człowiek...morza Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, MMM2121 napisał: 2. Dostaje u mnie porządne 20 min i będzie ważna postacią tez w playoff. Nie chce mi dawać więcej bo szanuje jego zdrowie, nie to co poniektórzy. 3. On przyszedł jako role player do ligi, wiec może sympatyzować z Dortem czy Brownem i być dla nich mentorem. 4. Czemu rynek ma zawsze odgrywać największe znaczenie? 5. Steph i Draymond są w podobnym wieku, wiec z łatwością mogłoby znaleźć wspólny język. rzeczywiście mocne argumenty. wszystkie momentalnie do obalenia. rola w knicks adekwatna, tez sa mlodzi (choc to zaden aegument), nie rynek, a rodzinny dom, + w pdoobnym wieku masz wiecej graczy w knicks. Mogłeś pozostać na pierwszym, to jedyny sensowny. jezeli komus mialby mentoroac gibson, to robinsonowi i pattonowi, a nie dortowi czy brownowi Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: rzeczywiście mocne argumenty. wszystkie momentalnie do obalenia. rola w knicks adekwatna, tez sa mlodzi (choc to zaden aegument), nie rynek, a rodzinny dom, + w pdoobnym wieku masz wiecej graczy w knicks. Mogłeś pozostać na pierwszym, to jedyny sensowny. jezeli komus mialby mentoroac gibson, to robinsonowi, a nie dortowi czy brownowi W szpitalu ma mentorowac? psycha ci siada, jak w playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) 16 minut temu, Szulim napisał: Z tym Bucks to pojechałeś - czyli @evitacre miał za wszelka cenę doprowadzić do bankructwa Bucks i rozpadu zespołu wraz z Giannisem na czele? wciaz maja bdb drużynę a wymiany tylko poprawiły głębie rotacji nie wiem co mial zrobic. Bucks to organizacja, a nie konkretny GM. I w ten sposób winna być oceniana. W Knicks mamy stabilność, konretnie obrany kierunek. Dlaczego nei traktowac tego jako atutu? Są patologiczne organizacje, którymi kiedys byli knicks w realu i z jakiegos powodu wolni agenci omijali ją szerokim łukiem, w zeszłe lato włącznie. Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @człowiek...morza czyli według ciebie lepiej dla organizacji było zostawić tych dwóch rolesow, zbankrutować i dać odejść Giabnisowi bo hard cap byłby na poziomie 110mln To tylko pokazuje jak widzisz tylko czubek swego nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) 17 minut temu, Szulim napisał: @człowiek...morza czyli według ciebie lepiej dla organizacji było zostawić tych dwóch rolesow, zbankrutować i dać odejść Giabnisowi bo hard cap byłby na poziomie 110mln To tylko pokazuje jak widzisz tylko czubek swego nosa nie wiem co byloby lepiej. czasem nie ma dobrego wyjscia. czasem trzeba za cos odpokutowac. mogl utrzymac sklad i wtedy uczciwie dostac drummnda. mogl zrobic spora przebudowe na ostatniej prostej (co jest precedensem przy tak mocnej druzynie) i za to pokutowac i nie dostac drummonda. 17 minut temu, Szulim napisał: @człowiek...morza To tylko pokazuje jak widzisz tylko czubek swego nosa no, staram sie podchodzic do gry powazne. i za to nie ma zadnego bonusu heh mowie w lato sie knicks zabawią, wymienai kogos big3 na wszelkiej masci talenty, wyczyszcza salary, zrobia miejsce na maxa i jechana. bedzie big3 (nowy za maxa) i beda talenty na rookie kontraktch. To byłoby według was najrozsądniejsze rozwiązanie. Szkoda, że w rzeczywistości w ten sam sposób nie pomyślałļy nikt. Ani owner, ani zawodnicy, ani agenci, ani kibice. Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @człowiek...morza trochę zaprzeczyłeś sobie w poście wyzej jesli utrzymali by skład majac Lopeza na C, drumms raczej wybrałby inny zespół gdzie miałby zagwarantowane minuty takze to jest idealna opcja dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Eld napisał: To tak apropo Wolves i ich potrzeb na SG kiedy mają takiego kogoś ( zayebane z fejsbuczka ) : Do tego wychowanek Minnesoty to u nas grał debiutancki sezon, wrócił i jak widać jest munu nas dobrze- kto jeszcze grał w Minneapolis i kozę wrócić ? No właśnie! KCP i gwarantuje Ci ze tez mu będzie dibrze Ale skoro Eld chcesz wyciągać kary w związku z liczba wymian, to gwarantuje Ci ze jeszcze w tym tyhodniu sobie usiądę na spokojnie i policzę liczbę wymian każdego z zespołów i będę wyciągał z tego konsekwencje tak samo jak Ty chcesz to robić 1 minutę temu, january napisał: Lakers chyba tez poważnie będą musieli rozważyć dostosowanie się latem do surrealizmu glosowan na FA, bo nie po to Bron dostawał wymuszone extension, by przegrywał rekrutację z Sotą robiąca z Lillardem wiadomo co, czy z Magic, którzy sami uczciwie przyznają że nie mają argumentów (tu propsy), a dostają hipsterskie głosy 'bo Tak.' Nie zesraj się z tym Lillardem, wymieniłem go na innego superstara, Ty oddałeś DLO z pickiem za rolsa Capele. wiec milcz już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 2 minuty temu, january napisał: Lakers chyba tez poważnie będą musieli rozważyć dostosowanie się latem do surrealizmu glosowan na FA, bo nie po to Bron dostawał wymuszone extension, by przegrywał rekrutację z Sotą robiąca z Lillardem wiadomo co, czy z Magic, którzy sami uczciwie przyznają że nie mają argumentów (tu propsy), a dostają hipsterskie głosy 'bo Tak.' Słusznie Jasiu. Chciałbym jeszcze zwolnić jak mogę Lowrego, Mitchella, KATa i Gordona - wszyscy pragnęliby podpisać z Lakers za minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: Ale skoro Eld chcesz wyciągać kary w związku z liczba wymian, to gwarantuje Ci ze jeszcze w tym Po pierwsze nigdzie w rozmowie o KCP nie wspomniałem o żadnych karach, a po drugie nie masz co robić podsumowania liczby wymian bo przecież ja to niedawno robiłem. 29 minut temu, Sylvinho. napisał: Freddie Gillespie: Raptors: two-way contract Cavaliers: 1y min Lakers: 1y min Warriors: 1y min 76ers: 1y min Mavericks: 1y min Głosy: Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Jescze ważna różnicą między real NYK a naszymi jest to, ze ci prawdziwi dali Tajowi prawie 10 milionów za jeden sezon, a nasi chcą mieć benefity Real, ale dać kontraktu, któryś w jakiś sposób docenia to już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 2 godziny temu, MMM2121 napisał: psycha ci siada, jak w playoffs. Tak sobe wyobrazam szczera odpowiedz CM na to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Jak się robi pelikana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 1 minutę temu, mac napisał: Tak sobe wyobrazam szczera odpowiedz CM na to: exactly, bedzie mi tu jakiś m&m's co w tej grze na chleb beb jeszcze mówi, o psychice gadał, gdy od 3 lat na przekór 29 gm'ow i rzucanym kłodom, toczę zwycięski bój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: Jak się robi pelikana? W beGM to chyba wymienic gracza pokroju Anthonego Davisa na gracza pokroju Mo Bamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 1 minutę temu, mac napisał: W beGM to chyba wymienic gracza pokroju Anthonego Davisa na gracza pokroju Mo Bamby Jak Mo Bamba? Przecież ten zagrał już 34 spotkania w sezonie. To musi być mniej używany gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Proponuje Diopa za AD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 5 minut temu, człowiek...morza napisał: exactly, bedzie mi tu jakiś m&m's co w tej grze na chleb beb jeszcze mówi, o psychice gadał, gdy od 3 lat na przekór 29 gm'ow i rzucanym kłodom, toczę zwycięski bój I to jest dając wszystkim totalne fory, bo przeciez mogłbys w dowolnym momencie pozyskiwac dowolnych superstarow zdobywajac w te 3lata 10tytułow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Skoro Knicks zrezygnowali w wyścigu po KCP to zostają mi na short liście Lakers i Magic ze wskazaniem na tych drugich po rozmowie z @mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, ignazz napisał: Grant Hill do wzięcia. Ignaś, nie ta gra.. Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zmieniłem lekko swoje głosy i zadecydowałem w sprawie KCP. Tak jak pisałem, rozmowa z Maciem zadecydowała gdzie chciał bym zobaczyć KCP i padło na Magic. Taja widzę na pewno w Warriors. Chłop o mało nie wyleciał z ligi i tylko TT go odratował więc 1+1PO jest dla mnie tu no brainerem. Resztę starałem się rozłożyć w miarę sprawiedliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi