MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 13 minut temu, ozzy110 napisał: Ja jeśli dobrze pamiętam to w ostatnim okienku nie wpisywałem wymian do arkusza, ale jest też bardzo możliwe, że ktoś od lutego grzebał i zrobił bałagan Zrobisz Nam arkusz pod nowy sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Zrobisz Nam arkusz pod nowy sezon? Tak. Jutro z rana do tego usiądę. A no i po dłuższej przerwie chętnie wrócę do rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Teraz, ozzy110 napisał: Tak. Jutro z rana do tego usiądę. A no i po dłuższej przerwie chętnie wrócę do rady świetne info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 1 godzinę temu, january napisał: W pierwszej turze będzie pewnie ledwie 5 nazwisk to można ją krótszą zrobić Ja tam muszę jakiegoś skrzydlowego przepłacić. Da się jakieś 36/2 1+1TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 5 minut temu, january napisał: Minimum 20 rocznie i minimum 2 lata gwarantowane Ciężko, by ktoś spoza 5ki (alfabetycznie) Brown, Davis, Ingram, Murray, Siakam otrzymał taki hajs. Może 1-2 graczy jeszcze jakimś cudem, ale szczerze wątpię Niemniej chodzi mi o to, że w 2 i 3 turze się przyda więcej czasu na głosowanie i składanie ofert/kontroferty i reoferty niż w 1 turze FA, która będzie uboga strasznie Ba, nawet 4 runda mimo braku KO i RE tak samo. Tego nie wiesz jakie minimum, czy rzeczywiscie 20M na pierwszą turę bo jak SC wyląduje na 100M np to co? I skad te dwa lata gwarantowane? Młodych rozumiem ale taki Durant a w tym przypadku Davis podpisywał 1+1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Sugestia słuszna ale do dziś pamietam jak Tomek dawał Durantowi 60/2 1+1TO. Jaylen, Patyczak muszą mieć dwa lata gwarantowane ale nie Davis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 3 minuty temu, january napisał: Mylisz się. Masz zarówno przepis w regulaminie, jak i możesz sprawdzić to, że źle pamiętasz w dziale archiwumbeGM. Dobra, jutro sprawdzę. Dziś mi się już nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 39 minut temu, january napisał: Mylisz się. Masz zarówno przepis w regulaminie, jak i możesz sprawdzić to, że źle pamiętasz w dziale archiwumbeGM. Męczyło mnie. Miałeś racje. Tam PO fruwało nie TO. Totalnie mi się powaliło. Dobrze myślałem, źle pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 @Pablo81 @RonnieArtestics @SlaKB @fluber @tangiers @Sylvinho. @Regis @Tomek9248 @LeweBiodroSmoka @mac @elwariato @MMM2121 @Lucas Wciąż czekamy na Wasze głosy w sprawie Player Option zawodników. Tu nie chodzi o mnie, że będę musiał to na szybko zliczać bo od tego mam excela, ale raz, trzymacie z decyzją niektórych GMów w którym kierunku iść, a dwa, jak nie zagłosujecie to punkt karny. Uprzedzam, przypominam, nie straszę i zachęcam do koleżeńskości. Zostało 5 dni. 3 minuty temu, mac napisał: Minesota nie podejmuje opcji Franka Jacksona Frank Jackson nie ma żadnej opcji więc ma w pełni gwarantowane pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Teraz, january napisał: Jak Wy chcecie już okienko transferowe otwierać, kiedy nie można jeszcze handlować w RL NBA, jeszcze jest opcja na lokaut w RL NBA, a o SC wciąż nie ma pewnych danych ;d ? Raz, że to decyzja Rady, a dwa otwieramy trejdy, nie FA. W RL NBA można handlować do samego końca draftu. Jeśli liga rzeczywiście wystartuje 22 Grudnia to jak chcesz po drafcie 18.11 który będzie trwał minimum tydzień zmieścić jeszcze cztery rundy free agents ( również każda po tygodniu ) do 22 Grudnia? W RL NBA nie ma żadnych tur, u nas są, stąd musimy być gotowi na 22 Grudnia. Jak podadzą, że jednak 18 Stycznia to pewnie zapadną nowe decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 2 minuty temu, january napisał: Nie mają związku rzeczy o których piszesz z otwarciem okienka transferowego już 4.11 CBA-negocjacji deadline w RL został przedłużony do 6.11, u nas draft ma startować jakoś 9.11, nie wiem skąd pomysł by już jutro otwierać okienko transferowe, kiedy 7.11 (przed startem naszego draftu) dostaniemy nowe i zapewne kluczowe informacje. Informacje, które mogą mieć gigantyczny wpływ choćby na ewaluację wymian, co jest ważne zwłaszcza w kontekście tego, iż kontrolujecie przecież wymiany nowych GMów. Nie wiem czy dwa dni to aż taka wielka różnica a my naprawdę nie mamy czasu. Poza tym nie widziałem tego info że przedłużyli do 6.11. Jak będzie lockout - wymiany się unieważni. Co rozsądniejsi poczekają do 6 Listopada, czy do 7. Nie możesz za wszystkich myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 1 godzinę temu, Eld napisał: Zostało 5 dni Ja to zrobię w piątek pewnie. Generalnie uprzedzał że to z mojej strony nie będzie aktywne offseason, to co muszę to zrobię, ale nie mam teraz tyle czasu i jednocześnie chęci na myślenie o NBA/BeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 3 godziny temu, Principe napisał: W Bostonie zapraszamy do rozmów Szczególnie zwracam uwagę na takich zawodników jak Pat Beverley i Steven Adams Wyczyść skrzynkę jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Jak by ktoś miał wątpliwości co do mojego ostatniego postu z Media Room to pragnę zwrócić uwagę, że brałem pod uwagę tylko takich graczy, przy których zmiana głosu nawet 5 GMów nic by nie zmieniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: przepraszam @Eld, ale z telefonu ciężko z tymi kolorami, pozdrawiam Ważne że zagłosowałeś. Został nam @Lucas @Tomek9248 @SlaKB i @Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, Eld napisał: Ważne że zagłosowałeś. Został nam @Lucas @Tomek9248 @SlaKB i @Regis i @tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: i @tangiers Racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 19 minut temu, Braveheart22 napisał: i @tangiers Nowy członek czujny jak ważka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @Eld zmieniłem Connaughtona, niedopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 @Eld uzupełniłem tego Spaldinga. Nie podejmuję TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi