julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 (edytowane) (*) legenda niestety widzę że jego Opus Magnum (film 'Intermajor') został usunięty a nie! jednak jest uff Edytowane 19 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Ktoś jeszcze w Polsce ma ochotę bronić sędziów? Nawet nie wiedziałem że tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 W dniu 19.06.2023 o 23:46, julekstep napisał: (*) legenda niestety widzę że jego Opus Magnum (film 'Intermajor') został usunięty a nie! jednak jest uff super, niezwykle cenna wrzuta ktoś mi tak w skrócie wytłumaczy jak coś takiego może być interesujące / zabawne (?) dla osób 30+ i to takich, wydawało by się, w miarę inteligentnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 23 minuty temu, rw30 napisał: super, niezwykle cenna wrzuta ktoś mi tak w skrócie wytłumaczy jak coś takiego może być interesujące / zabawne (?) dla osób 30+ i to takich, wydawało by się, w miarę inteligentnych? jednych bawi uniwersum szkolnej innych podmienianie o z ą przez x lat pick ur poison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 cóż, posta niby napisałeś, w dodatku cytująć mojego, ale odpowiedzi na pytanie uniknąłeś. Co w tej akurat sytuacji zupełnie mnie nie dziwi. Może inny fan będzie miał więcej odwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 2 minuty temu, rw30 napisał: cóż, posta niby napisałeś, w dodatku cytująć mojego, ale odpowiedzi na pytanie uniknąłeś. Co w tej akurat sytuacji zupełnie mnie nie dziwi. Może inny fan będzie miał więcej odwagi aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zapraszamy do udziału w nowym ATF - start jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Najdłuższa droga na świecie do przejścia prowadzi z Kapsztadu (RPA) do Magadanu (Rosja). Nie potrzeba samolotów ani łodzi, są mosty. To 22 387 kilometrów (13911 mil) i podróż zajmuje 4492 godziny. To byłoby 187 dni chodzenia bez przerwy, czyli 561 dni spaceru 8 godzin dziennie. Po trasie przechodzisz przez 17 krajów, sześć stref czasowych i wszystkie pory roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @ely3 zbanuj go, niech rusza w trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Jaki najlepszy bank pod wzgledem konta internetowego/apki w telefonie i ogolnie zajebistosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Jaki najlepszy bank pod wzgledem konta internetowego/apki w telefonie i ogolnie zajebistosci? Revolut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 5 minut temu, fluber napisał: Revolut A jakis taki ''bank bank''? Pekao zbiera propsy w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 PKO Bp na fajna apke ale obsługa w placówce to dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 54 minuty temu, Reikai napisał: A jakis taki ''bank bank''? Pekao zbiera propsy w necie. Nie wiem czy jest tu wyraźny lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 4 godziny temu, blackmagic napisał: PKO Bp na fajna apke ale obsługa w placówce to dramat Jeszcze zależy od placówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 9 godzin temu, Reikai napisał: Jaki najlepszy bank pod wzgledem konta internetowego/apki w telefonie i ogolnie zajebistosci? ja jestem od lat z Aliorem (i firmowe i prywatne konto ) i jestem zadowolony + bardzo fajna opcja z kantorem (czyli konto walutowe). Wystawiam faktury w € więc dla mnie ważna sprawa. Ale to nie tak że nawet mam porównanie - bo nie mam, natomiast jestem zadowolony, konto za darmo, za firmowe 10PLN na miesiąc, jakaś opłata za kartę parę złotych i tyle. Nie ma tam nic co by mnie szczególnie denerowało. PKO BP ma ŚWIETNE karty kredytowe, MC Platinum / Visa Infinite, świetne ubezpieczenia podrożne i sportowe do karty, b. dobre przeliczniki walut za granicą, ubezpieczenie wkładu własnego wypożyczonego samochodu i parę innych bonusów, ostatnio nabyłem i też jestem bardzo zadowolony. Apka też ok. Jak ktoś potrzebuje KK i sporo podróżuje to też polecam. Tyle w temacie. 8 godzin temu, blackmagic napisał: PKO Bp na fajna apke ale obsługa w placówce to dramat byłem u nich w oddziale (na rynku we Wro) z 3x jak załatwiałem KK, wiadomo, to trochę inna obsługa niż standardowa 'przy okienku' ale koleś kumaty i sympatyczny, potem dobry kontakt mailowy czy telefoniczny dla spraw które nie wymagały obecności fizycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 19 godzin temu, blackmagic napisał: PKO Bp na fajna apke ale obsługa w placówce to dramat Jeżeli nie musisz nigdy osobiście iść do banku to PKO Bp jest dobry i ma szybkie weryfikacje profilu zaufanego i wsparcie systemów rządowych. Zabija go tylko ze to bank emerytów którzy towarzysko do pani Krysi z okienka zabić nudę przychodzą, zapłacić za prąd lub wypłacić 50 zeta na dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 12 godzin temu, rw30 napisał: ja jestem od lat z Aliorem (i firmowe i prywatne konto ) i jestem zadowolony + bardzo fajna opcja z kantorem (czyli konto walutowe). Wystawiam faktury w € więc dla mnie ważna sprawa. Ale to nie tak że nawet mam porównanie - bo nie mam, natomiast jestem zadowolony, konto za darmo, za firmowe 10PLN na miesiąc, jakaś opłata za kartę parę złotych i tyle. Nie ma tam nic co by mnie szczególnie denerowało. Ja w Aliorze mam konto od samego początku i zastanawiałem się czy polecić bo jak działa to działa wszysto ok. Ale: 1) karta żony nie działa w internacie mimo nadawania e-pinu i rozmów z konsultantami. Nie przeszkodziło to komuś okraść kartę na pare tysiecy złotych (do limitu) gdzie pomimo tego że transakcje powinny być autoryzowane e-pinem w aplikacji mobilnej to jedyny sms jaki przyszedł to o przekroczeniu limitu. Na plus oddali po reklamacje wszystkie pieniadzę. 2) Parę razy miałem sytuacje że wszystkie karty przestały mi nagle działać o czym dowiedziałem się kupując mięso w sklepie. Po dwóch dniach zaczęły działać w miarę normalnie żeby po jakimś czasie karta debetowa działa tylko w Internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 ja korzystam tylko z debetowej od nich i nigdy żadnych problemów @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, rw30 napisał: ja korzystam tylko z debetowej od nich i nigdy żadnych problemów @Gregorius wiem. Dużo osób nie miała żadnych problemów. No ale ja akurat z żoną mieliśmy te które napisałem. Nowe debetowe działają jak na razie bez zarzutu. Aczkolwiek zagadką jest dla mnie ich autoryzacja płatności. Czasem płatności powyżej 300 zł idą bez zatwierdzenia w aplikacji. Ale zasadniczo jestem na tyle zadowolony że mam dalej konto założone w pierwszym albo drugim miesiącu istnienia banku. Edytowane 1 Lipca 2023 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi