak George, Conley i Booker:) A Bogdanovic ma np więcej, Big W Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, Lucas napisał: Teraz to raczej spleśniały próbowałem szukać, ale miałem zbyt małe motywacje, gdzieś ktoś kiedyś zrobił combo zdjęć Butlera i Brokuła Bartka ze Swiezakow, było to przezabawne. + pytanie za 3 punkty (dla Ignazza minusowe w razie gdyby odpowiedział poprawnie, zgodnie z kultura Organizacji!) ile serii PO (z pominięciem tego dziwnego poprzedniego roku) wygrał Jimmy Butler w swoim 32 letnim życiu + można porównać do 22letniego Tatuma przy okazji 2 minuty temu, Lucas napisał: A Bogdanovic ma np więcej, Big W Suns zaraz wpadnie @evitacre z ABC 3 minuty temu, fluber napisał: Jak George, Conley i Booker:) G.Eorge O.Mer A.Yton T.ate GOAT // To nie przypadek! #illuminati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 6 minut temu, Qcin_69 napisał: próbowałem szukać, ale miałem zbyt małe motywacje, gdzieś ktoś kiedyś zrobił combo zdjęć Butlera i Brokuła Bartka ze Swiezakow, było to przezabawne. Ja na tt zrobiłem Butlera z dwiema postaciami z seriali, ale niedoceniony żart bez reakcji chyba nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 44 minuty temu, Regis napisał: Pierwszy raz mi się chyba zdarzyło, no może drugi:) ale 12-12, proszę Cię. No właśnie za te dwa masz 12-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, Lucas napisał: Ja na tt zrobiłem Butlera z dwiema postaciami z seriali, ale niedoceniony żart bez reakcji chyba nawet za dużo lewackich treści i giną perły w błocie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Odpowiedz. O Butlerze @Qcin_69 w realu wygrał przeraźliwie mało w beGM przeraźliwie dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 5 minut temu, ignazz napisał: Odpowiedz. O Butlerze @Qcin_69 w realu wygrał przeraźliwie mało w beGM przeraźliwie dużo. oho, zwęszył szanse na top5 draftu xd no dokładnie tak jak piszesz, Butler rok temu w PO wygrał tyle samo serii co przez cała swoją karierę a tutaj panuje przekonanie o jego wyjątkowości i Lebronowatosci w tej kwestii, wrzucam tylko dla autorefleksji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Nie no rozumiem, że dostaje mi się za brak opisu, ale stawianie mnie na równi z nets, którzy też nie dali opisu i praktycznie nie mają kim grać? Coś tu nie halo... Szczególnie @Ashigaru, któremu bardzo leży moje niskie miejsce w tabeli @shevcu @Szulim @Ashigaru @Qcin_69 @mac powiedzcie mi w czym Nets byli ode mnie lepsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Nie no rozumiem, że dostaje mi się za brak opisu, ale stawianie mnie na równi z nets, którzy też nie dali opisu i praktycznie nie mają kim grać? Coś tu nie halo... Szczególnie @Ashigaru, któremu bardzo leży moje niskie miejsce w tabeli @shevcu @Szulim @Ashigaru @Qcin_69 @mac powiedzcie mi w czym Nets byli ode mnie lepsi? ja się odcinam, nie głosowałem i nie anal izo wałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 8 minut temu, ozzy110 napisał: Nie no rozumiem, że dostaje mi się za brak opisu, ale stawianie mnie na równi z nets, którzy też nie dali opisu i praktycznie nie mają kim grać? Coś tu nie halo... Szczególnie @Ashigaru, któremu bardzo leży moje niskie miejsce w tabeli @shevcu @Szulim @Ashigaru @Qcin_69 @mac powiedzcie mi w czym Nets byli ode mnie lepsi? Ja układałem bilanse, więc qcin nic do tego nie ma. I rzeczywiście Ciebie chyba skrzywdziłem, niestety jak pewnie każdy nie byłem w stanie się wyrobić, jakby co chętnie zmienię, zwłaszcza że mam gotowe narzędzie do szczegółowego porównania każdego meczu kto grał kto nie. Chociaż wada taka, że część grajków zmienia klub w trakcie trymestru jak np KCP, i nie wiem jak ich liczyć, jakby ktoś podesłał taką listę grajków z informacją jakie mecz w jakim klubie grał byłoby super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 47 minut temu, Qcin_69 napisał: no dokładnie tak jak piszesz, Butler rok temu w PO wygrał tyle samo serii co przez cała swoją karierę a tutaj panuje przekonanie o jego wyjątkowości i Lebronowatosci w tej kwestii, wrzucam tylko dla autorefleksji .. ale mnie Butler zawiódł w tych playoffs Dobrze, że buk dawał niski kurs i nie kalkulowało się obstawiać, g3 bo nieźle bym wtopił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Jest sens dla Was dwóch to w ogóle robić? No być może Mavs i Rockets mają identyczny bilans, więc wydaje mi się, że jest sens. Ma to znaczenie choćby przy rozstawieniu w PO czy też kolejności w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 26 minut temu, ozzy110 napisał: Nie no rozumiem, że dostaje mi się za brak opisu, ale stawianie mnie na równi z nets, którzy też nie dali opisu i praktycznie nie mają kim grać? Coś tu nie halo... Szczególnie @Ashigaru, któremu bardzo leży moje niskie miejsce w tabeli @shevcu @Szulim @Ashigaru @Qcin_69 @mac powiedzcie mi w czym Nets byli ode mnie lepsi? Ozzy, Jak byś prześledził bilanse ode mnie, to ja Pistons doceniałem cały sezon - najsłabiej chyba w 1T przez te kontuzje m.in Moranta stawka playoffowa Tobie uciekła, ale już w 2T dałem 12-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 25 minut temu, Qcin_69 napisał: nie anal izo wałem pisałeś z telefonu Rolanda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, mac napisał: pisałeś z telefonu Rolanda ? nope, ukłon w stosunku do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Godzinę temu, Szulim napisał: @Regis wybacz za taki bilans - może faktycznie trochę mało ale nie miałem jak się oprzeć na czymś bez opisu - każdy z zespołów który nie dał opisu prawdopodobnie dostał ode mnie gorszy bilans - i to nie jest złośliwość tylko tym co opisali dostawali mniej więcej to co było w oczekiwaniach, bo było to dobrze zargumentowane Rozumiem, dlatego napisałem że sam jestem sobie winien. Tym bardziej, że po sobie wiem że łatwiej oceniać tych, którzy opis wrzucą i sam klnę na złamasów, którzy tego nie robią:) Niemniej staram się chociaż zapoznać się z rosterem i absencjami, żeby kogoś za bardzo złym bilansem nie krzywdzić. Za brak opisów kary opisane są w regulaminie i raczej nie ma tam obniżenia bilansu (to do Ciebie, @Eld) A Ciebie @Szulim zachęcam do przyglądnięcia się raz jeszcze potędze z Teksasu bo jesteś jedynym który dał mi ujemny bilans:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi