Kubbas Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 uaaaa, że tak powiem Przy okazji się zapytam, oglądasz wszystkie mecze Suns, większość, czy na obronę Nasha nie wpływało przez lata to, że musiał prowadzić całą ofensywę? Bo jakoś nikt nie zwrócił nigdy na to uwagi, i czy teraz w LA przypadkiem nie stanie się lepszym obrońcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Sam uważam, że stać ich na cokolwiek w okolicach 22-30W. Co do Nasha, to może to by było dobre pytanie ze 4 lata temu. On się dobrze maskuje, ale porusza się coraz ciężej, coraz bardziej się oszczędza i z fazy "im starszy tym lepszy" wyszedł już jakiś czas temu. Raczej się wiele nie poprawi ale i tak Lakers mają dużo lepszych obrońców niż Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) IO Londyn 2012 Brazylia w półfinale? TAK - Dirty Thirty NIE - theo001 stawka: 50 pln e: sorry za literówkę w nicku Edytowane 17 Lipca 2012 przez theo001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Kubbas, chcesz o to Phoenix się założyć? Mogę się zgodzić na 33W. Jeśli tyle osiągną, Ty wygrywasz. Jeśli tego nie osiągną, ja wygrywam. Jest to dużo poniżej tego co mówił theo(czyli około 41W), a z tego co zrozumiałem, z nim się zgadzasz. W dodatku na zachodzie taki bilans(32-50) to jest dobre miejsce w loterii a to też Ci się nie podobało. Ogólnie taki bilans da im bottom 3 miejsce na zachodzie. 100 lub 50, do wyboru do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Czekam do końca ruchów, liczyłem, że wyląduje u nich mayo albo gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Lol, a zanosiło się na to gdy pisałeś te głupoty na poprzedniej stronie? Na przyszłość - takie chowanie głowy w piasek wygląda głupio więc powstrzymaj się od takich bzdur w przyszłości Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Okej wchodzę o 50 ok? Napisze jeszcze raz dokładnie warunki kto kiedy wygrywa i potwierdź Kubbas mówi, że Suns wygrają 32 mecze Luki mówi, że nie wygrają o 50 złotych Potwierdzasz? W 32 mogę wejść bo na spokojnie tyle pykną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Okej wchodzę o 50 ok? Napisze jeszcze raz dokładnie warunki kto kiedy wygrywa i potwierdź Kubbas mówi, że Suns wygrają 32 mecze Luki mówi, że nie wygrają o 50 złotych Potwierdzasz? W 32 mogę wejść bo na spokojnie tyle pykną Ok, potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Anthony Davis będzie liderem przyszłego sezonu NBA w blokach, o 50 zyla warunek: musi być sklasyfikowany w tej kategorii (czyli bez poważniejszej kontuzji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wchodzę, że nie będzie, o 50, potwierdzam itd itp bez poważniejszej kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 ok, deal ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Boowka mój główny koń być może nie będzie grał od początku sezonu, bierzemy w naszym zakładzie pod uwagę średnią bloków z sezonu tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Tak, ale lider musi być sklasyfikowany w tej kategorii oficjalnie przez NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dirty Thirty: to, że nic nie piszesz nie znaczy, że nie da się dowiedzieć, że przeglądasz forum, bo jest jeszcze coś takiego jak "ostatnia aktywność" Nie ukrywaj się, nie nalegam na natychmiastową wpłatę kwoty zakładu, jeżeli masz ważniejsze wydatki to w ogóle nie nalegam, ale przydałoby się jednak jakieś potwierdzenie świadomości przegranego zakładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 theo my mamy zaklad o Suns, tak ? mozesz mi przypomniec warunki ? propozycja zakladu dla fanow Griffina: ja mowie ze Grizzlies wygraja wiecej od Clippers, ktos wejdzie ? symboliczne 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 blogosfery nie bylo w 2003 i ten team wtedy byl przejebany Karl Malone zamknal Duncana w serii, Duncan nie pierdnal a Spurs byli wtedy ultimate teamem ale pamietam tez serie obok Pistons - Pacers i to jak ronin stwierdzil ze Wschod wygra - co powielilem w tym roku patrzac na roznice stylow i to ze twarda gra wygrywa mistrzostwa o 50 daje, że zachód wygra mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 propozycja zakladu dla fanow Griffina: ja mowie ze Grizzlies wygraja wiecej od Clippers, ktos wejdzie ? symboliczne 50in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Szczerze też się zastanawiałem, Grizz są wypaleni Bastek, serio liczysz, że wystukają lepszy bilans niż Clipps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 theo my mamy zaklad o Suns, tak ? mozesz mi przypomniec warunki ? owszem. Warunki bardzo proste: Suns vs Hornets w RS. o 100 czy 50? Nie pamiętam, to zresztą do dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi