Eld Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 17 minut temu, ignazz napisał: Co Ty Irena, na żartach się nie znasz? Loki nawet podobne do Twoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Wybiore w ciągu godzinki, bo mi ibake podjumał i mam dylemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz, kucio napisał: To zostaw pick komuś @january Chyba nie ma co, bo musiałby dwa picki zostawić a tylko po to żeby dzisiaj zobaczyć picki Ignazza to nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 U mnie pójdzie szybko. Mills i Forbes dostepni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: U mnie pójdzie szybko. Mills i Forbes dostepni. Patrzac na skład Januarego nie jest powiedziane że ktorys z nich nie zostanie wybrany przed Twoim pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) @january jesteś jeszcze ? Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Ben Simmons @ignazz Serce mi pękło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: Serce mi pękło. No jak wolisz Jamisona to cóż poradzić. Myślałem, że go wyczekam @ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ben Simmons to dobry pick, przy jumperkujaceh reszcie zespolu powinien sie odnalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) macie 21 lat gry i wybieracie gości co raz polizali finał konferencji ?Lowry do zeszłego sezonu miał w ważnych meczach kaka drill Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 szkoda, że Karate Kid himelf się nie ostał, ale poradzę sobie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 13 minut temu, kucio napisał: @ignazz problemy z tożsamością? Twój pick! Nie, bo Twój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 44 minuty temu, Koelner napisał: macie 21 lat gry i wybieracie gości co raz polizali finał konferencji ?Lowry do zeszłego sezonu miał w ważnych meczach kaka drill Luka Doncic nie powąchał jeszcze nawet PO, w pierwszym sezonie nie miał impactu nawet all-stara, a poszedł w czwartej rundzie. Lowry bym się nie czepiał, on nawet bez tego runu Raptors byłby idealnym fitem w tej zabawie. Floor general, z obroną, trójką, ale też świetny off-ball. Gość na prawdę jest blisko poziomu Billupsa. Im dalej w las, tym bardziej rolesi będą szli raczej z obecnych czasów. Nie dlatego, że są lepsi, co po prostu mają nawyki przystosowane do obecnej koszykówki. Kilku kotów z dawnych lat nie poszło i kto wie czy tak nie zostanie. Sam planuje mocno ryzykowny pick w tej turze. Typowy strzał pod fit. Albo będą wielkie brawa albo wielki śmiech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Mógł nie zauwazyć bo ma mnie na ignore, ale powiedźcie mu że nie ma już Johna Walla. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Eld napisał: Mógł nie zauwazyć bo ma mnie na ignore, ale powiedźcie mu że nie ma już Johna Walla. czo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: czo? No. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz, Eld napisał: No. przecież nikt nie zduplikował Twojego picku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: przecież nikt nie zduplikował Twojego picku? Aleś nie kumaty. A nie. Bo Ty w beGM nie grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, julekstep napisał: czo? Jest podejrzenie zdaniem Elda ze ten tajny kontrowersyjny wybór Marcusa to Johnny Wall którego gm planuje wybrać mimo ze już poszedł. Ma to swoje odnośniki do begm. Tłumaczyl ignazz next Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi