croolick Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Chyba, że się jest w czasie draftu w kraju gdzie internet nie jest dobrem powszechnie dostępnym (patrz: moja nieobecność na zeszłorocznym drafcie) I taki autopilot działa dobrze na aukcji, gdzie ma określony budżet na wydanie i 15 innych GM-ów którzy będą chcieli mu popsuć szyki? Nie chce mi się wierzyć... Muszę sprawdzić dziś te mocki = nie miałem wcześniej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Tak, nieobecnosc bedzie problemem. Dla roto zawsze jest problemem, na aukcjach w szczegolnosci. Owszem, mozna sobie robic ranki wycenowe w ramach ligi, do kazdego gracza przypisac pulap ceny, jaka gotow jestes zań zapłacić (jeżeli o taką możliwość pytasz) i na pewno yahoo nie wciasnie Ci gracza drozej ani nie sprzeda nikomu innemu taniej. Ale wycena wycena a biezace sledzenie zakupowi stanu konta podczas draftu to rzecz kluczowa. Np mozesz chciec kupic LeBrona za 60$ albo Duranta za 60$ (kwoty przykladowe), ale nie obydwu naraz. I tu juz przydaje sie biezaca kontrola licytacji. Tego juz automat za Ciebie nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 przemyślałem sobie wszystko na spokojnie w robocie i jestem zdecydowanie za aukcja już od tego roku, dla zdecydowanej większości sam udział w grze jest nowością i co to za różnica jak zagramy? wydaje się poważniejsza i możesz mnie przepisać do osób za aukcją królik. jak się bawić to na całego jak mogę zabawić się w takie próbne drafty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ci którzy nie bardzo się orientują, mogą wejść na profil jahu > DRAFT CENTRAL > MOCK DRAFT> i są tam dwie zakładki pod napisem MOCK DRAFT LOBBY - STANDARD MOCK DRAFT (wężyk) i AUCTION MOCK DRAFT (aukcja). gorąco polecam przetestować (bo oczywiście to tylko mocki i po drafcie kończy się zabawa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Panowie, Jeśli dobrze policzyłem - mamy idealny remis: ... Nie policzyles mnie, a tez oddalem glos za aukcja i jak widac juz wiekszosc zachodu jest za nia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Te mock drafty z drużynami widmo to komedia, właśnie taki Monta Ellis poszedł za dolara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 My dzisiaj z QAS-em graliśmy licytacje i mieliśmy tylko dwa boty na 14 drużyn. Więc są drafty gdzie jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 noo o dobrej godzinie trzeba trafić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ktoś sie pisze dziś na mock drafta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dzisiaj już nie ale jutro na pierwszy po otwarciu można się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 też jutro spróbuję prawdopodobnie czyli teraz większość za aukcją wychodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 wszyscy aukcje testują godzina 22:29 to nie jest dobry czas na draft, same boty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ja jeszcze dziś spróbuje, pisze się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja tez mogłbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ja moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 bulek, mAsz gg? Z maćkiem się już zgaduję (jeśli tylko ma gg odpalone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 dobra wbijam do was, boty mnie wykończyły psychicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No z botami to lipa, ale z ludźmi może być na prawde ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ostateczne wyniki głosowanie (kto nie oddał głosu ten trąba:)) Aukcja (10 osó QAS Ptb Gogalq Tyrion Bulek Mac Ledley Sławek Dig Croolick Snake (8 osó Lukacs Maciek(???) Zalias January Matek Evitacre Grzana Zodd Lekka przewaga na korzyść aukcji. Co więcej wydaje mi się, że niektórzy z listy snake też już zmienili zdanie (Evitacre?). Także mam propozycję dla wszystkich a zwłaszcza dla snejkowiczów. Zagrajcie w najbliższych dniach na mock draft i sami się przekonajcie, że to nie takie straszne (ja się przekonałem:)) Zabawa przednia:) Założyłem osobny temat- możecie się tam umawiać z innymi GM-ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 mam nadzieje ze nie ma glupich pytan, dlatego zapytam - co to znaczy zagrac na mock drafcie ? rozumiem chyba, ze to symulacja draftu zeby sobie pocwiczyc czy cos w ten desen tak ? jesli tak to po prostu gdzie w to grac, bo na espn tam w dziale fantasy tego jakos nie potrafie znalezc, a jak googluje mock draft to sa te takie predykcje draftu ekspertow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi