havlicek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 po primo jeżeli opóźniałem to baaaardzo przepraszam i naprawdę dzięki za dłuższy czas bo nawet nie wiem czy go wykorzystałem czy nie ale liczy się miłe podejście a co do "chińczyków", szczerze? jeżeli chcecie uznać Wilsona to ja nie zamierzam wave'ować B. Lopeza, bo pojawią sięw tym samym czasie w NBA i jeżeli oceniamy gości którzy "byliby" gotowi na PO to Brook na pewno jest ready, ale ludzie typu J. Green odpadną bo mają season ending. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 24h po ostatnim wyborze na wymiany i zwalnianie gracza - ale mozna juz teraz trade'owac, zmieniac graczy jeszcze nie "chinczyki" biora udzial w zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 To nie że do Ciebie osobiście Matek, ale jeżeli możemy wybierać "chińczyków" którzy "wrócą" do Nba w marcu, to za cholere nie wiem czemu mielibismy waive'ować graczy kontuzjowanych na 3 msc. Jeżeli oceniamy graczy jak mogliby zagrać w kwietniu, to stosujmy to do wszystkich vide also Brook or Kirk, a nie kontuzjowanych napieprzamy a tych z Chin doceniamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 od poczatku mowilem ze nie bede zwracal uwagi na te kontuzje, prognozujemy na podstawie ostatnich dwoch sezonow i tego bede sie trzymal a nie tego ze ktos zlapal teraz kontuzje. nie kazalem Ci wyrzucac ze skladu zawodnikow, to twoja decyzja i mozna wyrzucic tylko jednego gracza, wymieniac ilu sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 chyba nikt się nie zgłosi do losowania drabinki Matek - także zrób to losowanie sam. Zdaje się, że jutro kończymy draft - co dalej bo już się pogubiłem? Opisujemy te taksy czy coś innego zdecydowaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 jesli chodzi o losowanie to faktycznie, nie ma nikogo z poza draftu wiec matek wylosuj. Taktyk bym nie robil nawet nie chce mi sie tego zbytnio pisac. Zapewne malo kto to przeczyta bo nasz draft poszedl troche w niepamiec. Mam wrazenie ze ze startem sezonu wie kszosc o nim zapomniala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 jesli chodzi o losowanie to faktycznie, nie ma nikogo z poza draftu wiec matek wylosuj. Taktyk bym nie robil nawet nie chce mi sie tego zbytnio pisac. Zapewne malo kto to przeczyta bo nasz draft poszedl troche w niepamiec. Mam wrazenie ze ze startem sezonu wie kszosc o nim zapomniala. Niestety zgadzam się i ze wstydem przyznaję że też i ja straciłem zapał. No bo jak tu się można skupiać na naszej zabawie jak i liga się zaczęła i ROTO-liga w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 draft miał tylko zapełnić lukę w braku sezonu lockout się skończył więc nie ma się co oszukiwać, każdy przykłada mniejszą wagę do niego niech matek wylosuje i jedziemy z tym bo nie ma co przedłużać zwłaszcza teraz póki ludzie jeszcze piszą by nie było jak z all-time gdzie głosowało pod koniec góra 6 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 wylosuje ok bez opisu taktyk. po ostatnim wyborze 48h na ewentualne transfery/zwalnianie i pozniej glosowanie w parach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ok panowie co myslicie o westbrooku? wywalic go i brac np knighta czy trzymac jako bombe z lawki? edit: wycofuje sie z tamtego pytania myslcie co chcecie ale w moim megadefensywnym teamie taki scorer na lawce to skarb. przy KG bedzie chodzil jak w zegarku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W temacie SKŁADY proponuje wrzucic chociaz swoja rotacje dla ulatwienia, oczywiscie mile widziany rowniez dodatkowy krotki opis do czego zachecam viewtopic.php?f=37&t=5425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 czy ja wiem, to co gra ostatnio westbrook wola o pomste do nieba. garnett tez ponizej poziomu, do tego beasley odpala koleny glupi rzut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ale to nie nasza sprawa tylko jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a trochę też nieukrywam te ciągłe płacze i c***owa atmosfera wokół draftu mnie zniechęciły, ale jak się coś zaczęło,to trzeba to dokończyć ? wiesz, nikt Cię do niczego nie zmusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 chodzi pewnie o poganianie z pickami... ale dokladnie jak pisze devil - w kazdej chwili mozna bylo sie wycofac jak komus sie nie podobalo, moze byloby lepiej dla draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr9 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 @Matek: czas na dobranie grajka mam (mamy wszyscy) dziś do 23? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 teoretycznie tak, ale przymkne oko jak ktos zmieni pozniej. wiadomo okres goracy i sa rozne sytuacje 1 stycznia ok 22-23 wrzuce juz pary do glosowania wiec do tego czasu teoretycznie mozna dokonac zmiany, jednak im wczesniej tym lepiej. drabinke wlosuje wieczorem, tylko nie wiem kiedy wrzucic? a i kontuzja Kirka (i innych jak np Lopeza) nie wplynie na moja ocene druzyny, nie wiem jakie zdanie na ten temat maja inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr9 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 mojej oceny ta kontuzja też by nie zmieniła, ale parę osób (bankowo bulls) wypowiedziało się dość kategorycznie. jest jeszcze kilku zawodników o podobnych charakterystykach, jest też parę jedynek wyraźnie innych, ale może dla takowych zmienię trochę koncepcję... jest też szansa, że ktoś spanikuje i wywali kogoś, kto mi odpowiada i w ogóle będzie święto lasu ale rozumiem, że mam czas na główkowanie do przyszłego roku, fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 na razie nie wrzucaj drabinki żeby nie było robienia składu pod konkretnego przeciwnika poczekaj aż czas na zmiany się skończy jeszcze jedno - co z tymi którzy nie dadzą swojego opisu? jak ich będziemy oceniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 masz racje. czas na zmiany 48h (do jutra do 23 - ostateczna godzina). pozostale 24h tylko dla wyjatkowych uzasadnionych przypadkow drabinke wrzuce kilka godzin przed parami ci co nie wrzuca krotkiego opisu poprostu nie zapoznaja innych ze swoim pomyslem na druzyne. kazdy potraktuje to wg wlasnego uznania przy glosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi