andy13 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Fatalnie to rozegrali. Okafor miał niezłą wartość jakiś czas temu, mogli go wymienić chociażby za pick. Teraz on się marnuje i frustruje, oni nic z niego nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 pick Memphis, Clippers, 2019 i Nader. Więcej za zawodnika który nie gra i którego klub nie chce bym nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 pick Memphis, Clippers, 2019 i Nader. Więcej za zawodnika który nie gra i którego klub nie chce bym nie dał Po pierwsze to jest za dużo za Okafora A po drugie jaki on problem Bostonu ma rozwiązac? Przecież nie zbiera . Nie jest obrońcą. Mało ma pkt drugiej szansy. Nie jest dobry w rolowaniu do kosza To jest zapchajdziura i z ławki może w kilku systemach być przydatny ale nie w Bostonie. On tylko pogłębi większość ich bolączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 No nie wiem, jak ja miałem stłuczony bark to też na treningach nie potrafiłem rzucać. Nie wiem na jakim poziomie jest to u Fultza, ale bark ma duże znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 No nie wiem, jak ja miałem stłuczony bark to też na treningach nie potrafiłem rzucać. Nie wiem na jakim poziomie jest to u Fultza, ale bark ma duże znaczenie. Tylko w takim razie po co nim grają Czy jak miałeś stłuczony bark to grałeś w drużynie>? Czy odpoczywałeś na trybunach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Tylko w takim razie po co nim grają Czy jak miałeś stłuczony bark to grałeś w drużynie>? Czy odpoczywałeś na trybunach? No zależy od stopnia urazu. Ja miałem taki 2/3 i jako że byłem (jestem) najlepszym defensorem drużyny, to wpuścił mnie na ostatnią minutę 4Q. Fultz może ma lekki uraz, i może grać, ale przeszkadza mu to w tym elemencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 No nie wiem, jak ja miałem stłuczony bark to też na treningach nie potrafiłem rzucać. Nie wiem na jakim poziomie jest to u Fultza, ale bark ma duże znaczenie. Jak na grapplingu załatwiłem rotatory w barku, to nawet nie miałem ochoty brać piłki do ręki przez miesiąc. Nie wiem, dlaczego 76ers uziemili go dopiero teraz, ale to bardzo mądry ruch. Niby początkowo na 3 mecze, ale ani trochę nie zdziwi mnie przerwa 4-6 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 76ers potrzebowali czasu zeby zrozumiec ze ich przebudowa juz nie jest na etapie w ktorym warto wstawiac do gry zawodnika ktory nie jest w stanie rzucac do kosza... Gdyby to zrobili rok czy dwa lata temu ile by bylo krzyku ze ordynarnie tankuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) No nie wiem. Dla mnie jeśli gość nie jest w stanie normalnie rzucać, to nie jest zdolny do gry na ten moment i tyle, więc ja nie mam pojęcia co tam się dzieje ale jest to co najmniej zabawne. Tak jak mówi matek, też ciągnie się za mną nie wyleczona kontuzja rotatorów i przy jakimś mocniejszym nadwyrężeniu jakbym miał myśleć o jakimkolwiek klepaniu piły, szarpaniu się pod koszem czy rzucaniu to bym musiał być masochistą jakimś. Edytowane 25 Października 2017 przez Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Tak jakby zawodnicy mówili co im dolega. Kobe grał do momentu aż ręka mu prawie odpadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 pick Memphis, Clippers, 2019 i Nader. Więcej za zawodnika który nie gra i którego klub nie chce bym nie dał W Philly na pewno żałują, że nie jesteś GM Bostonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 jeśli gość nie jest w stanie normalnie rzucać, to nie jest zdolny do gry na ten moment Uff.. To czekam aż Lakersi nie wpuszczą Balla na parkiet póki nie poprawi rzutu P.S. To IRONIA! Bo niektórzy nie zrozumieją na pewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Poza Bostonem to nie wiem co się w. NBA dzieje (wiadomo, że ogólne pojęcie mam) koleś wybrany z 3 w drafcie takim szrotem? Ainge to pewnie kazałby cos dopłacić do Okafora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 LOL, ale się 76ers sfrajerzyli ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Rockets wyszarpali zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 No Epic fail, ale takie rzeczy to generalnie standard u młodych ekip. Takich końcówek nie powinno się spierdalać, ale jak się ma takich vetów jak Bayless to anything is possible Z mojej perspektywy to budujące, że nie licząc Raps jesteśmy cały czas na styku z naprawdę niezłymi zespołami. Co do Okafora, to zastanawiam się, czy Brett nie dostał jakiegoś ultimatum w stylu 40W, bo to jak bezpardonowo go wypierdolił na koniec ławki jest epickie. Zresztą podobnie swego czasu zagrał z Noelem, mimo, że ten dawał sporo dobrego momentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Zasłony stwiane przez Embida to jest ZŁO. Kieszonkowy McConnel ma ponich 1,5 metra miejsca. Jak Fultz ze swoja dynamika wroci do gry to bedzie jezdzil w pomalowane jak w maslo. Jak odpuscisz Embida to Ci sieknie long2 lub za3. Patrzę na Simmonsa i widzę Gianisa 3 lata temu, ten sam zasięg łap i 4 metrowe kroki. Mennnnn. To będą dwie maszyny na wschodzie nie-do-za-trzy-mania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Zasłony stwiane przez Embida to jest ZŁO. Kieszonkowy McConnel ma ponich 1,5 metra miejsca. Jak Fultz ze swoja dynamika wroci do gry to bedzie jezdzil w pomalowane jak w maslo. Jak odpuscisz Embida to Ci sieknie long2 lub za3. Patrzę na Simmonsa i widzę Gianisa 3 lata temu, ten sam zasięg łap i 4 metrowe kroki. Mennnnn. To będą dwie maszyny na wschodzie nie-do-za-trzy-mania. True that. Szczególnie z Simmonsem a on ma lepsze warunki fizyczne. Jak się zgrają, zdrowię dopisze, Fultz spełni co w nim pokładają to za 2-3 lata widzę taki ECF: 76ers-Bucks. Co z Okaforem? Btw. Wiedzieliście że 15-letni brat Alfabetu ma już 7'2 wingspanu? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Eld, że niby Boston jest tak cienki? Za 2 lata Fultz będzie drugim Samem Bowe a Embid będzie o lasce chodził Ale fakt, za parę lat młodzi dorosną, otrzaskają się w lidze i będzie ciekawie. Ile wtedy będzie miał Irving i Hayward? Patrz na samą skalę talentu. I popatrz nań z drugiej, tej niedefetystycznej strony np wg. poniższego. W Bostonie masz Irvinga poniekąd przed prime, Tatuma i Browna. W Philly: Emibiid, Simmons, Fultz, Saric. Mijają 3 lata. Zdrowie dopisywało. Wszyscy rozwijali się równo. Kogo stawiasz wyżej? Horfora już nie macie, Hayward schodzi z prime mimo bezproblemowego powrotu do zdrowia. Aingemu już nikt nie dał się tak wydymać jak Netsi więc i picki się pokończyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi