Luki Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Okej wchodzę o 50 ok? Napisze jeszcze raz dokładnie warunki kto kiedy wygrywa i potwierdź Kubbas mówi, że Suns wygrają 32 mecze Luki mówi, że nie wygrają o 50 złotych Potwierdzasz? W 32 mogę wejść bo na spokojnie tyle pykną Z uwagi, że właśnie przegrałeś zakład Kubbas, wysyłam dane do wpłaty na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Poczekaj aż sezon się skończy to osoba z którą wygrałem zakład również o 50 zł (Davis w klasyfikacji bloków) pośle kase do ciebie, jeden przelew mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Anthony Davis będzie liderem przyszłego sezonu NBA w blokach, o 50 zyla warunek: musi być sklasyfikowany w tej kategorii (czyli bez poważniejszej kontuzji) Wchodzę, że nie będzie, o 50, potwierdzam itd itp bez poważniejszej kontuzji ok, deal ;] ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Luz. To jak tam się już dogadacie to wyślij mu te dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ołkej Jeszcze mam stówkę na mistrzostwo po stronie zachodu w tym roku...ale szanse marneeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No ta, z tym Davisem trochę przeszarżowałem, jest 10-ty w klasyfikacji bloków w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tak jak ja z Suns hahaha Dogadajcie się z Lukim jak tam sobie prześlecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Potwierdzam. @Warriors Mam nadzieję, że użytkownik Yao z powodu przegranej w zakładzie nie zniknie z forum niczym legendarny hyniu24. :] Przesyłam dane do przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Luki, to i mi podeślij dane, prześlę Ci za zakład z Kubbasem - - - Updated - - - Edit: a już wysłałeś, nie zauważyłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Mam nadzieję, że użytkownik Yao z powodu przegranej w zakładzie nie zniknie z forum niczym legendarny hyniu24. :] Niewiedziałem o tej akcji, ale takie zachowania trzeba tępić. http://www.youtube.com/user/Hyniu24 http://www.kfd.pl/hyniu24-m189359.html http://www.forum.bukmacherskie.com/members/hyniu24-u65687.html?langid=1 Tu jest aktywny. Na Yt dwa tygodnie temu sobie zrobił playlistę. Pewnie to forum czyta i się cieszy, że oszukał. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Hyniu nie tylko mi wisi kasę (karpik chyba i ktoś jeszcze wygrał z nim zakład). Ogólnie nie zakładamy się tu raczej na wielkie kwoty dlatego nie ma sensu robić z tego afery, ale jak świadczy o nim niedotrzymywanie umów każdy sam może sobie powiedzieć. A prócz tego, jak wiadomo - karma is a bitch! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 koleś po prostu wszedł zobaczył, że się zakładamy, wygram to dostanę kase, przegram to uciekne, żadne ryzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) No, akurat olaliście sprawę i macie to w dupie. Ma koleś szczęście, bo znam wariata-kibola z pewnego forum bukmacherskiego, który namierzyłby go i pojechałby mu wytłumaczyć co to są zasady. Ja tylko przejrzałem dwie minuty Google i wiem, że ten kanciarz jest z Konina. Koleś ma dużo kont na różnych stronach pod nickiem "hyniu24" i pewnie idzie się dowiedzieć o nim wszystkiego w obecnych czasach Facebooka i innych portali społecznościowych podających dane personalne. Heh, dopiero zauważyłem, że mój wcześniejszy post w tym temacie został ukarany ostrzeżeniem: itaj Wyparlo, Otrzymałeś ostrzeżenie na E-NBA.PL - Koszykarskie Forum NBA. Powód: Obrażanie innego użytkownika ------- Zgłosili mi ten post. Chyba rozumiesz, lekkie przegięcie pałki. Co forum to inne obyczaje. Jakiś koleś sobie bezkarnie ładuje w jajo i nazywam rzeczy po imieniu, a jakieś łby donoszą ten post i moderator daje ostrzeżenie. Dlatego hyniu24, zakładaj nowy nick i działaj dalej Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 7. Nie ujawniaj (bez zgody) na forum treści PM-ów. http://www.e-nba.pl/showthread.php?5690-REGULAMIN-FORUM-WA%C5%BBNE-%21%21%21 Masz zgodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Z Hyniu24 jestem rozliczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Stawiam 10 pln że Lakersi jutro (17.05)przegrają z Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mogę wejść o 100 zł, ew. 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A czy któryś z fanów Celtics dla zbudowania większego hype'u bądź po prostu dla zarobienia 100 pln zechce wejść w zakład w serii z Knicks? Oczywiście ja stawiam na Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A czy któryś z fanów Celtics dla zbudowania większego hype'u bądź po prostu dla zarobienia 100 pln zechce wejść w zakład w serii z Knicks? Oczywiście ja stawiam na Knicks. Po co wchodzic z Toba jak bukmacher na awans Celtics daje kurs w okolicach 4.1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Artlan stawiasz 100 lub 50 na to, że Lakers przegrają z Rockets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi