Mirwir Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W 3q Gsw rzuciło Clippers 50 punktów. Wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Tak, wicelidarami konferencji. "Dlaczego nie Barcelona!?" Edytowane 26 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 ... Patrzę teraz na tabelę i jesteśmy na 5 miejscu w konferencji (WTF ? ) a więc to miejsce nie odzwierciedla siły drużyny i daje nam matchup z GSW... To albo drabinkę skrócili do 5 zespołów wchodzących do PO (miejsce 3 gra ze sobą do 1 zwycięstwa) albo Warriors robią szturm na czwartą pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 koledze chyba chodzilo o 2 runde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Na tę chwilę w pierwszej rundzie Clipps wpadają na Jazz więc ten potencjalny matchup drugorundowy to grubymi nićmi szyte domniemanie niczym kcp w clipps albo IT wchodzący w bostonie z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Miłość ponad rozum. LAF jest tragikomiczny w swej miłości do Clippers. Nie mniej jednak długo nie trzeba było szukać podobnych stanowisk u fanów innych drużyn. Dwa spotkania b2b z topem zachodu i tak sumarycznie to nawet były z 4 dobre kwarty. W spotkaniu z Spurs zapaść pod koniec 3Q i run San Antonio 20-5 w ciągu kilku minut. A Manu wyglądał jakby ostatni tydzień spędził w lodzie bo biegał jakby miał z 10 lat mniej. Nie przeceniał bym jakoś tych dwóch spotkań. Jamal cóż kwiecień się zbliża i termin przydatności. Clippers i ich matchup z GSW w drugiej rundzie, to nie jest tak bardzo nie realne. 1 GB do Jazz, a mają więcej spotkań we własnej hali do rozegrania (bez bardziej szczegółowego patrzenia w terminarz spotkań). Z drużyn na miejscach 4-7 to właśnie Clippers wydają się faworytami do miejsca 4. Z tym, że Clippers powinni być na 2 miejscu to wcale nie jest jakoś przesadzone, na papierze tak to wyglądało przed sezonem (Clipps/Spurs 2/3 miejsce). Dzisiaj mam jakiś dzień sympatii do Clippers. Edytowane 26 Lutego 2017 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A ja jako najbardziej oddany kibic LAC w tym kraju życzę sobie aby Clippers odpadli w 1 rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 clippers jakby było zdrowe a ze składu spurs i houston wypadały opcje 1 i 2 to tabela by tak wyglądała jak oisze LAF we wszystkich zdrowych składach na RS byłoby blisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 No Panowie, zdrowi Clippers spokojnie uporają się z Jazz. Jak im wypadnie CP3 i Blake to jasne, że sytuacja się zmienia. Teraz wynik jest większą zagadką tylko dlatego, że jeden i drugi dużo czasu spędza u lekarza i może nie być w formie na PO jeżeli tak dalej pójdzie. Ale tak to można każdego dyskredytować, bez dwóch liderów na parkiecie/bez formy każda drużyna jest istotnie słabsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Nikt nie przejmie Jamala z taka umowa no chyba ze wy dorzucicie jskis fajny pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jamal Crawford za pick , dorzucamy do Pierce'a i niech Boston ich bierze w pakiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jamal Crawford i nasz pick , dorzucamy do tego Pierce'a i niech Boston da nam za nich cokolwiek, Tak to powinno wyglądać. Jamal za 2 tygodnie będzie miał 37 lat i przed sobą 2 sezony grania za 28mil. Równie dobrze może teraz zaliczyć taki regres ze będzie tylko grzać ławkę. Pierce zostało 1 sezon do pogrania po czterdziestce. Ty Laf powinieneś się modlić żeby byli oni zdrowi i mieli przynajmniej przyzwoita produktywność bo wymiana ich bez dopłaty od strony lac jest niemożliwa, chyba ze znajdzie się jakiś Gm który będzie chciał sabotować własny zespól. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jedni czekają na objawienie Matki Boskiej drudzy na listonosza który niesie rentę a ja czekałem na pierwszy merytoryczny post Laf-a i się doczekałem.Mogę umierać....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jedni czekają na objawienie Matki Boskiej drudzy na listonosza który niesie rentę a ja czekałem na pierwszy merytoryczny post Laf-a i się doczekałem.Mogę umierać....... LAF kiedy pisze o drużynie ma często sensowne wpisy tak więc możliwe że nie czytałeś wcześniejszych - co jak widzę przedłużyło ci życie o kilka miesięcy To że ma czasem odrealnione wymiany no to już jest insza inszość - no ale jest fanatycznym zwolennikiem Clippers i dlatego to było takie jednostronne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Clippersi wnoszą swoją Clipperskość na wyższy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 definicja clipperyzmu prawdziwa nawet po latach Poza tym w ten sposób można sprowokować wystąpienie syndromu, z którego ta drużyna jest znana już od kilku sezonów, czyli Clipperyzmu. Clipperyzm to inaczej czasowy zanik koszykarskiego IQ. Dotyka on Clippers najczęściej w końcówkach spotkań i charakteryzuje się takimi objawami jak wielkie ilości nieprzygotowanych rzutów, bezsensowne dryblingi i machnięcie ręki na grze w defensywie. W konsekwencji prowadzi do przegranej i smutnej miny Blake'a Griffina. Clipperyzm występuje w LA nawet, jeśli na boisku nie ma Barona Davisa i dotyka również trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jak tak oglądam ostatnio Clippers to wydaje mi się, że Blake nie jest tak atletyczny co kiedyś. Ze statystycznego punktu widzenia, wygląda poprawnie. Ale nie widać tej siły co kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Ale nawet jak odpadną w 1 rundzie CP3 może być spokojny. Na niego nikt nie będzie wjeżdżał czy obwiniał za porażki. Bo to "najlepszy PG ligi". Jednostka nieomylna. Taka to sprawiedliwość na tym świecie. To zależy z kim odpadną, w jakim stylu i jak zagra sam Paul. Co do ,,sprawiedliwości" i ,,obwiniania za porażki". Wymienisz mi superstara, który miał więcej niesprzyjających okoliczności w ostatnich pięciu latach niż Paul? Do tego chyba nigdy nie dostał żadnego prezentu od losu (tak jak np. Memphis w 2013, gdy skorzystali z kontuzji Blejka i Westbrooka robiąc WCF). Pisałem już kiedyś, że CP w czasach Clippers zawalił tak naprawdę tylko jeden istotny mecz w play-off (a w zasadzie to 4 kwartę tego meczu). Reszta porażek wynikła albo z urazów kluczowych graczy albo ze zbyt dużej siły przeciwników (którym nawet LeBron niekoniecznie dałby radę). Gdyby grał na wschodzie (zamiast LBJ) to ze zdrowym supportem zrobiłby pewnie ze 3-4 finały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 To zależy z kim odpadną, w jakim stylu i jak zagra sam Paul. Co do ,,sprawiedliwości" i ,,obwiniania za porażki". Wymienisz mi superstara, który miał więcej niesprzyjających okoliczności w ostatnich pięciu latach niż Paul? Do tego chyba nigdy nie dostał żadnego prezentu od losu (tak jak np. Memphis w 2013, gdy skorzystali z kontuzji Blejka i Westbrooka robiąc WCF). Pisałem już kiedyś, że CP w czasach Clippers zawalił tak naprawdę tylko jeden istotny mecz w play-off (a w zasadzie to 4 kwartę tego meczu). Reszta porażek wynikła albo z urazów kluczowych graczy albo ze zbyt dużej siły przeciwników (którym nawet LeBron niekoniecznie dałby radę). Gdyby grał na wschodzie (zamiast LBJ) to ze zdrowym supportem zrobiłby pewnie ze 3-4 finały. Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem (albo czymś pomiędzy wnioskując po tym co mówią feministkopodobni). Cp3 jest z własnego wyboru na zachodzie. I od lat ma topowy (teoretycznie) skład. Niestety ten skład ma takie sobie przełożenie na wyniki. Paulowi brakuje moim zdaniem jednego aby być idealnym pg. Możliwości włączenia modu "ostry wpierdol" pod koniec. Bo właśnie Paul niewiele meczy w PO przegrał clippersom w PO (nie będziemy się o pojedyncze mecze przekrzykiwać) ale jego problemem i tym o co moim zdanie można mieć zarzut jest fakt, że niewiele też meczy wyrwał, wyszarpał. Tylko i aż tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi