Szulim Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 53 minuty temu, LAF napisał: LOL Przecież dość długo handlowane były prawa do niego tutaj dopiero @Qcin_69 i @mac się na nim poznali. To dla nich brawa powinny się należeć oj, tu się mylisz podczas RFA to ja zaproponowałem ten kontrakt Brunsonowi, bo oni nie chcieli go przedłużać - dzięki temu mogli wyrównać ciekawego rolsa za małe pieniądze, choć jeszcze wtedy Qcin mi proponował odpuszczenie wyrównania w zamian za picki z drugiej rundy a jeszcze wcześniej twierdził, że nie chce go równać, bo nie jest tyle wart jak to się wszystko zmieniło, przez 2 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 54 minuty temu, Szulim napisał: oj, tu się mylisz podczas RFA to ja zaproponowałem ten kontrakt Brunsonowi, bo oni nie chcieli go przedłużać - dzięki temu mogli wyrównać ciekawego rolsa za małe pieniądze, choć jeszcze wtedy Qcin mi proponował odpuszczenie wyrównania w zamian za picki z drugiej rundy a jeszcze wcześniej twierdził, że nie chce go równać, bo nie jest tyle wart jak to się wszystko zmieniło, przez 2 sezony czyli wolales 2 rundę zamist Brunsona? Dobre świadectwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Dałem mu szansę na 2way, potencjał dalej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 W tym momencie nawet zaczyna już mi go być zal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) Tak patrzę że Laf ma w tej chwili 4 zawodnikow zdrowych którzy dostają jakieś minuty w realu. Booker, Tatum, Green i Jalen. Szykuje się mocna strata do play-in w I trymestrze ;D Edytowane 28 Października 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 5 minut temu, RonnieArtestics napisał: Tak patrzę że Laf ma w tej chwili 4 zawodnikow zdrowych którzy dostają jakieś minuty w realu. Booker, Tatum, Green i Jalen. Szykuje się mocna strata do play-in w I trymestrze ;D Nix zaczął grać i griffin dostaje czasem kilka minut w Bostonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 generalnie patrząc na ilość kontuzji w 1 tygodniu, to nie wiem czy ktoś u nas ma łatwo całkiem na szybko to zdrowie i formę mają: Boston, Cavs, Pacers, Hornets (lol ), Pistons, Magic, Mavs, Rockets, Grizz, Nuggets, OKC, Lakers i chyba tyle cała reszta ma mniejsze, lub większe kontuzje albo podstawowych zawodników, albo pierwszoplanowych rolsów także, po T1 szykuje się bardzo płaska tabela chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: Hornets (lol ), Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 20 minut temu, Szulim napisał: generalnie patrząc na ilość kontuzji w 1 tygodniu, to nie wiem czy ktoś u nas ma łatwo całkiem na szybko to zdrowie i formę mają: Boston, Cavs, Pacers, Hornets (lol ), Pistons, Magic, Mavs, Rockets, Grizz, Nuggets, OKC, Lakers i chyba tyle cała reszta ma mniejsze, lub większe kontuzje albo podstawowych zawodników, albo pierwszoplanowych rolsów także, po T1 szykuje się bardzo płaska tabela chyba u mnie nie ma kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 14 minut temu, człowiek...morza napisał: u mnie nie ma kontuzji nie ma, ale masz Bena który gra póki co kaszanę aż mi go szkoda, bo jestem jego fanem od wejścia do NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 kontuzji może nie mam, ale ławka gra łącznie może 30 minut na mecz, mam nadzieję, że Kyle się ogarnie, nie wiem co w tej Socie tam robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 To się @kolader długo nie nacieszył Primo. Spurs właśnie go zwolnili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Dziwna decyzja. Zwolnić 12 pick draftu sprzed 2 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Problemy natury psychicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 No cóż, chyba narazie u nas dwa najlepsze picki względem jakość/numer wyboru Takich rolesów chce contander. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: No cóż, chyba narazie u nas dwa najlepsze picki względem jakość/numer wyboru Takich rolesów chce contander. ale Knicks nie są contenderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: ale Knicks nie są contenderem ale za rok beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: ale za rok beda kontrowersyjna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) Czy taki Lauri był w BeGM od zawsze? Pomimo niektórych gorszych skuteczności, wstaję codziennie z bananem na twarzy, że gość w końcu czerpie radość z gry w NBA. Edytowane 30 Października 2022 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 23/10 na 10/15 FG i 3/5 3FG bez Moranta. Tyus znowu bez Moranta pokazuje, ze jest spokojnie starting PG w tej lidze na dobrym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi