Pablo81 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Nie, ale jak znajdziesz gdzieś artykuł w którym na temat fitu aytona do Suns piszą "match made in heaven" albo coś podobnego to daj mi znać. Przecież to nie jest jakaś wiedzą tajemna że były w poprzednich latach dużo wątpliwości czy Suns potrzebują takiego gracza jak ayton i czy go zatrzymywać czy nie. Reagujecie jakbym pisał że landale jest lepszym graczem niż ayton. Podajesz link do artykułu, który rzekomo pisze o lepszym ficie, a tam nic ta ten temat nie jest napisane. Artykuł trzyma poziom Onetu - 2/3 to streszczenie dotychczasowej kariery Australijczyka, a dalej bardzo odkrywcze myśl, że dodatkowy zawodnik daje elastyczność ławce Suns. Autor pisze, że Lonsdale przy dobrych wiatrach może zostać 6-7 graczem rotacji. Na poparcie swojej tezy (może i slusznej) o kiepskim ficie Aytona do Suns wklejasz artykuł, który o tym nic nie mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Na poparcie swojej tezy (może i slusznej) o kiepskim ficie Aytona do Suns wklejasz artykuł, który o tym nic nie mówi. Moja teza jest taka że landale jest lepszym fitem do Suns niż ayton. Nie że ayton jest kiepskim fitem. Nie że ayton jest gorszym graczem. I podrzucilem artykuł w którym piszą dlaczego landale tak dobrze pasuje do Suns . Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Moja teza jest taka że landale jest lepszym fitem do Suns niż ayton. Nie że ayton jest kiepskim fitem. Nie że ayton jest gorszym graczem. I podrzucilem artykuł w którym piszą dlaczego landale tak dobrze pasuje do Suns . Tyle. Wrzucając artykuł napisałeś, że nie tylko Ty to zauważasz, podczas, gdy autor artykułu o tym nie wspomniał. Jest to nieprawdą. Ale dla mnie EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Wystarczyło nie grać b2b i wrócił do normalnej gry. Dawać EuroBasket co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Wrzucając artykuł napisałeś, że nie tylko Ty to zauważasz, podczas, gdy autor artykułu o tym nie wspomniał. Jest to nieprawdą. Ale dla mnie EOT. Wrzucając artykuł napisałem że może przereagowuje, ale nie tylko ja. 12 godzin temu, fluber napisał: Ogólnie to może przereagowuje, ale nie tylko ja, więc polecam tekst: https://www.brightsideofthesun.com/2022/10/14/23402116/jock-landale-brings-needed-versatility-to-phoenix-suns-frontcourt I wrzucilem artykuł gdzie jarają się landalem. Więc przestań pisać jakbym wrzucił info ze " To jest artykuł który potwierdza ze ayton to kiepski fit w suns - link". W tej grze się już o niczym nie da podyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Wielki Bojan tez poki co po eurobaskecie niszczy. W 5 meczach: 23 PPG na 70TS%, 4.2 trojki trafione na 51%(lol). Szkoda tylko, ze nie trafil do lepszej druzyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 to niezłe te zawieszenie Washingtona co oni go w marcu pod tank zawieszo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 odchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 32 minuty temu, człowiek...morza napisał: odchodzę. Mobley ma potencjał 95 w 2K, więc nie przejmuj się Benem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: to niezłe te zawieszenie Washingtona co oni go w marcu pod tank zawieszo Skad wy to k**** wzięliście ? Przeczytałem to będąc w pracy i zaakceptowałem szybko ben Simmonsa w ROTO za niego bo miałem taka ofertę na yahoo… Pajace k****, pajace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Godzinę temu, LAF napisał: Nie. Tam się rozbijało o to, że Ayton powiedział chce Maxa a oni, że nie. Tak jest słabym fitem i dlatego wyrównali ofertę a mógł taki Jock za minimum biegać w s5 i wtedy jeszcze lepiej by grali, że też nikt na to nie wpadł w Phoenix No na ten moment ( mała próba) znacznie lepiej grają z Landalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Ma ktos lepszy kontrakt niż Brunson za 5 mln? Piękna sprawa, szacuneczek @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Godzinę temu, january napisał: Pięknie, że wszyscy tego Clarksona odpuściliście. Przyznaję, wstałem jak kibice Jazz: Jacy wszyscy? Przecież Kings go powinni wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 5 minut temu, Reikai napisał: Ma ktos lepszy kontrakt niż Brunson za 5 mln? Piękna sprawa, szacuneczek @LeweBiodroSmoka sprawa piękna, ale bodaj nie mam do niego praw więc przyszedł pewnie na 1.5 sezonu bardzo cieszę się też z Conleya, rzutowo nie ma szału, ale wiadomo kto dowodzi rewelacyjnymi Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: sprawa piękna, ale bodaj nie mam do niego praw więc przyszedł pewnie na 1.5 sezonu bardzo cieszę się też z Conleya, rzutowo nie ma szału, ale wiadomo kto dowodzi rewelacyjnymi Jazz Wydaje się oczywistym kierunkiem dla Bucks przy tym bieda FA za rok jeśli chodzi o allstarow. Większość pewnie zostanie w swoich klubach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 1 minutę temu, LAF napisał: LOL Przecież dość długo handlowane były prawa do niego tutaj dopiero @Qcin_69 i @mac się na nim poznali. To dla nich brawa powinny się należeć Nie znam historii wymian, patrze kto go ma teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) 6 minut temu, LAF napisał: LOL Przecież dość długo handlowane były prawa do niego tutaj dopiero @Qcin_69 i @mac się na nim poznali. To dla nich brawa powinny się należeć jakie brawa, Qcin oddał go za bieda (xd) pick Pels i swap + jeszcze będzie flaszkę stawiał Edytowane 27 Października 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Teraz, LAF napisał: @LeweBiodroSmoka Ja znam inną wersje tego trade’u aha, no to fajnie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 1 minutę temu, LAF napisał: Sam doskonale wiesz kto miał iść jako rekompensata. Bzdury opowiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jakie brawa, Qcin oddał go za bieda (xd) pick Pels i swap + jeszcze będzie flaszkę stawiał nie ma czegoś takiego jak bieda pick Pelicans ale tak, po czasie ten deal nie wyglada tak dobrze jak wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi