TuPalnik Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ez, zdarza się. Bardzo mnie ciekawi, w jakich FA uderzy Ronnie. Nie mam żadnych info, ale odnoszę wrażenie, że powinno to ciebie interesować ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Lepiej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 january, do kiedy wlasciwie mozna zmienić ewentualnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 january, do kiedy wlasciwie mozna zmienić ewentualnie ?? Weź jeszcze potwierdź we wlasciwym temacie ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 do kiedy mozna zmienic FA ? ile osob juz wyslalo wgl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 do kiedy mozna zmienic FA ? ile osob juz wyslalo wgl ? Deadline to niedziela 23:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 wczoraj w sensie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 WTF Następna niedziela, bo został przełożony. Upiekło Ci się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 okay.. dzięki... w takim razie : spadające kontrakty brewera i stuckeya, za jakiś dłuższy, może być c***owy kontrakt, ale tak żebym na ten rok mial wiecej miejsca, no i musi być coś nadającego się do contendera wschodu na ławkę... Brewera w CY warto może mieć ;P BTW: jestem mega zadowolony z offseason. dostalem jedna dobra propozycje za PG, ale koles sam sie wycofal po tym jak sie zgodzilem. reszte cierpliwie odrzucalem. pozbylem sie wszystkich dlugich kontaktow na raz, i teraz jestem w sytuacji, w ktorej chcialem byc bardziej niż pozbyc sie PG za drobne: czyli, ze albo cos ugram na FA teraz, albo za rok po odejsciu PG moge robic co chce, co mi sie podoba, bo nie mam dosłownie nic wydane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 okay.. dzięki... w takim razie : spadające kontrakty brewera i stuckeya, za jakiś dłuższy, może być c***owy kontrakt, ale tak żebym na ten rok mial wiecej miejsca, no i musi być coś nadającego się do contendera wschodu na ławkę... Brewera w CY warto może mieć ;P BTW: jestem mega zadowolony z offseason. dostalem jedna dobra propozycje za PG, ale koles sam sie wycofal po tym jak sie zgodzilem. reszte cierpliwie odrzucalem. pozbylem sie wszystkich dlugich kontaktow na raz, i teraz jestem w sytuacji, w ktorej chcialem byc bardziej niż pozbyc sie PG za drobne: czyli, ze albo cos ugram na FA teraz, albo za rok po odejsciu PG moge robic co chce, co mi sie podoba, bo nie mam dosłownie nic wydane. W sumie fajnie, brawo. Szkoda by było teraz wybrać złych FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 okay.. dzięki... w takim razie : spadające kontrakty brewera i stuckeya, za jakiś dłuższy, może być c***owy kontrakt, ale tak żebym na ten rok mial wiecej miejsca, no i musi być coś nadającego się do contendera wschodu na ławkę... Brewera w CY warto może mieć ;P BTW: jestem mega zadowolony z offseason. dostalem jedna dobra propozycje za PG, ale koles sam sie wycofal po tym jak sie zgodzilem. reszte cierpliwie odrzucalem. pozbylem sie wszystkich dlugich kontaktow na raz, i teraz jestem w sytuacji, w ktorej chcialem byc bardziej niż pozbyc sie PG za drobne: czyli, ze albo cos ugram na FA teraz, albo za rok po odejsciu PG moge robic co chce, co mi sie podoba, bo nie mam dosłownie nic wydane. Tylko szkoda tych picków, bo jak odejdzie PG13 to mogą się przydać. Ale w sumie jak będziesz dobrze grał na FA to nawet bez PG13 nie będziesz musiał tankować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nie to, że coś, ale chyba w Indianie największa presja na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Mam się zastanowić kogo im sprzątnąć by PG już na 100% do mnie przyszedł za rok ? na 100 % to tylko śmierć i podatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Raptors mają w ogóle cap Space, żeby przyjąć taki kontrakt? Bo nie wydaje mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) moim zdaniem nie mają, chyba że wywalą cap hold Lowrego deal do odkręcenia chyba że Longer rezygnuje z możliwości przedłużenia Lowrego w zamian za ten kontrakcik Ryno Edytowane 4 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Poprawiona wymiana. Do Raptors: Ryan Anderson 1st rd pick NOP 2020 (1-14 protected do 2022) Do Rockets: 2 rd pick 2019 Potwierdzam. Wygląda na to, że Toronto w takiej sytuacji musi pozbyć się capholdu KL. Bo on się liczy do salary jakby, póki istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Myslałem że w arkuszu caphold dolicza automatycznie do capu. Sprawdzałem skład Cavs, Bucks czy Wolves i oni mają znacznie większy salary a mimo to capholdu na kilkadziesiąt milionów. Chyba nie nadaje się na GMa, nie ogarniam podstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Ok, spoko, to nie ma tematu. Swoją drogą szkoda. Swoją drogą też nie ogarniam, dlaczego osoby ponad sc mają capholdy, a u mnie wlicza się Sefolosha czy u Longera. To trochę bez sensu. Te kontrakty powinny się nie wliczać do cap holdu, bo wychodzi na to, że lepiej jest być ponad sc niż pod. Imho bzdura. Edytowane 4 Lipca 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Myslałem że w arkuszu caphold dolicza automatycznie do capu. Sprawdzałem skład Cavs, Bucks czy Wolves i oni mają znacznie większy salary a mimo to capholdu na kilkadziesiąt milionów. Chyba nie nadaje się na GMa, nie ogarniam podstaw Każdemu się zdarzają niedopatrzenia. Mają dziesiątki milionów capholdu, bo tego można mieć w sumie nieograniczoną ilość. Tylko właśnie aktywny caphold zapewnia możliwość podpisania gracza będąc powyżej salary, ale jednocześnie "doliczany" jest do salary przy przyjmowaniu kontraktów. On "powstaje" automatycznie wraz z końcem umowy gracza i figuruje tam, dopóki się klub nie zrzeknie, bądź zawodnik nie podpisze innego kontraktu. W tym momencie operujesz na "capsapce" i tam musi być miejsce. Ma to też swoje plusy. Np. jeśli będziesz chciał podpisać KL na 30 mln kontrakcie, to do końca ostatniej tury FA u Ciebie on i tak wlicza się jako jedynie 18 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Swoją drogą też nie ogarniam, dlaczego osoby ponad sc mają capholdy, a u mnie wlicza się Sefolosha czy u Longera. To trochę bez sensu. Te kontrakty powinny się nie wliczać do cap holdu, bo wychodzi na to, że lepiej jest być ponad sc niż pod. Imho bzdura. Nie wiem o co ci chodzi, zasady są takie jak w NBA - chcesz przedłużyć swojego FA, to musisz trzymać cap hold, wszystkich obowiązują te same reguły przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi