karpik Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Wymiany można przeprowadzać do momentu otwarcia kopert, nic nie zgubiliśmy Z bankrutami słuszna uwaga, będziemy czymać renke na pulsie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 To jest wstępny kalendarz, można go przesunąć o jeden dzień, ale najłatwiej byłoby po prostu skończyć draft przed czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 2 minuty temu, january napisał: Ja w sekundę tego nie wprowadzę na pewno jak się sezon skończy. W ogóle tego nie wprowadzisz, jeśli ja lub Ozzy ( zakładam, że to on jest właścicielem arkusza ) Ci nie otworzymy zakładek. Założyłem blokadę na nie, co by nikt Ci nic nie majstrował przy tym, albo żeby komuś nie wpadło do głowy uciąć sobie z bańkę, dwie a nuż się nikt nie kapnie. Jeśli chcesz mieć stały dostęp do tego to tak jak już wcześniej pisałem, poproszę o Twój adres e-mail na gmail. Dodam Cię do osób uprawnionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 1 godzinę temu, january napisał: Tzn najlepiej byłoby jakoś przesunąć (kosztem krótszego czasu na oferty/kontroferty/reoferty/głosowanie w 1 turze FA, gdzie nazwisk i dylematów za wielu nie będzie) o 2 dni, bo też w RL NBA 20-21 listopada się wiele wyjaśni jak chodzi o FA. A ten czas u nas u przeznaczyć na kontrolę hardcapowców na nowy sezon. Taka tam sugestia, co z nią zrobicie to Wasza sprawa To coś nie halo, bo dalej sobie mogę zmieniać jak chcę i kiedy chcę Nie wiem czy to jeszcze Elwood nie zakładał tego arkusza... Mogę założyć nowy arkusz pod nowy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 @Principe wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 9 minut temu, Sylvinho. napisał: @Principe wyczyść skrzynkę już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Pytanko. Jak z cap holdami zawodników podpisanych przed/w trakcie bubble? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 5 godzin temu, january napisał: To coś nie halo, bo dalej sobie mogę zmieniać jak chcę i kiedy chcę Nie wiem czy to jeszcze Elwood nie zakładał tego arkusza... Jednego ptaszka nie zaznaczyłem. Teraz spróbuj. Teraz nikt tego nie tknie poza mną. A to, że jeżeli rzeczywiście Elwood jest właścicielem arkusza to nam w niczym nie przeszkadza bo pewnie nawet zapomniał o jego istnieniu choć jest ryzyko, że jak będzie sprzątał dysk google to może to wywalić. Przydało by się wyjaśnić kim jest Jurek M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 12 minut temu, january napisał: Teraz ładnie (w sensie się nie da zmieniać:) )Ogólnie może faktycznie lepiej niech ozzy stworzy na nowo arkusz na nowy sezon, wtedy będzie pewne, że nagle nie zniknie jak właściciel by robił porządki Technicznie to nie powinno być trudne, bo zamiast tworzyć na nowo, można skopiować ten. Ręczne tworzenie, przepisywanie, ustawianie kilkudziesięciu formuł....dziękuje Ci bardzo. A no i ustaliłem, że Jurek M. - właściciel arkuszu to nie Elwood. 5 godzin temu, ozzy110 napisał: Mogę założyć nowy arkusz pod nowy sezon Nie musisz zakładać nowego a skopiować ten. Właśnie to zrobiłem na próbę, działa i mam jego kopię zapasową u siebie, więc jak tajemniczy Jurek M. arkusz usunie to kopia jest. Trochę tylko estetycznie się rozjechało ale to szczegół. Można zostawić tak jak jest a ja raz na jakiś czas będę robił update. @january powyższe info też dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 @człowiek...morza wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Ciężko zdecydować o przyszłości Isaiaha Robyego w Cavs, po tym jak w poprzednim sezonie zagrał w sumie w NBA 11 min, nie rzucając punktów i wykręcając PER -7,7 (tak, MINUS 7,7) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 @Eld jakby co to złączyły się moje wiadomości w naszej konwersacji, mogłeś ominąć końcówkę ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 2 minuty temu, eMeS napisał: @Eld jakby co to złączyły się moje wiadomości w naszej konwersacji, mogłeś ominąć końcówkę ; ) Radzę na początku drugiej wiadomości z rzędu oznaczać daną osobę, to dostanie i tak powiadomienie, że został oznaczony w wiadomości prywatnej i będzie wiedział, żeby doczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 2 godziny temu, Eld napisał: @człowiek...morza wyczyść skrzynkę juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Paul Reed doskonały wybór. @karpik na to co robisz są paragrafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Kto ma 42? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Kto ma 42? Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 43? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Ja będę wybierał podwójnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 9 minut temu, ignazz napisał: Ja będę wybierał podwójnie 42 i 43? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi