Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Burke jest tylko jako spadająca umowa, a Shabazza nie ma już w lidze i to zwalnia jeden spot na lato, gdzie mam 4 picki w 1 rundzie (oczywiście mogą być handlowane za graczy / za wyższy pick etc.), ale warto było o tym pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 No i trafił w końcu Scott do Cavs... Co ciekawe, GM Cavs i GM Knicks wciąż nie utrzymują żadnych kontaktów, a podczas negocjacji nie wymienili ze sobą ani jednego słowa, rozmawiając przez pośrednika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 GM Knicks to specjalista pierwszej próby. Robi wymiany nawet z „cieniem” oddając tak długo szukanego rozwiązania dla Scotta a za zabawę zapłacił Postednik Ale ma swój ukochany cel. GM spurs wykazał się wyczuciem i byciem fair i nie zdecydował się podebrać McGrudera bo uznał to za nieuczciwa praktykę Kusiło bo to super perspektywiczny gracz Ale są niepisane normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 To raczej zajmuj moich kontrahentów, ja już wszystko mam poustawiane^ No i gdzie te wymiany? Ja się w międzyczasie zdążyłem nawet z CM-em dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) ... z CM-em dogadać będzie stream spod jemioły? Edytowane 3 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Nie dajcie się wyciupciać... Jeżeli January coś grubszego kombinuje, to podbijajcie stawkę, bo ewidentnie mu zależy. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Wielostronne negocjacje zajmują trochę czasu A przeciez juz sie niby dogadales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie dajcie się wyciupciać... Jeżeli January coś grubszego kombinuje, to podbijajcie stawkę, bo ewidentnie mu zależy. Wystarczy spojrzec na jego roster i absencje w 2 trymestrze zeby zauwazyc nie tylko ze mu zalezy ale ze jest zwyczajnie zdesperowany:) Handlujacych z Jaskiem, zapraszam na priv, moze przebije oferte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Handlujacych z Jaskiem, zapraszam na priv, moze przebije oferte:) Ja również. zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Naprawdę zaraz Wam posty wykasuję Wszystkich nas nie uciszysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W sumie nawet nie chodzi o zrobienie na złość Lakers, ale do mnie też możecie się odezwać, może będę miał coś lepszego do oddania jeśli uda się spełnić mój główny cel w wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja dwie rundy drugie dopłace jak mi pokażecie ze z Januarym nie rozmawiacie. Wystarczy screen 7 lutego i nieprzeczytane wiadomości January ma taki zwyczaj trzymania jednej linii komunikacyjnej zawsze otwartej wiec fejk poznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Proszę też Bostonu nie ignorować. Po głosowaniu paru z ławki jest do wyciągnięcia. Jestem chętny i skory do rozmów plus podbijam to co Ignacy napisał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja nie rozmawiam z januarym! Mogę wszystkie screeny za 2x2nds udostępnić Założę się ze rozmowę ze sobą zaczynasz każdego poranka i słychać z pokoju radosne krzyki nawet. Jeżeli. Grała Atlanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie rozmawiam, tylko jak to udowodnić Ignazz, Ty już żyjesz tym co za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Ten transfer nie tak miał wyglądać, ale przez brak refleksu innych gm'ow niestety jest jak jest. Ogólnie to jest lipa, że w okresie transferowym nie można się doczekać odpowiedzi. Przez co ja jestem teraz zablokowany zasadą w wymianach 1<--->1 i nic już nie zdziałam. I tak dziękuje Longerowi, że udało mu się parę dni przeczekać, bo z tego co pisał, inni go naglili również. No i daje ogłoszenie na poltora tygodnie przed, że Chandler dostepny za 2 runde do 24 grudnia, a Ronnie pisze 2 czy 3 dni pozniej... Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 O Wilson Chandler w Raptors! chrum chrum chrum <warkot motorowera pędzącego z LA do Toronto> Nie stać już Lakers na czarter? o0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) O Wilson Chandler w Raptors! A ja juz myslalem ze jest w indianie. Niech go lakers biera, kolejny 7ppg player do kolekcji:) Edytowane 3 Stycznia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Serce Człowieka Morza bedzie jeszcze bolec... via Imgf szczegolnie podczas pierwszej rundy PO, gdzie Justise bedzie znowy wygladal jak gracz za 20 mln$, a Morris w tym czasie bedzie siekał firmowy jab step z poldystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) No los ze mnie zakpił. 3 lata czekałem na Justise'a. A w Heat tydzien po dogadaniu dealu ogarnęli do jakiej roli on jest stworzony. Żenada. Tak niefortunne zgranie w czasie. A co do Marcusa cóż, w tym sezonie to drugi najlepszy gracz Celtics. Jednak nie dlatego go ściągnąłem, choć dobry sezon na pewno pomógł podjąć decyzję. Później wyjaśnię. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi