ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 DeRozan znacznie poprawił się w Shot selection i wykręcił rekordowe asysty będąc bardzo ważnym ogniwem w rekordowych Raptors ( w skrócie RS) Metamorfozę przeżył atak raptors który w RS był bardziej różnorodny. Wynik w PO nie był aż tak tragiczny jak się tu pisze choć faktem jest ze sadzano go w 4Q Awansował do 2nd czyli do top10 za RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) HoF = homeless or fools ? PS Jak ktoś z NBA leci w kategorię homeless to fool musi być gratis w pakiecie :> Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 nie rozumiem tego ruchu ze strony pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zbieram kolejnego prawdziwego pacera oraz back up na centra, za cenę oddania lepszego picku za dwa gorsze. Ten 1st będzie pewnie 26-30 bo tecu nie powinien spaść ze szczytu przy tym jak zbudował team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Zbieram kolejnego prawdziwego pacera oraz back up na centra, za cenę oddania lepszego picku za dwa gorsze. Ten 1st będzie pewnie 26-30 bo tecu nie powinien spaść ze szczytu przy tym jak zbudował team. ale co Ci to wzmocnienie konkretnie daje? Tym bardziej, że za rok musisz mu płacić. Theis narazie się zapowiada, że minut nie zobaczy. Minuty na C mógłby Ci wypełnić Randle. Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Ktoś wyjaśni ten pick Sixers? Jak on wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zastanawiałem się tylko kiedy tangiers lub Sylvinho uderzy ;-) Sources tell, że prędzej Sylvinho ale ja i tak to średnio widzę. Raczej jakis borderline po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zastanawiałem się tylko kiedy tangiers lub Sylvinho uderzy ;-) No ale żeby przyczajonego tygrysa, ukrytego smoka nie doceniać to już wstyd Sources tell, że prędzej Sylvinho ale ja i tak to średnio widzę. Raczej jakis borderline po Trade klepnięty, tylko temat zablokowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 mnie tu pachnie Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Bucks nawet nie rozmawiali na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Trade klepnięty, tylko temat zablokowany . Mam nadzieję, że nie wymieniłeś Gasola na Otto Portera, bo zbankrutujesz:) No ale jestem ciekawy, czy Howard nie zawita do Bostonu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Myślę, że pojawi się kolejny kandydat do gry w ECF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 dlatego np Theisa puszczałem na wschód a nie dlatego, ze nikt inny nie dawał za niego 1 rundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Trade klepnięty, tylko temat zablokowany . Jaki trade ? GM Washington Wizards nic na ten temat nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Jezeli ktos ma do oddania gracza zą minimum na 15-20 minut do rotacji w zamian za pick w 2 rundzie to cavs sa zainteresowani. ja bym poszedł dalej i pytał o startera z szansami na all-nba Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 ja bym poszedł dalej i pytał o startera z szansami na all-nba Biorąc pod uwagę jak głęboką mam rotację, to naprawdę gracz nie musi prezentować wysokiego poziomu, żeby dostać u mnie 15 minut:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Biorąc pod uwagę jak głęboką mam rotację, to naprawdę gracz nie musi prezentować wysokiego poziomu, żeby dostać u mnie 15 minut:) napisałeś tak, że można było zrozumieć, że oczekujesz grajka, który będzie tyle grał w rzeczywistości, jeśli jest inaczej to poszukaj po rosterach na pewno jest tam sporo szrotu, który Cię ukontentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 napisałeś tak, że można było zrozumieć, że oczekujesz grajka, który będzie tyle grał w rzeczywistości, jeśli jest inaczej to poszukaj po rosterach na pewno jest tam sporo szrotu, który Cię ukontentuje Niby tak, ale nie do końca Mało szrotu jest, bo większość minimum wyparowała i dopiero będą podpisywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi