brylantx8 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam mam problem. Mam karte visa electron, oczywisice mam srodki na koncie, ale ją odrzuca ;/ wpsuje dane bez polskich znaków , próbuje wszystkiego, ale ją odrzuca, zakładam konto na paypalu i mówi ze karta jest nie własciwa nie wiem co jest pomocy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 bo kredytowa trzeba miec a nie vise electron? poza tym visa ogolnie jest do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Niekonieczne kredytową. Może być zwykła debetowa, ale z obsługą płatności w Internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Część meczów jest do obejrzenia ,natomiast przy niektórych pojawia się komunikat Not Television:D nie mam pojęcia od czego zależy ta selekcja.Zresztą ten preseason to i tak nuda jak cholera.Nikt tam nie gra na poważnie,więc ciężko się tym ekscytować:] Ja mam inne pytanko.Kupiłem ILP w Niemczech.Czy jak wrócę do Polski będę mógł z tego konta oglądać mecze? Ktoś już testował coś takiego? Oj, nie jestem pewien. Kupiłem w PL w zeszłym sezonie a w Hiszpanii nie mogłem oglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam mam problem. Mam karte visa electron, oczywisice mam srodki na koncie, ale ją odrzuca ;/ wpsuje dane bez polskich znaków , próbuje wszystkiego, ale ją odrzuca, zakładam konto na paypalu i mówi ze karta jest nie własciwa nie wiem co jest pomocy ??Z tego co się orientuję, to Electrony są nieco upośledzone. Raz, że lepiej mieć wypukłą (literki są wypukłe, wystają znad karty, karta nie jest płaska jak wizytówka), dwa, że nawet wypukłe są przez niektóre banki ograniczane i nie nadają się do transakcji w necie. Oj, nie jestem pewien. Kupiłem w PL w zeszłym sezonie a w Hiszpanii nie mogłem oglądać...Podobnie kombinowałem, ale pogrzebałem w necie nieco i ludki też mieli przypadki, że kupili w jednym kraju, a w innym oglądać nie mogli. Zdecydowałem się nie ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylantx8 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) a czy jak wezmę karte firmowa (mastercard) ojca to czy musze pisac Imię i Nazwisko i nazwe firmy tak jak jest na karcie ? czy wystarczy same imie i nazwisko ? dobra juz mi sie udało wykupic i odpalic lp ,ale mam pytanie co do opcji ogladania lp , czy bedzie wkoncu mozliwośc ogladania lp w tej starej wersji ?? , bo ktos pare stron wczesniej pytał o to samo ale widzalem tylko jakis link który przekierowywuje na normalna strone lp a więc jak to jest ? Edytowane 19 Października 2012 przez brylantx8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payne Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Udało ci się zwykłą visą ? Ja próbuje i nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylantx8 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 nie visą nie dało rady;/ mastercard tak , ale musze przyznac ze nie podoba mi sie wyglad tego nowego lp ;/ kiedys te stare bylo owiele lepsze i lepiej chodziło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Za 97zlotych/28$ mozna miec subskrypcje na 5 miesiecy NBA Regulara czy po kazdym miesiacu trzeba placic 97 zlotych? Az mi sie nie chce wierzyc, ze za takie smieszne pieniadze mozna miec 5 miesiecy ogladania NBA w HD o kazdej porze z odtworzenia jakiej sie podoba omiajac wkurzajace reklamy i przerwy w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Po każdym miesiącu pobierają Ci z konta te 28$, było o tym pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Co do kart Visa. Ja też miałem z tym problem, ale załatwiłem to w ten sposób, że zalogowałem się na swoje konto internetowe i tam w ustawieniach karty jest takie coś jak "zmiana limitów transakcyjnych". Trzeba ustawić "nowy limit dzienny" dla transakcji zagranicznych i dla transakcji na odległość na opcję: "do wysokości dostępnego salda". Może brzmi to skomplikowanie, ale jest banalnie proste. Gdy zmieniłem te ustawienie problem od razu zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Kod promocyjny który nba wysłała do tych, którzy mieli ILP wcześniej działa także dla nowych użytkowników, a co więcej, choć miał wygasnąć 1 października, nadal można z niego skorzystać. NBAP15GTX354 Przed chwilą sam opłaciłem ILP z użyciem tego kodu. Wyszło 382,52 zł. Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Polecam ten kod, działa. Ja płaciłem kilka dni temu i udało mi się 377 zł zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ll_cool_majki Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 jaki jest kod do darmowego ILP do 7 listopada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie potrzeba żadnego kodu, wystarczy wybrać odpowiedni "Package". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ta, tylko jak to odpalić skoro oni od razu wołają o numer karty itp i nie da się ruszyć dalej bez podania tego, nawet przy package'u za 0$, przez taka głupotę: If you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending Nov 7 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on Nov 8 for USD$139.99. You may cancel at any time via My Account section. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a podpytam jeszcze raz... można uzywać 2 róznych kompów w innych miastach wykupując LP? nierównocześnie ofkors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 niemożność nieużywania różnych kompów wypaczała by sens kupowania tego (nierównocześnie ofkors) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No a dlaczego by nie można było ? To tak jakby na pocztę mógł się zalogować, tylko z tego IP co ją zakładałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ll_cool_majki Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 no właśnie. konieczne jest i tak podanie karty. da się to jakoś obejść?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi