julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: a Antek też nie należał do dramatycznych defensorów eeee... należał generalnie Carmelo poszedł raptem kilka picków temu a Ty picknąłeś już poor man's Melo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, tangiers napisał: No to jak przez Griffina ma isc atak to troche co innnego, myslalem ze chcesz bardziej wykorzystac Georga. U mnie atak idzie przez Nasha(Doncica)/Davisa i Blake nie bylby tak wykorzystany, choc kusila opcja pickow Griffin/Davis. Jednak taki small ball przy tak dobrze atakujacych guardach u konkurencji wymaga dobrych rim protectorow, a takimi sa Davis/Porzingis. Tutaj masz SF z first stepem i 7 footerow pod koszem, wiec Blake sensownie moze bronic tylko PFow. Zwróć uwagę, że u mnie Harden, Geroge, Pippen i Griffin to świetni kreatorzy, nawet Redick po hand offach jest w tym świetny i Sheed z post up. Trudno mi jednak nie wykorzystać pary Harden-Griffin na pickach otoczonych shooterami. Geroge pewnie będzie bardziej w roli Duranta z Dubs w ataku, więc swoje rzuci, ale set playe będą bardziej wokół Hardena i Griffina. A z bronieniem 3-5 to ja mówię o pojedynczych akcjach na switchach. Griffin tu nie robi mismatchów, bo ustoi w pojedynczych akcjach, gorzej z KP. Tych SF z first stepem aż tak wielu zresztą nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ogólnie to pojebały mi się rundy i myślałem, że mój kolejny pick będzie za 10 tylko a nie za prawie 20 więc jak mi zabierzecie mojego gracza to się obrażam i wystawiam Zo na PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Ogólnie to pojebały mi się rundy i myślałem, że mój kolejny pick będzie za 10 tylko a nie za prawie 20 więc jak mi zabierzecie mojego gracza to się obrażam i wystawiam Zo na PG. Twój kolejny pick będzie za 10 wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Ogólnie to pojebały mi się rundy i myślałem, że mój kolejny pick będzie za 10 tylko a nie za prawie 20 więc jak mi zabierzecie mojego gracza to się obrażam i wystawiam Zo na PG. Dużo ci się pojebalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Twój kolejny pick będzie za 10 wyborów. On me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 2 minuty temu, karpik napisał: Zwróć uwagę, że u mnie Harden, Geroge, Pippen i Griffin to świetni kreatorzy, nawet Redick po hand offach jest w tym świetny i Sheed z post up. Trudno mi jednak nie wykorzystać pary Harden-Griffin na pickach otoczonych shooterami. Geroge pewnie będzie bardziej w roli Duranta z Dubs w ataku, więc swoje rzuci, ale set playe będą bardziej wokół Hardena i Griffina. A z bronieniem 3-5 to ja mówię o pojedynczych akcjach na switchach. Griffin tu nie robi mismatchów, bo ustoi w pojedynczych akcjach, gorzej z KP. Tych SF z first stepem aż tak wielu zresztą nie ma U mnie role twojego Sheeda wlasnie pelni KP, rozciaga gre z newralgicznej pozycji( w ATF beda grali prawdziwy C) i daje rim protection co przy slabych w obronie Nashu/Doncicu bylo dla mnie wazniejsze. Griffin ma na tyle skilla, ze poradzil sobie przy Deandre/Drummondzie, wiec poradzi sobie wszedzie. Kreacja Blaka przy Nashu/Doncicu nie bylaby zbyt istotna, plus Jimmy tez musi dostac czasami pilke do reki. Pippen za duzo nie pogra jako point forward z Griffinem czy Hardenem, wiec jego uzytecznosc bedzie mniejsza, ale to jeszcze moge zrozumiec, cos za cos, lepiej dac pilke lepszemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @polishllama69 wpisuj normalnie swoje picki, bo nie wyświetla mi Twoje zdjęcie, po tytule zakładam, że chodzi o Eltona Branda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz, BMF napisał: @polishllama69 wpisuj normalnie swoje picki, bo nie wyświetla mi Twoje zdjęcie, po tytule zakładam, że chodzi o Eltona Branda Nie - coś dziwnie Ci się wyświetla. Plumlee'go wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Nie - coś dziwnie Ci się wyświetla. Plumlee'go wziął. Dla uszczegółowienia to Milesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, tangiers napisał: U mnie role twojego Sheeda wlasnie pelni KP, rozciaga gre z newralgicznej pozycji( w ATF beda grali prawdziwy C) i daje rim protection co przy slabych w obronie Nashu/Doncicu bylo dla mnie wazniejsze. Griffin ma na tyle skilla, ze poradzil sobie przy Deandre/Drummondzie, wiec poradzi sobie wszedzie. Kreacja Blaka przy Nashu/Doncicu nie bylaby zbyt istotna, plus Jimmy tez musi dostac czasami pilke do reki. Pippen za duzo nie pogra jako point forward z Griffinem czy Hardenem, wiec jego uzytecznosc bedzie mniejsza, ale to jeszcze moge zrozumiec, cos za cos, lepiej dac pilke lepszemu. Uważam, że w PO nie da się uniknąć zwykłego post upu i tutaj jednak Blake jest lepszy zarówno od Davisa jak i KP. Poza tym jak dostanie piłkę po picku, to też po prostu lepiej reaguje w zależności od tego co da mu obrona. A Pippena szykuję do roli lepszego Iguodali z miszczowskich Dubs. Kilka kontr wyprowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 3 minuty temu, BMF napisał: @polishllama69 wpisuj normalnie swoje picki, bo nie wyświetla mi Twoje zdjęcie, po tytule zakładam, że chodzi o Eltona Branda Scalabrine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Przecież napisał ze chodzi o GM który jest słabym GM ale dobrym graczem. Foty nie widzę Ale chodzi o Jordana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 20 minut temu, karpik napisał: u mnie Harden, Geroge, Pippen i Griffin to świetni kreatorzy Jak uwielbiam Paul George, tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jak zwykle Marcus nic nie wnosisz tu swoimi memami i próbujesz zgrywać autorytet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 12 minut temu, BMF napisał: @polishllama69 wpisuj normalnie swoje picki, bo nie wyświetla mi Twoje zdjęcie, po tytule zakładam, że chodzi o Eltona Branda oki, wpisałem Brand 2005-2007 Arenas 2005-07 Roy był wpisany 2008-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Kto ścignie Regisa? Bo mogłoby szybko pójść już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Kto ścignie Regisa? Bo mogłoby szybko pójść już... był kilka minut temu na forum, więc może zaraz picknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 34 minuty temu, ignazz napisał: Dużo ci się pojebalo bardziej odlecial chyba ten kolo co sam sie oznaczal ze pickuje nastepny. chociaz wybory lat cp3 z przedzialu kilku lat honorable mention Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 6 minut temu, mac napisał: bardziej odlecial chyba ten kolo co sam sie oznaczal ze pickuje nastepny. chociaz wybory lat cp3 z przedzialu kilku lat honorable mention Co Ty Irena, na żartach się nie znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi