kolader Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Caris LeVert wraca do gry w piątek. Paradoksalnie to nie za dobry news dla koladera:) Jak to nie za dobry news? Liczę że wróci w pełni zdrowia i na spokojnie powoli będzie u mnie wprowadzany do gry. Tu nie ma ciśnienia walki o PO a Caris w formie i tak nie dociągnie rookasów + worka papy do wielu zwycięstw. Szczyt na Wschodzie. Co tam się kroi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Brakuje podpisu kto jest kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jak to nie za dobry news? Liczę że wróci w pełni zdrowia i na spokojnie powoli będzie u mnie wprowadzany do gry. Tu nie ma ciśnienia walki o PO a Caris w formie i tak nie dociągnie rookasów + worka papy do wielu zwycięstw. Tam na dole tabeli, to taki LeVert to jest X factor:) Zresztą na pewno pamiętasz swój bilans z 1 trymestru, który zawdzięczasz w dużej mierze Carisowi. Zobaczymy tylko w jakiej dyspozycji wróci i na ile Russell pozwoli mu znowu prowadzić drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wizz BOS PHI Jak to nie za dobry news? Liczę że wróci w pełni zdrowia i na spokojnie powoli będzie u mnie wprowadzany do gry. Tu nie ma ciśnienia walki o PO a Caris w formie i tak nie dociągnie rookasów + worka papy do wielu zwycięstw. Brakuje podpisu kto jest kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Tam na dole tabeli, to taki LeVert to jest X factor:) Zresztą na pewno pamiętasz swój bilans z 1 trymestru, który zawdzięczasz w dużej mierze Carisowi. Zobaczymy tylko w jakiej dyspozycji wróci i na ile Russell pozwoli mu znowu prowadzić drużynę. Większość 2 trymestru miałem zdrowych 6 zawodników w tym 3 to byli Mahinmi, Dedmon i Powell czyli centrzy. W 3 trymestrze nawet z Carisem tu nie ma sporo szans na winy. I przede wszystkim wiem że ludzie w ogóle nie czytają opisów. Ja będę oszczędzać LeVerta, w rl będzie sporo grał - uznacie że ciągnie mój zespół mając w dupie rotacje. Tacy jesteście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Większość 2 trymestru miałem zdrowych 6 zawodników w tym 3 to byli Mahinmi, Dedmon i Powell czyli centrzy. W 3 trymestrze nawet z Carisem tu nie ma sporo szans na winy. I przede wszystkim wiem że ludzie w ogóle nie czytają opisów. Ja będę oszczędzać LeVerta, w rl będzie sporo grał - uznacie że ciągnie mój zespół mając w dupie rotacje. Tacy jesteście. No akurat opis rotacji polegający na tym, że nie grasz najlepszym zawodnikiem i chcesz przez to mieć lepszy pick w drafcie, to pewnie każdy będzie ignorował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Spurs negocjują z Pelicans. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ciechocinek się melduje, a January i Rybak tną w c***a Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Reggie Bullock w Utah Jazz za 2 drugorundowe picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Spurs negocjują z Pelicans. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ciechocinek się melduje, a January i Rybak tną w ch**a Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Davis pójdzie za 0.7 gorzkiej żoładkowej i garreta temple xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wiz Pels i Sota. Przyszłość Davisa zdaje się mroźna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shams Charania Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jrue Holiday, Otto Porter, Kristaps Porzingis, Damian Lillard, Al Horford, Winslow, Bledsoe, Brogon, JaMyhall Green i kilkanaście picków zmieni swojego właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Jrue Holiday, Otto Porter, Kristaps Porzingis, Damian Lillard, Al Horford, Winslow, Bledsoe, Brogon, JaMyhall Green i kilkanaście picków zmieni swojego właściciela.To ładnie się odjaniepawla na tym zlocie Mogłem podjechac, może by ktoś pickiem za Diopa poratował. Edytowane 7 Lutego 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Dyskusja Ignazz vs. Qcin. Będę o tym wnukom opowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Mam was wszystkich prawie że pod nosem, idealna okazja na wejście w ligę, zrobienia czegoś spektakularnego... Trzy baby w domu i wszystkie trzy chore. Serce pęka przez takie zmarnowane okazje Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Mam was wszystkich prawie że pod nosem, idealna okazja na wejście w ligę, zrobienia czegoś spektakularnego... Trzy baby w domu i wszystkie trzy chore. Serce pęka przez takie zmarnowane okazje Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Żałuj. 76ers, Sota, Spurals, Wizzards, Denver, Celtics, Wolves. Było by co ugadywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Sań Antonionio i Minnesota nie przeprowadza wymiany w przeciągu najbliższego tysiaclecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shams Charania Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na dzisiejszym zlocie usłyszałem o 90% nadchodzących transferach. 10 shots to niektórzy zrobili zanim zblizyli sie do Korsarza. Wypite piwo należało by odmierzać wannami. A to jeszcze nie koniec nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na dzisiejszym zlocie usłyszałem o 90% nadchodzących transferach. Pewnie od Zdzisława Ptaka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shams Charania Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Dejounte Murray i Aminu w Spurs. Pewnie od Zdzisława Ptaka;) Mam swoje własne źródła. Zdobyłem je kulturą i cierpliwością. Pana Ptaka nawet nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 W Spurs również Brogdon, choć nie jest pewne czy nie zakotwiczył tam tylko na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi