matek Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Moze jechał pół sezonu na blokadach barku żeby z nr 1 do draftu dociągnąć i jak dociągnął to... jebło. Dalej nie rozumiem, co to mogłoby mieć do stopniowego poprawiania jumpera w jego przypadku, skoro był ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Dalej nie rozumiem, co to mogłoby mieć do stopniowego poprawiania jumpera w jego przypadku, skoro był ok. Już napisałem - chodzi o to że jak masz zła technikę, a wcale nie miał najlepszej (nie ważne czy trafiał, Ball też trafiał contested 3p), to może ona doprowadzać do kontuzji (na początku małe naciągnięcia, potem chroniczny ból itd.). Rozumiem że wg Ciebie (jeśli oczywiście dobrze odczytuje sytuację) Fultz powinien dalej grać na sterydach i za 3-4 lata skończyć karierę z kontuzja ( i zapewne rozjebaną wątroba), bo nikt nie powiedział mu że można zmienić tech rzutu...? Ja uważam, że dobrze robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=pzylzdBrDG8 k**** no gdzie góry, a gdzie morze... https://www.youtube.com/watch?v=BOeehyckDGU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Rozumiem że wg Ciebie (jeśli oczywiście dobrze odczytuje sytuację) Fultz powinien dalej grać na sterydach i za 3-4 lata skończyć karierę z kontuzja ( i zapewne rozjebaną wątroba), bo nikt nie powiedział mu że można zmienić tech rzutu...? Heh, to ja piszę o jakiś sterydach blokadach i graniu na uniwerku z kontuzją? Cytując... zapchałeś se głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych. A ja od początku piszę w tym temacie, że powinni go odsunąć od gry. Nie znamy powodów całej sytuacji, a już dopowiadasz sobie jakieś jazdy z tym, że grzał na sterydach żeby tylko dociągnąć sezon i być tą jedynką draftu + że ja uważam, że nadal powinien tymi rzekomymi sterydami tępić ból. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Heh, to ja piszę o jakiś sterydach blokadach i graniu na uniwerku z kontuzją? Cytując... zapchałeś se głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych. A ja od początku piszę w tym temacie, że powinni go odsunąć od gry. Nie znamy powodów całej sytuacji, a już dopowiadasz sobie jakieś jazdy z tym, że grzał na sterydach żeby tylko dociągnąć sezon i być tą jedynką draftu + że ja uważam, że nadal powinien tymi rzekomymi sterydami tępić ból. Przecież to tylko moja interpretacja, on już na treningach summer league nie wyglądał dobrze. Nie tak jak teraz, ale gorzej jak na uczelni. Równie dobrze mógł dostać wpierdol w knajpie po wyborze na 1 Ps. Też uważam że nie powinien grać. Moja wypowiedź dot. tylko hasła z dupy że Fultz ot tak postanowił sobie zmienić tech rzutu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) https://twitter.com/espn_macmahon/status/924472028249210881 https://twitter.com/NBA/status/924452051190468608 Edytowane 29 Października 2017 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 https://twitter.com/espn_macmahon/status/924472028249210881 https://twitter.com/NBA/status/924452051190468608 yup, Simmons to największa niespodzianka sezonu so far - oczywiście obok rzutu Fultza. No i kolejny sezon TJ'a rozpoczynany z końca rotacji i kolejny sezon, w którym McConnell mocno aspiruje jakością gry do dostania dużych minut. Co z tego, że Bayless ma trójkę, skoro to TJ na parkiecie wprowadza spokój, opanowanie, reguluje tempo gry i zalicza +11, przy -13 Baylessa? Kolejny rzadko spotykany przykład jak wiele serducho i chłodna głowa potrafią zdziałać. TJ to gość z warunkami jak ja , czy ty, ale to on gra teraz w NBA, a my piszemy na forum. Fajnie, że Joelowi zaczęła siadać trójka (Dario też kilka trafił!), poki co mało blokuje i nadal jest mało aktywny w post, natomiast wynika to chyba z trochę bardziej zachowawczej gry - rzadziej bawi się w Curryego, mniej wywrotek w stylu 100 letniej sekwoi. Noela mi szkoda, bo gościa lubię, ale jak będzie tak grał, to nie dostanie raczej kontraktu, o jakim marzył... No i Okafor case - ostatnio gdzies na twitterze wirziałem, że defensywne staty KATa są na poziomie tych Okafora. Co on k**** zrobił Brettowi, że woli grać średnim Amirem above him? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Anthony Capelli @Anthony_Capelli 6h6 hours ago More If Lonzo learns to play defense, shoot, and create for himself, he could maybe develop into TJ McConnell in the right situation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Anthony Capelli @Anthony_Capelli 6h6 hours agoMore If Lonzo learns to play defense, shoot, and create for himself, he could maybe develop into TJ McConnell in the right situation Co za złośliwość. Z serii bezsensowne staty wyszukane za pomocą bbref Lonzo Ball has 51 PTS, 43 REB and 42 AST. He's the first player since 1983-84 to have 50, 40 and 40 in his first five NBA games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Fajnie, że Joelowi zaczęła siadać trójka (Dario też kilka trafił!), poki co mało blokuje i nadal jest mało aktywny w post, natomiast wynika to chyba z trochę bardziej zachowawczej gry - rzadziej bawi się w Curryego, mniej wywrotek w stylu 100 letniej sekwoi. Joel generalnie za rzadko wykorzystuje swoje przewagi w post, trójka trójką, wszystko fajnie, ale przesadza, za dużo gra na obwodzie, czasami próbuje potem wchodzić na koźle, robią się z tego głupie starty, mało jest akcji w których dostaje piłkę na masowanie 1 on 1, choć przy niezłych paserach w składzie mogliby grać więcej kombinacji i mieć czyste punktu spod dziury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Co się stało z ręką Jo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 upadł na łape, ale prześwietlili i podobno nic poważnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Markelle Fultz (right shoulder) is out indefinitely with "soreness and scapular muscle imbalance," and he'll be re-evaluated in three weeks.Czy to mozna inaczej interpretowac niz wielka wpadka, a wrecz kompromitacja ze strony Sixers, ze on w ogole gral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Ciekawe co się pod tym kryje. Co z tym barkiem jest nie tak. Edytowane 29 Października 2017 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 spytaj Ainge. oddał IT, wymienił Fultza. znachor-jasnowidz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 pozytyw jest taki, że te problemy to tak na poważnie, więc jak wyzdrowieje to może jednak wróci do normalnego rzutu. negatyw jest taki, że Sixers to jest jednak parodystyczna organizacja momentami. dobrze, że przynajmniej Simmons chyba wyjaśnia wszystkie wątpliwości jakie były wokół niego przed draftem, bo Fultz, parodystyczny Saric, Embiid poniżej oczekiwań i fatalny drugi unit to i tak sporo rozczaarowań jak na 6 meczów sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Czy to mozna inaczej interpretowac niz wielka wpadka, a wrecz kompromitacja ze strony Sixers, ze on w ogole gral?Wpadka to mało powiedziane, poza tym w tym wieku zaburzenia mięśniowo-szkieletowe to brzmi bardzo źle i tylko by potwierdzało, że wywiad medyczny w 76ers to jakaś kpina. To jest opis niczym u blokującego gracza z NFL po latach gry i mikrourazów. Kurde szkoda mi chłopaka, oby to nic poważnego nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 spytaj Ainge. oddał IT, wymienił Fultza. znachor-jasnowidzWg mnie oddal #1 ze wzgledow sportowych, a nie zdrowotnych tzn nie uwazal Fultza jako najlepszego prospekta i tyle. Wpadka to mało powiedziane, poza tym w tym wieku zaburzenia mięśniowo-szkieletowe to brzmi bardzo źle i tylko by potwierdzało, że wywiad medyczny w 76ers to jakaś kpina.To daje do myslenia czy te wszystkie urazy prospektow Sixers to byl zwykly pech czy... niekompetencja ekipy medycznej w diagnozowaniu/leczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Muszę przyznać, że to jest dziwne. Koleś ma problemy z podnoszeniem ramienia w górę. I rzuca fatalnie od początku października a oni dopiero pod 3 tygodniach wysyłają go na konsultacje? I okazuje się, że Fultz musi przejść rehabilitacje? I będzie poza grą minimum 3-4 tygodnie. Na szczęście to nie są żadne poważne uszkodzenia a przynajmniej takie czytałem opinie więc powinien szybko wrócić do pełnej sprawności. Inna sprawa, że nie wiem jaką on ma mieć rolę na boisku przy Benie Simmonsie? Spot up shooter? Bo od momentu wymiany z Bostonem nie wiem jak oni chcą pomieścić dwóch graczy potrzebujących dużo piłki w dłoniach razem na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Pomieszczenie dwóch ballhandlerów, zwłaszcza gdy jeden docelowo ma dobrze rzucać i pokazuje bardzo duży potencjał do gry bez piłki, jest w tym wszystkim chyba najmniejszym problemem. Na ten moment Sixers mają Simmonsa, i hustle McConnella, trochę mało. Edytowane 30 Października 2017 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi