MJ1 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 W dniu 5.12.2018 o 14:07, Alonzo napisał(a): Seth Curry? Dalsze odpowiedzi w Wymiany-komentarze już poszły a odnośnie Setha, to skoro swoją rozpoznawalnością przebija już brata, to czas, żeby został doceniany przez głosujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 powiem tylko jedno - jak nikt nie wezmie Śliwki od Sylvinho, to możecie od razu się na gwiazdy basketu rejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 11.12.2018 o 04:15, LeweBiodroSmoka napisał(a): powiem tylko jedno - jak nikt nie wezmie Śliwki od Sylvinho, to możecie od razu się na gwiazdy basketu rejestrować Nie da rady bo chyba ma skrzynkę pełna )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 ponad 3 lata byłem cierpliwy. W dniu 11.12.2018 o 07:28, january napisał(a): Per sources : GM Knicks płacze w poduszkę, bo był niecierpliwy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) W dniu 11.12.2018 o 07:33, january napisał(a): Jakie 3 lata? ;-) gra ma niecałe 2^, a brakło Ci miesiąca jakoś przed gra tez w niego wierzylem co tu kryc, milo nie jest, tym bardziej, że był on dla mnie jak syn. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Winslow? dostawałem go niedawno jako wypychacz w potencjalnym trejdzie ;] i nie chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 to Jeszcze wchodzi w bilans CM 27/8 zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 http://www.e-nba.pl/topic/5246-begm-wymiany-komentarze/page-169 Jak tam Panowie dzisiaj oceniacie trade Ibaki, który robił wg większości za 20mln odpad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 11.12.2018 o 16:48, Wojnar Adrianowski napisał(a): Bradley Beal blisko Knicks. bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Może być blisko. Wystarczy ze Otto Porter poprosił kolegę o podwiezienie na pociąg. Człowiek Morza to spec negocjacji. Zgasnie światło i cyk. W pociągu Bradley a Otto wraca do domu z widokiem na Capitol. Kontrakty można pomylić bo identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 11.12.2018 o 17:06, ignazz napisał(a): Może być blisko. Wystarczy ze Otto Porter poprosił kolegę o podwiezienie na pociąg. Człowiek Morza to spec negocjacji. Zgasnie światło i cyk. W pociągu Bradley a Otto wraca do domu z widokiem na Capitol. Kontrakty można pomylić bo identyczne. Kontrakty jak kontrakty, ale tam po prostu nie ma czego oddać za kogoś takiego jak Beal. No chyba, że CM przeczuwa kolejny uraz Irvinga i woli się zabezpieczyć wcześniej go oddając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) No jak Beal pójdzie do Knicks to tylko dlatego, że człowiek..morza nie chce dawać pełnego maxa dla Irvinga i woli dwa sezony Beala za 20-kilka milionów. Szczerze bym się zdziwił, jak to nieprawda to wrzucam naszego Wojnara na ignora. :] Edytowane 11 Grudnia 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Irving, Leonard, Gobert zostają ze mną na lata. Tyle wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ja zachowałem się wzorcowo. Poker face. Telefon do GM Wizz. Zapytałem czy Beal dostępny I Przebiłem ofertę której nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 11.12.2018 o 17:15, człowiek...morza napisał(a): Irving, Leonard, Gobert zostają ze mną na lata. Tyle wiem. Porzingis i Lee musza miec niezly ubaw gdy to czytaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Winsow to ponoć z krzesła aż spadł i se głupi łeb rozwalił. (day to day) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 11.12.2018 o 12:31, january napisał(a): Ja dalej bardzo słabo, Tecowi się wtedy finansowo grubo paliło pod dupką, więc kolader powinien znacznie, znacznie więcej wyciągnąć, bo capspace do przejęcia Ibaki miał wtedy chyba tylko on. Jeżeli uważasz że powinienem z gęby szmatę zrobić - masz do tego prawo, ja tak nie zrobiłem. Deal był dogadany dużo wcześniej. Otrzymałem w mojej ocenie godziwą zapłatę. Jestem zadowolony i to jest najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 11.12.2018 o 22:22, kolader napisał(a): Jeżeli uważasz że powinienem z gęby szmatę zrobić - masz do tego prawo, ja tak nie zrobiłem. Deal był dogadany dużo wcześniej. Otrzymałem w mojej ocenie godziwą zapłatę. Jestem zadowolony i to jest najważniejsze Ja szanuje taka postawę. Widocznie GM Lakers ma inne podejście do czego ma prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 January, ale nie każdy robi deale za 5 12sta jak Ty. Część GMów woli wcześniej, bo jest więcej czasu na negocjacje i można sobie wtedy planować inne korekty w składzie, mając już wyjaśnioną jakąś sytuację. Jasne, że na takich dealach czasami wychodzimy lepiej, a czasami gorzej, ale to samo odnosi się do gry poszczególnych graczy w różnych trymestrach. Uroki naszej gry Najważniejsze, że Kolader jest z dealu zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) na taki dealach bardzo rzadko wychodzimy lepiej, tzn ktoś na pewno wychodzi lepiej, ale klepiąc deal x miesięcy wcześniej można tylko kontuzje lub totalny brak formy takiego grajka ugrać nie mówiąc już co się dzieje jak ktoś nagle złapie wątpliwości pt. no przecież nie musze tego klepać, przecież chyba wszyscy widzą, co się stało Edytowane 12 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi