fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 O czym Ty piszesz, przecież ja nie mam picku w tym drafcie?! McGruder został sprowadzony za pick, by wzmocnić skład! Podobnie Redick. Mhm, jasne czyli miałbym kręcić bilans 16-11 w ostatnim trymestrze grając bez Butlera, kiedy na łatwiejszym terminarzu z Butlerem w 2 trymestrze liga wyceniła to na 17-10? Pisz do rzeczy, a nie bzdury. Oddales najlepszego gracza i oddales walkowerem playoffs. Masz sporo assetow i nie ruszyles zadnego by sie wzmocnic na ostatniej prostej, zamiast tego sie oslabiles. Butler nie zapuscil korzeni w lakers, konczy w tym roku 29 lat i takie odpuszczanie walku o playoffs przyjalby na pewno z niezadowoleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 O czym Ty piszesz, przecież ja nie mam picku w tym drafcie?! McGruder został sprowadzony za pick, by wzmocnić skład! Podobnie Redick. Mhm, jasne czyli miałbym kręcić bilans 16-11 w ostatnim trymestrze grając bez Butlera, kiedy na łatwiejszym terminarzu z Butlerem w 2 trymestrze liga wyceniła to na 17-10? Pisz do rzeczy, a nie bzdury. Oddales gasola za 3 picki w drafcie. Nie miales redicka w 2 trymestrze a to juz bylo znaczne wzmocnienie. Butler nie byl out of season. Bracia gasol byli zdrowi. Byles w playoffs a druzyna ktora tam weszla za Ciebie nie byla poza Twoim zasiegiem nawet bez butlera. LOL - wymień! Bo prostu kłamiesz, sorry fluber, ale kłamiesz. Lakers sypali w zeszłym sezonie assetami grubo by się wzmocnić w sezonie 17/18. Tak, do kontuzji Butlera, po której nie mieli szans na PO. Nie masz assetow? Przeciez tam nie trzeba bylo rewolucji w skladzie. Russell, ingram, pau, marc, redick, dinwiddie plus pare meczow butlera to bylo " nie mieli szans na po " czyli nie mieli szans grac lepiej niz towns rubio kcp jerebko i satoransky?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 mnie to ciekawi w sumie mocno co się z dmc stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Proszę Cię fluber nie osłabiaj, jeśli uważasz, że wymiana Redicka na Butlera zabrałaby mi tylko 1W, to nie mamy o czym pisać. Gasola oddałem przede wszystkim za Cousinsa, do którego mam teraz prawa Birda i dobrze o tym wiesz. Napisałeś skończoną bujdę na resorach, bo wydałem tonę assetów łącznie na sprowadzenie kolejno : Baynesa, Pau, Marca, Redicka, nawet za McGrudera zapłaciłem. Ale według Ciebie miałem assety, których nie ruszyłem po INJ Butlera - więc chętnie poczytam jakie to miałem assety. Wycofaj się z debilizmów, które zacząłeś produkować i tyle. Zamiana 27 meczow butlera i 0 meczow redicka na 10 meczow butlera i 27 meczow redicka jak najbardziej mogla Ci zabrac tylko 1W. A moze w ogole. Miales spadajacego pau za ktorego na bank dostalbys lepszego gracza na dluzszym kontrakcie. Mogles powalczyc po buyoutach. Prawa birda do goscia ktory jest po zerwaniu achillesa i prawdopodobnie nie bedzie na 100 procent zdrowy. Gasol mial wazna umowe byl zdrowy i jest lepszy niz cousins. Co ma butler o tym myslec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Dobra ja kończę, bo pie*dolisz straszne głupoty, a zaczynam się wnerwiać. Minnesota z rl nba stracila w 3 trymestrze 3 wygrane w stosunku do trymestru 2. To dokladajac redicka te 2 wygrane byly poza zasiegiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Nie, bo jest inny terminarz i liga jest inaczej spolaryzowana. Butler w związku z tym, że połamali się Theis i Ingram to jest szczęsliwy z powodu ruchów LAL, a nie zły i EoT. On o tym nie wiedzial jak wymieniales gasola. Nie wiem tez czemu mialby byc szczesliwy z powodu wymuany gasola. Timbos mieli trudny terminarz w 3 trymestrze a zachod w rl nba byl mocniejszy niz tu jesli chodzi o walke o osemke. Trudne offseason przed Toba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Podobnie jak o out Bradleya i problemach zdrowotnych w LAC. Ok, czyli wymieniles gasola gdy butler byl zdrowy:) raczej nie widze szans by butler u Ciebie zostal w takich okolicznosciach. Niezaleznie od tego ile bylo potem kontuzji ktorych nie mogles przewidziec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Drużyna w której marc gasol moze pojsc za picki w drafcie, d'angelo russell jest nietykalny, a druzyna odpuszcza walke o playoffs to nie jest miejsce gdzie chce grac 29 letni superstar. Sorry:) O lebronie nie wspominajac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Lakers - Timberwolves LAL out : right to swap picks MEM/SAC/LAL 2019 1st worst with NYK 2019 1st LAL in : #38, #49, WAS 2020 2nd (31-40 prot.) MIN out: #38, #49, WAS 2020 2nd (31-40 prot.) MIN in: right to swap picks MEM/SAC/LAL 2019 1st worst with NYK 2019 1st Napisano 13 styczeń 2018 - 13:01 (by wymiana były legalna kolejność to LAL<->DET, LAL<->SAC, LAL<->MEM, ale skracam opis) MEM out: M.Gasol MEM in: Zubac, Exum, Baynes, Dunleavy, LAL/SAC worse 2020 1st, LAL 2022 1st, return MEM 2021 1st, MIN 2020 1st (11-30, if Pistons have own 2019 1st), remove protection LAL 2021 2nd, LAL 2022 2nd, LAL 2023 2nd, MEM rights to swap : 2019 LAL/SAC worse or MEM, 2021 LAL/SAC worse or MEM, 2023 LAL 1st or MEM LAL out : Zubac, Exum, Baynes, Ellis, Bolomboy LAL/SAC worse 2020 1st, LAL 2022 1st, return MEM 2021 1st, MIN 2020 1st (11-30, if Pistons have own 2019 1st), remove protection LAL 2021 2nd, LAL 2022 2nd, LAL 2023 2nd, MEM rights to swap : 2019 LAL/SAC 1st worse or MEM, 2021 LAL/SAC 1st worse or MEM, 2023 LAL 1st or MEM Pany, jestem okropnie zmęczony tym tygodniem w którym spałem łącznie może ze 11 godzin, ale nie gryzie się tu coś ze sobą? nie dałeś mi tych praw do wymiany wcześniej January? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ok, dzięki za wyjaśnienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) LAL out : Zubac, Exum, Baynes, Ellis, Bolomboy LAL/SAC worse 2020 1st, LAL 2022 1st, return MEM 2021 1st, MIN 2020 1st (11-30, if Pistons have own 2019 1st), remove protection LAL 2021 2nd, LAL 2022 2nd, LAL 2023 2nd, MEM rights to swap : 2019 LAL/SAC 1st worse or MEM, 2021 LAL/SAC 1st worse or MEM, 2023 LAL 1st or MEM Czy tak kończy się granie w to fantasy przez parę lat? Edytowane 16 Maja 2018 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Czy tak kończy się granie w to fantasy przez parę lat? Tak konczy sie handlowanie jak wyczyscisz sie do dna ze wszystkiego. Za rok january bedzie wciskal wszystkim tych graczy wybranych w drugiej rundzie. Make my word. Kuzyn wkurwiony na Lakers, cos nici beda chyba z tego s'n't... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Najpierw może się ze mną swapnąć shevcu Potem Ty z tym co shevcu zostawi A na koniec Qcin z tym co zostawisz więc wszystko gra Czyli shevcu zostawi okruchy, które zostaną zebrane przez kungfupandę. Ale Qcin to już będzie rzeźbił w kupie chyba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Również protestuje. Sorry chłopaki ale za Valentine w lipcu dałbym więcej Wiec Tymbardziej nie fair. Zwłaszcza ze niektorzy z tych co do po nie awansowali nie Maja obowiązku śledzić co się dzieje codziennie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Qcin konsekwentnie Dobry deal a nie, pomyliły mi się kontrakty Millsapa z RL Edytowane 18 Maja 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) zszedłem 30 mln w 3 lata wiec o to glownie chodzilo, zeby teraz miec miejsce na fa dudleya stretc***emy i bedzie lacznie po dwoch ruchach 17 mln wiecej do wydania w tym roku, moze na maksa sie znajdzie miejsce Edytowane 18 Maja 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Ozzy mogłeś ba tym trading block napisać ze harris tez jest do wyciagnięcia. Nie dałbym pickow ale paru młodych by się znalazło.. chciałem się odzywać do ciebie ale myślałem ze tylko younga chcesz się pozbyć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) fajny deal dla jazz. niby spuścili goberta, ale wiem, że mj1 zadziała i to będzie drużyna na PO w przyszłym sezonie. krok w tył, by zrobić dwa kroki w przód. Edytowane 27 Maja 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 fajny deal dla jazz. niby spuścili goberta, ale wiem, że mj1 zadziała i to będzie drużyna na PO w przyszłym sezonie. krok w tył, by zrobić dwa kroki w przód. No dokładnie taki był plan powiew młodości, pozyskanie assetów i można atakować PO w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 A ja chciałem zrobić przebudowę bo wiedziałem, że ten skład dużo nie osiągnie za rok a udało się złożyć dwa całkiem spoko deale dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi