LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Nie ma co zapominać o tym, że ten trymestr to tylko 25 meczów. 21-4 to takie .840. Tylko RL Bucks mają +.800. ale to prościej zrobić taki bilans na krótszym czy dłuższym trymestrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: ale to prościej zrobić taki bilans na krótszym czy dłuższym trymestrze? Nie ma reguły imo bo dużo zależy od kalendarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Panowie ta dyskusja idzie w Zła stronę, zamiast się tu pierdolic o 1W w te czy tamte, bądźcie jak @polishllama69 dodajcie 3W Minnesocie i tyle, dla mnie Nuggets mogą iść na 80W w tym sezonie i im kibicuje, ważne żeby Minnesota szła na 81 a Lakers na 79- reszta to detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, Eld napisał: Nie ma reguły imo bo dużo zależy od kalendarza. pewnie, nie moja wina, że chciałem jakoś podkreślić dużo lepszy trymestr ;] serio, mam odpowiedzi na wszystkie braki, ten Grant w innych okolicznościach byłby średnio do kupienia, ale naprawdę w tym okresie był zwierzęciem po obu stronach, świadome ryzyko póki co się opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: a coś potwierdza to, że jest słabszy niż był w 1T? Nigdzie nie napisałem, że był słabszy, ale on opuścił 7 meczów + kilka razy miałem takie ,,weźcie go wypierdolcie z parkietu'' (tzn. miał już po powrocie Ziona ze trzy dramatyczne występy), więc czy był overall ,,dobry'', to ja nie wiem, bo to jakieś 40% trymestru, które trzeba wrzucić do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) 6 minut temu, BMF napisał: Nigdzie nie napisałem, że był słabszy, ale on opuścił 7 meczów + kilka razy miałem takie ,,weźcie go wypierdolcie z parkietu'' (tzn. miał już po powrocie Ziona ze trzy dramatyczne występy), więc czy był overall ,,dobry'', to ja nie wiem, bo to jakieś 40% trymestru, które trzeba wrzucić do kosza. 7 spotkań na łatwym kalendarzu, to aż taki minus? zobacz jak real Nuggets radzili sobie bez Sapa czy Murray'a no i jak mamy się opierać 1:1 na tym co grał real Jrue ignorując totalnie warunki w jakich gra u mnie oraz wszystko inne, to gdzie tu jest sens? 6 minut temu, BMF napisał: tzn. miał już po powrocie Ziona ze trzy dramatyczne występy proszę statystyki Jrue z ostatnich 12 spotkań https://stats.nba.com/player/201950/advanced/?Season=2019-20&SeasonType=Regular Season&LastNGames=12 Edytowane 23 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) 29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: mecze Jrue @LAC; Mavs; Cavs; Hornets; @GSW; Pacers; @Sota mecze Harrisa się zgadzają rzeczywiście Nuggets bez obru grają, ale tylko 4 spotkania No ja nie jestem fanem takiego liczenia bilansów, ale gdyby tak liczyć, to bez Jrue i bez Harrisa grasz vs Pacers, Hornets, Warriors i Timberwolves - tu są 3 mocne zespoły i bez obu swoich starterów na obwodzie chyba nie byłbyś faworytem w żadnym z nich ( vs te 3 play-offowe teamy), zwłaszcza, że to są 2xb2b. Edytowane 23 Lutego 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: no i jak mamy się opierać 1:1 na tym co grał real Jrue ignorując totalnie warunki w jakich gra u mnie oraz wszystko inne, to gdzie tu jest sens? Pisałem o jego grze w realu. W kontekście Twojej ekipy, to jest ogólnie ciężki do oceny gracz, ale wiem co możesz napisać, spokojnie, to jest dobry punkt widzenia. Tyle, że dla mnie jest dużym rozczarowaniem, że mając obok lepszych ofensywnie graczy (Zion, Ingram), dalej musi oddawać te swoje beznadziejne rzuty i trochę nie wiem, co o nim sądzić. Ale z ocenami poczekam na koniec sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 1 minutę temu, fluber napisał: No ja nie jestem fanem takiego liczenia bilansów, ale gdyby tak liczyć, to bez Jrue i bez Harrisa grasz vs Pacers, Hornets, Warriors i Timberwolves - tu są 3 mocne zespoły i bez obu swoich starterów na obwodzie chyba nie byłbyś faworytem w żadnym z nich ( vs te 3 play-offowe teamy), zwłaszcza, że to są 2xb2b. a to w dzisiejszej NBA jest coś takiego jak faworyt? postaw sobie w kolejce trzy zdarzenia z NBA na faworytów, zobaczymy ile trafisz ;] rl Nuggets pokazal, że nawet w 7mkę potrafią wygrać z Jazz w b2b czy tak samo z Bucks moja rotacja: gdy nie grają Jrue i Harris (to żadne dopisywanie kleje z tego co mi zostało:P) Seth - Ingles - Royce - Grant - Jokić gdzie tylko Setha muszę w tym lineupie ukrywać, a porażkę z Sotą to akurat pewnie i tak miałbym wkalkulowaną i już tak między nami - gdybym wiedział, że te 1W więcej tyle namiesza, to serio nie dałbym sobie bilansu chyba w ogóle, ale dobrze, przynajmniej znacie moje stanowisko 5 minut temu, BMF napisał: Pisałem o jego grze w realu. W kontekście Twojej ekipy, to jest ogólnie ciężki do oceny gracz, ale wiem co możesz napisać, spokojnie, to jest dobry punkt widzenia. Tyle, że dla mnie jest dużym rozczarowaniem, że mając obok lepszych ofensywnie graczy (Zion, Ingram), dalej musi oddawać te swoje beznadziejne rzuty i trochę nie wiem, co o nim sądzić. Ale z ocenami poczekam na koniec sezonu. a to nie wynika po prostu z frustracji? przecież przez tyle lat Jrue był uważany za jednego z najmądrzej grających guardów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Zawsze możesz swój opis edytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 10 minut temu, BMF napisał: Tyle, że dla mnie jest dużym rozczarowaniem, że mając obok lepszych ofensywnie graczy (Zion, Ingram), dalej musi oddawać te swoje beznadziejne rzuty ale czekaj, to znaczy, że powinien się odsunąć w cień i dać grać typkom co są w tym klubie dopiero od chwili? nie za dużo wymagasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: a to w dzisiejszej NBA jest coś takiego jak faworyt? postaw sobie w kolejce trzy zdarzenia z NBA na faworytów, zobaczymy ile trafisz ;] No wlasnie masz duzo racji:) A gdybym stawial na nuggets w 2t w begm to wg Ciebie wygralbym w 85% przypadkow:) brzmi jak megafaworyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) 25 minut temu, fluber napisał: No wlasnie masz duzo racji:) A gdybym stawial na nuggets w 2t w begm to wg Ciebie wygralbym w 85% przypadkow:) brzmi jak megafaworyt to wszystko przez Jaśka, on ma też jakieś tam problemy, a dał sobie tyle samo no dlatego przytoczyłem fakt o najlepszym bilansie w b2b's oraz takowym z drużynami +.500, nic się raczej u mnie z kosmosu nie wzięło ;] Edytowane 23 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale czekaj, to znaczy, że powinien się odsunąć w cień i dać grać typkom co są w tym klubie dopiero od chwili? Odsunąć w cień... Po prostu oddawać mniej rzutów. Może się dograją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) 7 minut temu, BMF napisał: Odsunąć w cień... Po prostu oddawać mniej rzutów. Może się dograją. za dużo tam jest interesów do ubicia, ale ich wspólne PO to byłby bez kitu mega fun2watch ;] Edytowane 23 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @ignazz Wizards lepsze niż Pacers w tym trymestrze ? Żarty sobie robisz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Mocny wstępniak gdzie pewnie suma poprawna nie wyjdzie. Jesteś drugim podejrzanym jezeli chodzi o dodanie Ws Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Ale też Heat dostali 15-10 @ignazz Wielkie umysły myślą podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: @ignazz Wizards lepsze niż Pacers w tym trymestrze ? Żarty sobie robisz ??? Niektóre bilanse dla Ciebie to też żart, ale wtedy to jakoś nie protestowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Niektóre bilanse dla Ciebie to też żart, ale wtedy to jakoś nie protestowałeś. Że co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi