josephnba Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Pierwszy mecz sezonu przeszedłby w sumie bez echa, gdyby nie wydarzenia po meczu Żeby wyprosić trenera z szatni to trzeba mieć naprawdę dość Mam nadzieję że zarząd zrozumie aluzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 (edytowane) być może Caruso dziś "uratował" roster Bulls przed kompletną rozbiórką, po takim meczu Zacha i drugiej porażce z rzędu mogłoby być różnie Edytowane 28 Października 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): po takim meczu Zacha Szczerze, nie myślałem, że Zach może być aż tak beznadziejny. Poziom katastrofa, ale jakimś cudem wyrwali to zwycięstwo, teraz może być już tylko lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 11 minut temu, Thomas napisał(a): Szczerze, nie myślałem, że Zach może być aż tak beznadziejny. Poziom katastrofa, ale jakimś cudem wyrwali to zwycięstwo, teraz może być już tylko lepiej. Ja I tak jestem zdziwiony, ze na koniec wykreowal Caruso. Jeszcze 2 lata temu oddalby c***owy rzut z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 20 minut temu, Thomas napisał(a): Poziom katastrofa, ale jakimś cudem wyrwali to zwycięstwo, teraz może być już tylko lepiej. Ja tam się spodziewam, że akurat dzisiaj to Pistons was zjedzą atletyzmem i effortem. W połączeniu z btb i dogrywką Bulls może to wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Polecam reakcję Williamsa po zwycięskim rzucie AC. Dobrze się tam dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Tej druzynie brakuje jednej rzeczy IQ Ciezko znalezc zespol ktory popelnia wiecej mentalnych bledow na boisku A co do Williamsa I jego 20+ mln za sezon znalalazlem idealna odpowiedz Pat wants 20 million? Buddy, you’ll be lucky to get dental insurance… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Ja tylko zacytuje jednego kolegę z naszej rozmowy z Facebooka ” jakim trzeba byc pawianem by po takim meczu carusa grac w next nim 20min?„ Do tego w te 20min zrobił znowu 4stl, ale nie, lepiej grac coby white. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja tylko zacytuje jednego kolegę z naszej rozmowy z Facebooka ” jakim trzeba byc pawianem by po takim meczu carusa grac w next nim 20min?„ Do tego w te 20min zrobił znowu 4stl, ale nie, lepiej grac coby white. Donovanem gardze juz od czasow OKC. Do tego Vucevic I Derozan wygladali zwyczajnie staro wczoraj. Tu jest przepis na piekna katastrofe, kalendarz Bulls to jest dramat teraz. Lavine do Lakers za DLO i Ruiego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 2 godziny temu, Reikai napisał(a): Lavine do Lakers za DLO i Ruiego ! I tuzin pickow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Mój postulat po tym meczu: Williams do mopa, a Coby za mopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 22 minuty temu, Thomas napisał(a): Mój postulat po tym meczu: Williams do mopa, a Coby za mopa. Nie wiem czemu oni sa dalej w s5. W ogole strasznie zle Vucevic wczoraj wygladal, 20 zbiorek mniej nie wzielo sie z niczego, jakiekolwiek rim protection Bulls nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Godzinę temu, Reikai napisał(a): W ogole strasznie zle Vucevic wczoraj wygladal, 20 zbiorek mniej nie wzielo sie z niczego, jakiekolwiek rim protection Bulls nie istnieje. Pewnie, że nie wynika z niczego, fakt gry btb po dogrywce z Raptors miał tutaj też spory udział. Dokładając do tego, że grali po nim akurat naprzeciw młodej i atletycznej ekipie w niezłej formie dało taki wynik na deskach i w dużym stopniu przyczyniło się do zebrania oklepu. A Vucevic jeszcze taki jest, że potrafi czasami wyskoczyć z 20/15 ale regularnie zalicza też bezbarwne występy w stylu Davisa i wczoraj akurat tak było, co gorący na starcie sezonu Duren wykorzystał. Nie wiem jakie tam są też konflikty w szatni Bulls na linii trener/zawodnicy ale patrząc jak dobierana jest rotacja wcale się nie dziwię, że są w grupie różne spiny. No i napewno jesteśmy też zgodni, że czas Donovana jako HC skończył się tutaj(albo i całej NBA) już dawno i teraz to tylko niepotrzebnie tą zmianę w Chicago przeciągają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Nie oglądałem Bullszpoza g1 i nie żałuję Spurs. Blazers, Bux i Celtics mi chwilowo wystarczą Czekam na zmianę HC i wtedy obejrzę coś na,poważnie, bo tej drużyny, tak jak przypuszczałem nie da się oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) Po tych czterech spotkaniach uważam, że najlepszy lineap na ten moment, który powinien zamykać spotkania to: Vuć, Craig, DeRozan, Lavine, Caruso. Craig jak na razie bardzo mi się podoba, w sumie nie mam do niego zastrzeżeń, typowy zadaniowiec który świetnie wywiązuje się ze swojej roli, coś rzuci, coś zbierze, coś zablokuje. Caruso jak jest na parkiecie w końcówce wyrównanego meczu, przeważnie wznosi się na wyżyny swoich możliwości, sprawia, że jestem spokojniejszy o wynik. Edytowane 31 Października 2023 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 17 minut temu, Thomas napisał(a): Po tych czterech spotkaniach uważam, że najlepszy lineap na ten moment, który powinien zamykać spotkania to: Vuć, Craig, DeRozan, Lavine, Caruso. Craig jak na razie bardzo mi się podoba, w sumie nie mam do niego zastrzeżeń, typowy zadaniowiec który świetnie wywiązuje się ze swojej roli, coś rzuci, coś zbierze, coś zablokuje. Caruso jak jest na parkiecie w końcówce wyrównanego meczu, przeważnie wznosi się na wyżyny swoich możliwości, sprawia, że jestem spokojniejszy o wynik. Coby I Williams na lawke, niech kalecza 2nd unit Dac vetow starterow do s5, Carter Caruso Craig, obojetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Szkoda mi Caruso Chłopak marnuje najlepsze lata kariery a mógłby grać o tytuł Oddać go za assety do contendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Coby to ma jakieś papiery na drużynę i trenera, że gra tyle minut? Nic nie wnoszące 32 minuty. Jest sympatycznym gościem, ale po kiego grzyba ściągali Cartera i nadal trzymają dwójkę Caruso, Ayo skoro twardo grają człowiekiem mopem spore minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 31 minut temu, ozzy110 napisał(a): Coby to ma jakieś papiery na drużynę i trenera, że gra tyle minut? Nic nie wnoszące 32 minuty. Jest sympatycznym gościem, ale po kiego grzyba ściągali Cartera i nadal trzymają dwójkę Caruso, Ayo skoro twardo grają człowiekiem mopem spore minuty. Od trzech lat zadaję sobie to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Promowanie i sprzedanie. Innego pomysłu nie mam. Ale promowanie to dobre minuty a nie duże minuty tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi