Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 HOU in: J. Anderson, A. Afflaro. HOU out: O. Casspi, 1mln, 2nd RD pick SAS'19 LAC in: O. Casspi, 1mln, 2nd RD pick SAS'19 LAC out: J. Anderson, A.Afflalo Ten deal jest nielegalny, Afflalo przyszedł do LAC jakieś 6 dni temu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kolejny beGM blockbuster upada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ten deal jest nielegalny, Afflalo przyszedł do LAC jakieś 6 dni temu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Clippers chyba są w stanie przyjąć te +/- 2 mln dodatkowe będąc poniżej salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ten deal jest nielegalny, Afflalo przyszedł do LAC jakieś 6 dni temu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Da się go rozbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Spoks, wymienię Afflalo na Monroe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To Panowie rozbijajcie, u mnie był krzyk ze nielegalny deal na 7 zespołów i musiałem rozbijać na 15 małych wymian, to i na dwie dacie radę rozłożyć takie bomby Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A co z Blossem ? Tamto przeszło i jest ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A co z Blossem ? Tamto przeszło i jest ok? Chodzi Ci o blockbuster? Tak wszystko luz, po prostu Bloos został zwolniony przez Denver zamiast trafić do Blazers (i tam być zwolnionym xq) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Zamieniłem Afflalo na Broekhoff'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Sorry za błąd, raz, że pierwsze co zrobiłem po pobudce to przeczytałem wiadomość od Regisa, a dwa - wymieniłem w 9 miesięcy cały roster, trochę mi się to już myli. był w dealu ode mnie, też nie działa. A kiedy to było? Ej no bez jaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Przecież Clippers rzucają Afflalo i jego 1,5 mln za Casspiego 4,49 1,512 * 1,75 + 100k + 2,3 mln które mają do salary i się zgadza. Potem osobno minimum tego Andersona. Deal done. Czy ja już po całym dniu nie myślę, czy to Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Bo tu gadu gadu, na nieistotne tematy a D.Jones z rl GSW rewelacyjny młody czarny atleta dostępny za 2x2 runda, szybciutko szybciutko bo mamy 10 minut Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 January po prostu nie może patrzeć jak mu się Clippersi pod nosem odradzają a on zostanie z samym, starym LeBronem na maksie . Jasiek. Co tak tego Chandlera wstrzymujesz? Weź go podpisuj jak obiecałeś. Bądź słowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 a jak przekraczają to sory To wrzuć Monroe i krzyżyk na drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To możemy zrobić tak jak pisze Tomek? Bo czasu coraz mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To możemy zrobić tak jak pisze Tomek? Bo czasu coraz mniej? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 I nie możecie tez umieścić w dealu Andersona, trafił do LAC 6 stycznia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 W sumie, jak to zauważył sam BMF, wymienił cały roster. Rozsądnie więc założyć, że nikogo połączyć nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ja myślałem, że ten deal z Magic był przed sezonem... Czas w beGM tak ulotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ja myślałem, że ten deal z Magic był przed sezonem... Czas w beGM tak ulotny. 1 stycznia za Bareę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi