Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2018/19

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

btw. rozumiem że aktualna jest opcja, że dolary z poprzedniego sezonu przechodzą na nowy sezon?

AFAIR ta zmiana nie przeszla przez obawy pasywnosci z wieloletnim kiszeniem.

Ale że kto go ma niby poinformować? Nie znam człowieka.

Jako dobry komisz powinienes go odwiedzic w domu ;-)

Oho, zaczyna się wilkowe kręcenie :-) O co chodzi z tymi 20fp...??

To z Twoich wyliczen:

Weźmy przykładowy scenariusz: łamie Ci się gość robiący i kosztujący 47fp. Możesz zastąpić go takim Williamsem co kosztuje 47fp ale robi 40fp i resztę rotować 15-stką robiącą 20fp.

Ja bym prosił o przykład takiego rostera kiedy wymiana na Lou jest bardziej opłacalna niż na te dwie 32-ki robiące tyle ile ich pensja. Bo o tym jest cały czas mowa.

Na teraz czy z zeszlego sezonu?

Co za paranoja, o tym mowie od 2 lat

Ma ktos jego komorkowego ? Ja mam do chyba 4 os z ligi, chyba 2 fejsbuki, reszta jak ma fulboxa to hooy nie rozmowa

Ile razy miales przez to problem w ostatnim w roku?

Jak ktos moze olewac forum to moze olewac Twoje telefony/smsy, wiec to zadne rozwiazanie.

No to sobie ustalmy to tu i teraz. Tylko, że niech każda liga sobie sama zagłosuje tak jak woli w swoim temacie. Uważam, że w regulaminie mogą być zapisy, że wybranych punktach taka zasada obowiązuje w fbx1, taka w fbx2, jeszcze inna w fbx3.

A ja uważam ze nie. Chcesz zniszczyc caly przejrzysty i jednolity system przez to ze się obraziłeś na wynik jednego głosowania.

Daily today or tommorow.

Nie z tego powodu chcę, aby drobne zasady różniły się w poszczególnych ligach. Jeszcze raz powtórzę, drobne zasady, a nie cały regulamin!

Dla przykładu ... przyjmijmy, że znaczna większość grająca w fbx1 jest za zamianą zasady powiedzmy przechodzenia $ z waiver na kolejny sezon. Natomiast znaczna większośc grająca w fbx2 jest za tym, aby nie przechodziły te $. Dlaczego gracze fbx1 muszą zrezygnować z tej zasady, jeśli większość była za? Ewentualnie dlaczego gracze fbx2 musieli pogodzić się z wprowadzeniem tej zasady jeśli większość była przeciwna? Wytłumacz mi to sensownie. Ja jako gracz ligi fbx1 chcę mieć wpływ tylko i wyłącznie na ligę fbx1 i nie chcę narzucać komuś w fbx2 czy fbx3 na jakich zasadach ma grać. Mi się coś może podobać, ale graczom innych lig już niekoniecznie. Oczywiście zakładam, że chodzi o drobne zmiany i korekty! Nie mylcie tego z całkowitą zmianą regulaminu i osobną dla każdej ligi (bo tak sformułował to wiLQ w osobnym temacie). Większe i fundamentalne przepisy powinny obowiązywać wszystkie ligi bez wyjątku. Jednak są też drobne zmiany, które spokojnie mogą się różnić w poszczególnych ligach. Chociażby taka kasa z waiverów, która w żaden sposób nie sprawi, że fbx1 będzie czyś zupełni innym niż fbx2 czy fbx3.

Z daily today/tommorow się dawno pogodziłem i jakoś nie przypominam sobie, że płakałem z tego powodu, że nie przeszło. Tym bardziej nie miałem powodów aby się na kogokolwiek obrażać z tego powodu. Poza tym, rok temu byłem za starym system waiver (który został zastąpiony innym) a obecnie cieszę się, że jest nowy.

potwierdzam, że jestem...przepraszam wszystkich za kłopoty, gdyby bulek mi nie napisał na fb, że coś się dzieje, to gdybyście założyli ligi beze mnie to bym nawet nie wiedział...

ciężki okres za mną! Kto może niech postara się zrozumieć, rzeczy do załatwiania, myślenia nad nimi było tak dużo, że nawet nie zauważyłem jak fbx dosłownie przestał istnieć. 

Melduję gotowość.

Miałem 500,95, wiele razy to sprawdzałem. Chciałem wywalić Gibsona i Beasleya, ale przekraczałbym próg nadal o 0,2. Wahałem się długo kogo się pozbyć czy FVV czy OG, bo jednak jeden i drugi byli w planach na przyszłość. Podjąłem decyzję, że wywalam FVV, wtedy mam 447,4. Czyli praktycznie to samo co teraz.

Dealować można normalnie ale obi napisał mi na PM, że wyrzuca ze składu Gibsona, Beasleya i Fleta, więc jego nowy skład jest na 1 str. tego tematu.

btw. jak nikt nie ma nic przeciwko, to dziś startujemy o 12 z ligą.

Pamiętajcie że $ z poprzedniego sezonu nie przechodzą (przynajmniej tak mi się wydaje), bo głosowanie nad przenoszeniem dolarów dopiero w toku i jeżeli przejdzie, to od przyszłego sezonu. Więc każdy na starcie ma do dyspozycji 100.

Edytowane przez Roger

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.