Thomas Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 5 minut temu, Reikai napisał(a): Jedno nie wpływa na drugie niby. To dobra wiadomość. Sprawdzałem nasze salary i wychodzi, że po podpisaniu Ayo mamy już ponad 164 miliony ( za pierwszy rok ma dostać $6,481,481) New NBA salary cap numbers for 2023-2024, per sources: Salary Cap: $136M; Tax Level: $165.2M; First Apron: $172.3M; Second Apron: $182.7M; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Pierwszy wywiad z Lonzo od kontuzji chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Thomas Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 W mojej okolicy, a dokładniej w Pabianicach ( województwo łódzkie ) działa artysta o pseudonimie kruk. Gościu zajmuje się malowaniem murali. W samym mieście jest ich kilkanaście, może nawet kilkadziesiąt. Jakiś czas temu namalował Jordana na prywatnym domu jednorodzinnym w sąsiedniej miejscowości i jak tak patrzę na te zdjęcia, to zastanawiam się nad tym, żeby zlecić mu robotę na mojej posesji. Ścianę mam idealną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Ale mega efekt! I ten Jordan z okładki NBA 2k12! Niesamowicie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 A dla mnie troche fuuuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): A dla mnie troche fuuuj Nom na garażu, to jeszcze jakieś takie kolorowe rzeczy fajne, ale na ścianie domu tez mi się wydaje ze nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Nom na garażu, to jeszcze jakieś takie kolorowe rzeczy fajne, ale na ścianie domu tez mi się wydaje ze nie bardzo Może i trochę przesadzone ale generalnie grafika bardzo spoko Wyobraź to sobie na ścianie obok jakiegoś boiska. Niczym te które powstały po śmierci Bryanta Teraz czekamy aż lorak wymaluje sobie takie na chacie żeby potwierdzić tezę o jamesie goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) 38 minut temu, josephnba napisał(a): Może i trochę przesadzone ale generalnie grafika bardzo spoko Wyobraź to sobie na ścianie obok jakiegoś boiska. Niczym te które powstały po śmierci Bryanta Teraz czekamy aż lorak wymaluje sobie takie na chacie żeby potwierdzić tezę o jamesie goat Przecież nie mówię że grafika brzydka, ale jak już zrobiłbym coś takiego bijącego mocno w oczy w salonie na ścianie albo na garażu, czy też gdzieś w mieście, ale nie na zewnętrznej ścianie wolnostojącego domu. Nie w moim guście i tyle, ale jak ktoś tak chciał to spoko, nie hejtuje wcale takiego pomysłu. Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Przecież nie mówię że grafika brzydka, ale jak już zrobiłbym coś takiego bijącego mocno w oczy w salonie na ścianie albo na garażu, czy też gdzieś w mieście, ale nie na zewnętrznej ścianie wolnostojącego domu. Nie w moim guście i tyle, ale jak ktoś tak chciał to spoko, nie hejtuje wcale takiego pomysłu. Też bym tego na elewacji nie wymalował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Ciekawe czy właściciel tego domu udziela się na forum? A jeśli się udziela, to czy się przyzna? Nie wiedziałem, że mamy takiego "asa" w składzie. Jakimś cudem przegapiłem te 56 minut które rozegrał w poprzednim sezonie. Dla niewtajemniczonych, to niejaki Carlik Jones. EDIT: Serbowie go wyjaśnili, trzy punkty w dwadzieścia dwie minuty. Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Lonzo pojawił się na media day Jego kolano wygląda koszmarnie, aż żal patrzeć Przestaję wierzyć że on kiedykolwiek wróci do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Kolano to pocięte z każdej strony chyba (jak powiększyć zdjęcie to widać dokładnie blizny). Smutny widok, mój ulubiony gracz wydraftowany przez Lakers w ostatnich latach Edytowane 2 Października 2023 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Może kota kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 W dniu 2.10.2023 o 23:53, airmax napisał(a): Kolano to pocięte z każdej strony chyba (jak powiększyć zdjęcie to widać dokładnie blizny). Ja pierdziele, masakra jakaś, współczuję mu z całego serca, ja bym się chyba załamał. Tych wszystkich lekarzy to powinni powiesić za jaja, z niby drobnego urazu który miał go wyłączyć z gry na 6-8 tygodni doprowadzić do czegoś takiego? Tam musiały być jakieś błędy lekarskie popełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 32 minuty temu, Thomas napisał(a): Ja pierdziele, masakra jakaś, współczuję mu z całego serca, ja bym się chyba załamał. Tych wszystkich lekarzy to powinni powiesić za jaja, z niby drobnego urazu który miał go wyłączyć z gry na 6-8 tygodni doprowadzić do czegoś takiego? Tam musiały być jakieś błędy lekarskie popełnione. I genetyka Taka kumulacja urazów to nie tylko zasługa lekarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Dla tych co moze sledza mniej, a sa ciekawi: Bulls stwierdzili, ze grajac tym samym skladem co rok temu, nie moga dzialac w ten sam sposob, dlatego zorganizowano camp, gdzie po treningach graja w golfa, czy jedza kolacje, ogolnie pracuja nad chemia bo z tym byl problem. Duzo mowi sie, ze Coby gra sporo z pilka, co moze dawac nadzieje na jakies zmiany w tej dramatycznej iso ball Bulls. Wschod jest otwarty dosc, poza Bucks I Celtics nie ma jakis wyraznych kozakow, no wiadomo ze niewiadomo co z Hardenem a wiec I Sixers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): Dla tych co moze sledza mniej, a sa ciekawi: Epizod pierwszy już widziałem, drugi obejrzałem przed chwilą. Uwielbiam tą energię, która jest praktycznie co roku na tych campach i to wrażenie, że jest to zespół gotowy na pokonanie każdego, po czym zaczyna się sezon i zostajemy twardo sprowadzeni na ziemię . Przeglądałem zdjęcia grupowe z media day z poprzednich lat i stwierdzam, że co by się w tym roku nie wydarzyło, to i tak lubię tą pakę. Bardziej niż tą z 2016, mniej niż tą 2010, a paka z 2003 wygląda jak jakiś żart . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Bulls maja w koncu od początku to, czego nie mieli rok temu, vetow rzucajacych za 3 i broniacych w osobach Cartera I Craiga. Chca tez rzucać wiecej za 3, takze jest nadzieja na lepszy atak. Ze zwlokami Beverleya wygladali niezle, Carter to mega upgrade nad nim. Maja tez Lavina zdrowego latem pierwszy raz od 2,3? Lat, Derozana w CY I miejmy nadzieje progresem od Cobiego I Williamsa. Licze zwlaszcza na tego drugiego. Dlatego tez nie zdziwi mnie zadne miejsce po RS od 4 po 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 21 minut temu, Reikai napisał(a): miejmy nadzieje progresem od Cobiego I Williamsa. Licze zwlaszcza na tego drugiego. Williams ma rozmiar, ma atletyzm, ma rzut, ma bardzo dobry defense, ale to wszystko być może przez jego młody wiek lub brak pewności siebie jakieś takie stłamszone. Liczę, że w tym sezonie eksploduje niczym Peter North w najlepszych latach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 1 godzinę temu, Thomas napisał(a): Williams ma rozmiar, ma atletyzm, ma rzut, ma bardzo dobry defense, ale to wszystko być może przez jego młody wiek lub brak pewności siebie jakieś takie stłamszone. Liczę, że w tym sezonie eksploduje niczym Peter North w najlepszych latach . Kolejny sezon liczenia na jego duży progres Nie widzę w nim iskry w czasie gry a okazji dostaje mnóstwo Ja się nie napalam na ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi