P_M Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 22 minuty temu, julekstep napisał: +/- kopiuj wklej pierwszy post z tematu draftowego Ale zdajesz sobie sprawę, że Dan nie będzie bronił S5 wymiataczy? Tylko korverow i battierów? Z resztą, traktujesz Dana jak jakiegoś Nasha, a to quality defensor jest, może nie jakiś turbo top, ale solidny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 3 minuty temu, P_M napisał: Ale zdajesz sobie sprawę, że Dan nie będzie bronił S5 wymiataczy? Tylko korverow i battierów? Z resztą, traktujesz Dana jak jakiegoś Nasha, a to quality defensor jest, może nie jakiś turbo top, ale solidny. Ja go nie traktuje jako jakiegoś Nasha po prostu odnoszę się do absurdalnej tezy, że w atfie będzie miał łatwiej niż miał w rilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Godzinę temu, polishllama69 napisał: gość robi z siebie prawie boga w zwykłym clutch jest słaby, miał swój mocny team w PO i w sumie nasrał na miękko z Toronto, oczywiście czasem chokerem jest zdrowie, ale ogólnie jeden z najbardziej przyjebanych koszykarzy jakich śledziłem Ja tam Butlera lubię. Charakterny grajek, który do wszystkiego doszedł ciężką pracą. W życiu bym go nie nazwał pizdą. A z Toronto to się osrał Embiid, który w ofensywie nic nie dawał. Jednakże rozumiem, że można go nie lubić, nie ma z tym żadnego problemu. Też jest paru grajków, których po prostu nie trawię i c***. Nawet jeden jest jeszcze w puli, hehe. Ten taki obsraniec, co to niby w ofensywie jest zajebisty, ale tylko w RS, a liderem jest marnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 29 minut temu, julekstep napisał: Ja go nie traktuje jako jakiegoś Nasha po prostu odnoszę się do absurdalnej tezy, że w atfie będzie miał łatwiej niż miał w rilu no ale jak spojrzysz na to z tej perspektywy, że nie będzie bronił Jordanów, tylko Korverów to chyba jednak będzie miał łatwiej, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 6 minut temu, eF. napisał: Ja tam Butlera lubię. Charakterny grajek, który do wszystkiego doszedł ciężką pracą. najbardziej szanuję to jak sobie wypracował 2 metry wzrostu i odpowiednią genetykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 29 minut temu, julekstep napisał: Ja go nie traktuje jako jakiegoś Nasha po prostu odnoszę się do absurdalnej tezy, że w atfie będzie miał łatwiej niż miał w rilu to zależy czy będzie krył Jordana /Drexlera czy Battiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, P_M napisał: no ale jak spojrzysz na to z tej perspektywy, że nie będzie bronił Jordanów, tylko Korverów to chyba jednak będzie miał łatwiej, right? myślę, że taki Korver w 95 byłby luźno w topce najcięższych do bronienia SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 zasadniczo Philly z Joelem była +89 z Butlerem tylko +15 w serii, z Joelem Philly miała bardzo dobrą defensywę (w końcu główne zadanie centra) a ofensywa chodziła też na poziomie pomimo pewnych problemów ze spacingiem i byciem słabym tu <borek_pose>. Z ciekawości wrzuciłem sobie jeszcze z telefonu (nk poprawi jeżeli błąd), że Butler bez Joela na boisku rzucał 17pts per 100 poss na 31TS%. Wielki Jimmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: to zależy czy będzie krył Jordana /Drexlera czy Battiera ja tam bym w gameplanach w ogóle zaproponował odpuszczanie Battier -> niech se rzuca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: najbardziej szanuję to jak sobie wypracował 2 metry wzrostu i odpowiednią genetykę wiadomo, że warunki do gry w kosza zajebiste, ale mi raczej chodziło o to, że od początku miał w życiu pod górkę i tak mógł skończyć jak mój kumpel (201cm, 130kg - Zion, który siedzi za biurkiem, hehe), ale gość się wziął za siebie i teraz jest gwiazdą NBA #AmericanDream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: ja tam bym w gameplanach w ogóle zaproponował odpuszczanie Battier -> niech se rzuca! i spychał na lewą rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 minutę temu, eF. napisał: wiadomo, że warunki do gry w kosza zajebiste, ale mi raczej chodziło o to, że od początku miał w życiu pod górkę i tak mógł skończyć jak mój kumpel (201cm, 130kg - Zion, który siedzi za biurkiem, hehe), ale gość się wziął za siebie i teraz jest gwiazdą NBA #AmericanDream no bo wiadomo ze dwumetrowiec z odpowiednimi genami z USA ma duzo ciezej jesli chodzi o granie w kosza niz dwumetrowiec z PL z cholera wie jakimi genami 3 minuty temu, Koelner napisał: i spychał na lewą rękę na prawe ucho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: no bo wiadomo ze dwumetrowiec z odpowiednimi genami z USA ma duzo ciezej jesli chodzi o granie w kosza niz dwumetrowiec z PL z cholera wie jakimi genami no tak, ale zamiast ciężko trenować mógł wjebać się w dragi itd, w końcu nie często własna matka Cię z domu wyrzuca troszkę słabo jak na start, a że Butler ma charakter to teraz jest czołowym SG w NBA, a nie dwumetrowym ziomeczkiem z bloku on miał wtedy ze 12 lat, jak go matka wyjebała z domu... swoją drogą, sporo jest takich charakternych graczy, co to mieli w życiu ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 beka, że największe dyskusje są na temat gości wybranych w 7 rundzie, podczas gdy gramy tu jeden mecz i najważniejsi zawodnicy będą piłowali po 40-44 minuty, bo każdy mecz jest jak g7, a nie listopadowy wyjazd do Atlanty we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 5 minut temu, eF. napisał: swoją drogą, sporo jest takich charakternych graczy, co to mieli w życiu ciężko raczej dobrze się sprzedaje narracja o biednych murzyniakach w USA gdzie im do takiego Joka, który dorastał w byłej Jugosławii? ten to dopiero musi być twardy skurwiel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @julekstep ...jedna z najmocniejszych historii to nasz Kuba Błaszczykowski, który w wieku 11 lat widział jak ojciec zabija mu matkę... Gdy Kuba Błaszczykowski miał 11 lat, na jego oczach zdarzyła się nieprawdopodobna tragedia. W rodzinnym domu w Truskolasach pod Częstochową, jego ojciec Zygmunt zadźgał nożem matkę. (dobra, dosyć ponurych historii) Teraz, julekstep napisał: gdzie im do takiego Joka, który dorastał w byłej Jugosławii? ten to dopiero musi być twardy skurwiel! Serbowie to ogólnie mega charakterny naród, fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @eF. kiedy wracasz do szkoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 2 minuty temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: @eF. kiedy wracasz do szkoły? szkołę już dawno skończyłem, a co Cię gryzie? dyskutowaliśmy o charakternych graczach i tak mi się przypomniała historia Kuby, proste btw, pewnie nie każdy o tym wiedział, więc wrzuciłem jako smutną ciekawostkę... dobra, skupmy się na koszykówce ciekawi mnie czy pójdzie w tym drafcie ta obsrana zbroja z Minnesoty hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 13 minut temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: beka, że największe dyskusje są na temat gości wybranych w 7 rundzie, podczas gdy gramy tu jeden mecz i najważniejsi zawodnicy będą piłowali po 40-44 minuty, bo każdy mecz jest jak g7, a nie listopadowy wyjazd do Atlanty we wtorek. Znaczy każdy ocenia wedle własnych kryteriów ciężko to oceniać, ja traktuję to pod katem ligi Więc minimum te 8 meczy w grupie, nie jeden, nie gramy żadnych drabinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 18 minut temu, eF. napisał: no tak, ale zamiast ciężko trenować mógł wjebać się w dragi itd, w końcu nie często własna matka Cię z domu wyrzuca troszkę słabo jak na start, a że Butler ma charakter to teraz jest czołowym SG w NBA, a nie dwumetrowym ziomeczkiem z bloku on miał wtedy ze 12 lat, jak go matka wyjebała z domu... swoją drogą, sporo jest takich charakternych graczy, co to mieli w życiu ciężko statystycznie Lebron nie miał prawa się zdarzyć, Jimmy raczej też i dlatego te historie tak przykuwają ucho, bo kogo obchodzi, że największe szanse masz zagrać w NBA jeśli pochodzisz z wyższej klasy średniej i z ustatkowanej rodziny ? a to, że matka go z domu wyrzuciła oznacza jakim debilem był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi