cvbe Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Teraz, BMF napisał: Chyba walka o KCP wymaga ekranizacji... Końcówką musi być pogrzeb Iron Mana z Avengersów! Tylko tu umiera beGM a wszyscy supergmowie przychodzą na pogrzeb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Tak ogólnie to zmieniam zdanie, nie chce mi się już jebać z tymi zasadami wymian, ktoś sobie niech to przejmie, a jak nie to niech wygaśnie. Żadnych pytań od dziś, w Spółdzielni (już) nie jestem, za nic odpowiedzialny nie jestem i mam wywalone Tyle, że ja nie żartuje. Po deklaracji Jaśka wiem, że spadło by to na mnie więc wolę od razu spi*****ić bo po prostu mam już dość, a i z przyjemnością tego ***** CMa bez wyrzutów sumienia, że radnemu nie wypada - wrzucę na ignora. A jak nie wierzysz to spytaj innych Radnych czy jeszcze jestem na temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 2 minuty temu, cvbe napisał: Końcówką musi być pogrzeb Iron Mana z Avengersów! Tylko tu umiera beGM a wszyscy supergmowie przychodzą na pogrzeb! To bardziej Awantura o kasę, tylko okazało się, że licytacja nie ma znaczenia. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Flubcio filantrop. Nie dość, że ma własny klub warty trochę miliarda to jeszcze wspiera charytatywnie potrzebujących i sam osobiście stara się pozyskać na ten cel pomoc! Chylę czoła Panie Fluber! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 W dniu 27.04.2021 o 19:52, BMF napisał: Chyba walka o KCP wymaga ekranizacji... Ja się tylko przypominam! Lud żąda igrzysk, rozrywki i kolejnej części @BMF Production! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Co do tematów jakie dziś założyłem już na przyszłość jeśli ktoś ma jakieś uwagi, pytania lub sugestie ( np. techniczne ) bardzo chętnie wysłucham. ---------------------- Edit: HA! Stronę Random Shit nr 666 zapoczątkowałem ja!!! To dobrze rokuje dla kończącego się trymestru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) Najwazniejszy mecz sezonu dla Sacto i o to jak sie spisal Marvin Bustley. Marvin Bagley played only 19 minutes on Friday, shooting 1-of-5 from the field and 2-of-6 from the line for four points, two rebounds and one assist. We didn't mention Bagley's defensive stats because there weren't any. Edytowane 8 Maja 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 1 minutę temu, mac napisał: Najwazniejszy mecz sezonu dla Sacto i o to jak sie spisal Marvin Bustley. Marvin Bagley played only 19 minutes on Friday, shooting 1-of-5 from the field and 2-of-6 from the line for four points, two rebounds and one assist. We didn't mention Bagley's defensive stats because there weren't any. https://i.gifer.com/2ZB.gifhttps://i.gifer.com/2ZB.gif cholera @tangiers mial racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: cholera @tangiers mial racje Z czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Teraz, mac napisał: Z czym? ze bagley to kasztan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: ze bagley to kasztan No trafił tez do średniej organizacji to na pewno nie pomaga. Jednak od college’u było wiadomo, ze to wysoki, który jest utalentowany ofensywnie, ale bez instynktów w defensywie z dość krótkimi rączkami do bronienia. Można było mieć nadzieje, ze rozwinie rzut, ale to tez tak średnio wyszło. Także raczej zaskoczeniem, by było gdyby okazał się kozakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 4 godziny temu, mac napisał: Najwazniejszy mecz sezonu dla Sacto i o to jak sie spisal Marvin Bustley. Marvin Bagley played only 19 minutes on Friday, shooting 1-of-5 from the field and 2-of-6 from the line for four points, two rebounds and one assist. We didn't mention Bagley's defensive stats because there weren't any. "Jak dobrze, że w końcu mam swojego potencjalnego franchise playera" - Marcus Camby, anno domini 2020. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Skoro Butlerowi i KAT tak sie nie lubią a Jimmy tak lubi Miami Heat culture. To czy by KATowi sie aby na pewno podobało w klubie wzorujacym sie na tych samych wartosciach co Heat - Jimmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 13 minut temu, mac napisał: Skoro Butlerowi i KAT tak sie nie lubią a Jimmy tak lubi Miami Heat culture. To czy by KATowi sie aby na pewno podobało w klubie wzorujacym sie na tych samych wartosciach co Heat - Jimmy? kyle lwry tez lubi heat i kulture heat i butlera. czy lubilby sie z townsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: kyle lwry tez lubi heat i kulture heat i butlera. czy lubilby sie z townsem? Nie no, Lowry chyba nigdy nie mial z nikim zadnych wiekszych problemow? Chociaz cos z Memphis kojarze. Lowry raczej sie dogada z kazdym. Ja po stronie KAT - Jimmy (jak i KAT Embiid) po stronie KATa. Ale skoro Alonzo jest zwolennikiem prowadzenia zespolu ala heat, to watpie by KAT chcial tam grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Pierwszy!!!!!1111 Edytowane 14 Maja 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 9 minut temu, mac napisał: Pierwszy!!!!!1111 Przeniosłem by nie być chamem, ale to Szulim ma wjechać zaraz z czymś specjalnym . Widzę wysyp lajków dla niego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 5 minut temu, Eld napisał: Przeniosłem by nie być chamem, ale to Szulim ma wjechać zaraz z czymś specjalnym . Widzę wysyp lajków dla niego! Jak zwykle cenzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 8 minut temu, mac napisał: Jak zwykle cenzura żadna cenzura - po prostu najpierw mój post wbijajcie na promo naszego wydarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Teraz, Szulim napisał: żadna cenzura - po prostu najpierw mój post wbijajcie na promo naszego wydarzenia no to ogólnie równi i równiejsi. Ja jestem ultra: https://pl.wikipedia.org/wiki/Egalitaryzm Tak czy siak, uważam, że byłem pierwszy ( mimo iż CVBE dał wcześniej lajka, ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi