Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ej! 23:59! Pisałem potwierdzam już! Oddać mi mój 1M cash złodzieje! Ufff 5M gotóweczki zebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Się po czasie wymiany pojawiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Te wymiany Detroit jak mamy być skrupulatni, to też już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 przepuście Ronniego, kiedyś też sie spoznilismy z cm z publikacja i przeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Chooyowo ! Nie będę się spierał ale wrzuciłem sekundę przed zamknięciem tematu, moznaby było przymknąć oko. Edytowane 28 Lutego 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 w sensie ja potwierdziłem po deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ja ogolnie jestem mocno liberalny, ale potwierdzenie wymiany, a wrzucenie wymiany to tez roznica chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Mnie wywaliło z tematu przy wrzuceniu stad 0:01 wrzuciłem w temat obok Jeżeli nieważne to nieważne. Pm z potwierdzeniem Pistons i Dallas mam o czasie. Wysyłając mnie wywaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Z tymi terminami to jest straszna bieda, bo ja dogadałem wymianę z Bareą na starcie sezonu, no, gdzieś w listopadzie, dlatego w mojej głowie urodziło się, że zrobiłem to przed sezonem, a to weszło dopiero 1 stycznia... Strasznie nierealistycznie. Przepraszam za zamieszanie, straciłem 2nd roundera przez to, już myślałem, że dostanę więcej 2nd rounderów w tym sezonie niż wygram meczów. [*] No i żadnego przepuszczania po czasie, to akurat byłoby słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Mam PM oba o czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Już bez przesady z tym zamykaniem tematu. Te 5min nikomu różnicy nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Choc w sumie przez kwestie wymiany Qcina to chyba sie mocno regulaminu obecnie trzymamy, zeby byc konsekwentni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Panowie, sprawa jest prosta (od tamtej pory bodajże właśnie z LBS i Ronniem). Jednemu różnicy nie zrobią 3 minuty, innemu 5, trzeciemu 7. Nie będziemy dochodzić ile różnicy "nie robi różnicy", bo będą potem kłótnie. Jest określony termin po to, żeby się go trzymać i żeby nie było nieporozumień " a mi 2 minuty, a mi 5 tylko, ale 8 to też ok". Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Puśccie to chłopakom. Komuś mogło neta wywalić. Komuś dziecko zapłakało. Kogoś dwójeczka akurat przyparła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 bądźcie ludźmi zresztą Pacers kiedyś ugadali deal po Turnera 2h po deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ja ogolnie jestem mocno liberalny, ale potwierdzenie wymiany, a wrzucenie wymiany to tez roznica chyba Dupa. Za długo kminilem czy mogę dać wanamakera za holmesa, i później została minuta żeby znaleźć spadający kontrakt heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Co w sytuacji gdzie mamy potwierdzenie na PM 23:58 a próba wrzucenia zakończyła się sukcesem o 0:01 w temacie obok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Co w sytuacji gdzie mamy potwierdzenie na PM 23:58 a próba wrzucenia zakończyła się sukcesem o 0:01 w temacie obok ? Nic. Nie wrzuciłeś i nie potwierdziłeś przed północą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Bo weszła kropka Sylv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi