Skocz do zawartości

Alltime fantasy last 30 - dyskusja

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, julekstep napisał:

Price + Petrovic....

atakowałbym ❤️ 

Jako allstulejarz team niewątpliwie. 

Żaden ze mnie lover Petrovica, a nawet przeciwnie (podejrzewam, że nad łóżkiem miał plakat ukochanego ustasza), ale obiektywnie skillset miał żeby znaleźć się w top 100 graczy ostatnich 30 lat. 

Case Portland, wiadomo, kładzie się cieniem, ale jeśli bierzemy jeden sezon od 90 roku, to dla mnie jest no brainer. 

A to, że Julek jako dickrider Jokica nie wziąłby Chorwata do skladu? Przypadek? Nie sądzę. 

A kto ma matchup z Julkiem niech da na awatar srbosjeka i od razu kilka punktów w górę. Nie ma za co. 

Edytowane przez Lu-

48 minut temu, Chytruz napisał:

@marzec, teraz jedziesz.

no nie no hinrich to nie . nie wiem co, nie chce tu juz wchodzic chyba, oczy mi krwawia, jeszcze 5 pije, nie rozumiem po prostu.

ja bym tego k**** w 76 rundzie nie wymyslil.

wybrany chyba do podcierania tylka ewingowi

Widzę, że wywołałem dyskusje tym Tuckerem, do której nie bardzo chcę się odnosić, bo jego rolę opiszę potem, natomiast rozbawił mnie tekst, jakoby Jordan miał krzyczeć na potencjalny wybór Tuckera, bo nie wiem, gościu jest soft czy coś? Nie grał z dinozaurami w latach 90 i nie zjadał gwoździ?

Kto nie chce Tuckera po swojej stronie w playoffach z tego sezonu, za wszystko co wnosi? Przypominam, wybieramy jeden sezon gracza, oceniamy jego wpływ na wydarzenia na boisku, a nie to czy ma nazwisko i grał w latach 90, przeciwko w dużej mierze półamatorom?

Zwłaszcza, że seria Tuckera o której mówimy, miała całą masę zawodników z naszego ATF, takich jak Curry, Klay, Durant, Green, CP3, Harden, Igoudala.

+ Difens.

Edytowane przez Reikai

14 minut temu, Reikai napisał:

Widzę, że wywołałem dyskusje tym Tuckerem

yyy widzę że z wyborem Tuckera 'dyskutuje' (to duże słowo jak na to co oni robio) tylko paru oszołomów  old-timerów szczycących się tym, że sie nie interesujo advanced stats. Nie było mnie parę lat w Polsce i z niektórymi słowami mam problemy, nieraz napiszę jakiegoś babola, ale słowo 'dyskusja' nie zmieniło chyba jakoś drastycznie znaczenia od 2011 roku?

Edytowane przez rw30

4 minuty temu, rw30 napisał:

yyy widzę że z wyborem Tuckera 'dyskutuje' (to duże słowo jak na to co oni robio) tylko paru oszołomów  old-timerów szczycących się tym, że sie nie interesujo advanced stats. Nie było mnie parę lat w Polsce i z niektórymi słowami mam problemy, nieraz napiszę jakiegoś babola, ale słowo 'dyskusja' nie zmieniło chyba jakoś drastycznie znaczenia od 2011 roku?

pls -> akurat udział marca i Lu w tej zabawie to jedna z najlepszych rzeczy jaka się trafiła temu atfowi :P

tak to widzę:

Your Turkey Day Gif Party Starts Now (With images) | Muppets ...

Edytowane przez julekstep

16 minut temu, Lu- napisał:

ale Farieda

ciesze sie ze cie mam i ta twoja pamiec to tych roznych legendarnych wydarzen o ktorych tak szybko zapominam a ktore raz na jakis czas tak zgrabnie potrafisz przypomniec. skomentuje to moze tak po to robimy zloty od 15 lat zeby miec takie wlasnie zajebiste wspomnienia , choc akurat jak wiesz farieda z orzyganej podlogi nie bardzo pamietam i dalej utrzymuje w glowie stan ze mi go wkreciliscie  ;]

Teraz, marzec napisał:

choc akurat jak wiesz farieda z orzyganej podlogi nie bardzo pamietam i dalej utrzymuje w glowie stan ze mi go wkreciliscie  ;]

Tak było. Wzięliśmy Ci dużego murzyna. Tak jak lubisz. To akurat i tak był nie najgorszy Twoj pick 😎

9 minut temu, Lu- napisał:

Ja z kolei zauważyłem, że od 2010 roku zmieniło się to, że jeśli napiszę "robio", "wiedzo", "pijo", to inni myślą, że jestem fajny i zajebisty. 

mniej więcej, choć to głównie 'pijo' 'rzygajo' i 'nie-ruchajo' zgarniajo dużo punktów 

Edytowane przez rw30

3 minuty temu, airmax napisał:

@marzec

Co Cie tak zabolał ten Hinrich? :D 

nie zabolal, po prostu uwazam ze nie powinien byc wybrany, chytry chcial moj komentarz wiec skomentowalem.

jego statsy i dobry defense w jego sezonie zycia srednio mnie przekonuja w sumie. to kir hinrich tyle wystarczy nie trzeba tu zadnych cyferek procentow i innych slodkosci.

6 minut temu, rw30 napisał:

mniej więcej, głównie 'pijo' 'rzygajo' i 'nie-ruchajo' zgarniajo dużo punktów 

Fajnie, że masz grono takich wiernych loverów w ojczyźnie, którzy czekali na twoj a'la jordanowski comeback. Sprawdź tylko, czy Tadziu i Wiesio spakowali piórnik i worek z kapciami. 

10 godzin temu, julekstep napisał:

w tym że jest z 90's i umarł

Dlatego mój skład jest najlepszy.

Mam młodych new basketball style Kawhiego i Holidaya, mam tough 90 Karla, Rice i Hilla specjalnie dla koneserów, mam dla fanów Lakers ulubieńca Odoma, mam Roya 18 points z piękną i tragiczną historią, a wszystko to okraszone dobrymi obrońcami z spacingiem.

Perfect skład, gdzie każdy jest lubiany i kochany, ma zajebisty impact, nadaje się do współczesnej koszykówki i pozwala na używanie angielskich neologizmów

11 godzin temu, BMF napisał:

W czym w sumie Drażen Petrović jest lepszy od Devina Bookera? 

ma lepszy PR

10 godzin temu, BMF napisał:

Co najwyżej można się zastanawiać czy nie byłby lepszy gdyby nie fakt, że późno trafił do US.

albo Portland użyło go jak należy, zresztą oni mogli mieć bardzo fajną pakę z perspektywy czasu patrząc, ale zdecydowały trochę inne czynniki chyba Drexler Sabonis Petrović  i te kilka nazwisk, które ból stopy wyjebał mi z głowy

54 minuty temu, RappaR napisał:

Karla

>Karl

>tough

55 minut temu, RappaR napisał:

mam Roya 18 points z piękną i tragiczną historią,

a Roy akurat piękny

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.