falcao Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a skoro juz sie rozliczamy to allen35 moglby mi po 2 latach w koncu wyslac 150 zl (bodajze) za zaklad o Orlando w ECF 2011. allen35 tez mi hajsik zalega i tez chyba sprzed 2 lat bo pamietam ze wlasnie wtedy mi i komus jeszcze nie wyplacil, pewnie to ty bastek. czekamy na kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Mi hyniu24 wisi już chyba ponad 3 lata kasę. Normalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 ok chodzi mi o to pazdziernikowe extension, rozumiemy sie ? nie o ewentualne wyrownanie w lipcu / sierpniu 2013 jesli sie rozumiemy, to mamy zaklad Czyli, że do końca października podpisze? Jeśli tak to nie wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Czyli, że do końca października podpisze? Jeśli tak to nie wchodzę no tak to działa --- extension moze podpisac tylko teraz, do 30 pazdziernika potem albo go shandluja w czasie sezonu,albo bedzie [R]FA w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Widze, ze teraz wysypalo sie kilka osob, ktore nie dostaly kasy. Niestety taki jest minus tych zakladow, ze przy porazce mozna zwinac zagle i nie oddawac kasy. Najlepszym rozwiazaniem byloby wysylanie kasy do jednej z najbardziej odpowiedzialnych osob na tym forum i znanej w realu, ktora po zakladach przesylalaby kase, ale takiej pewnie sie nie znajdzie. Ja sam tez wygralem kiedys z Bastillonem "stowke" w zakladzie, ze Phoenix nie wejdzie do PO w sezonie 2010/11, a on dawal, ze wejda i stowki nie mam (wowczas jeszcze na nicku BigFish), ale inna sprawa, ze tylko raz sie upominalem, a najwyrazniej trzeba mocno naciskac ludzi w tutejszych zakladach, zeby otrzymac kase. Dlatego mimo wszystko lepsze sa zaklady bukmacherskie, gdzie po wygraniu raczej na 99% jestes pewny, ze kase otrzymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 szostan nigdy sie z Tobą o nic nie zakładalem. Bastek po 2 latach to Ty mi podales dopiero numer konta ( pomimo moich PM do Ciebie ) kasa bedzie na koniec miecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 z tego co pamietam to byles wlasnie Ty, w kazdym razie to bylo jeszcze przed zmiana forum tak mysle wlasnie okolo 2 lat temu i na 90% powiedzialbym ze to ty, no ale skoro mowisz ze nie to niech ci bedzie, niech uczciwy dluznik sie zglosi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Widze, ze teraz wysypalo sie kilka osob, ktore nie dostaly kasy. Niestety taki jest minus tych zakladow, ze przy porazce mozna zwinac zagle i nie oddawac kasy. Najlepszym rozwiazaniem byloby wysylanie kasy do jednej z najbardziej odpowiedzialnych osob na tym forum i znanej w realu, ktora po zakladach przesylalaby kase, ale takiej pewnie sie nie znajdzie. Ja sam tez wygralem kiedys z Bastillonem "stowke" w zakladzie, ze Phoenix nie wejdzie do PO w sezonie 2010/11, a on dawal, ze wejda i stowki nie mam (wowczas jeszcze na nicku BigFish), ale inna sprawa, ze tylko raz sie upominalem, a najwyrazniej trzeba mocno naciskac ludzi w tutejszych zakladach, zeby otrzymac kase. Dlatego mimo wszystko lepsze sa zaklady bukmacherskie, gdzie po wygraniu raczej na 99% jestes pewny, ze kase otrzymasz ok daj numer konta ale tutaj a nie na PM bo cos mi sie skrzynka pierdoli. jak zaklad jest na poczatku sezonu a rezultat w kwietniu to ciezko zebym pamietal. tym bardziej jesli konczy sie to przypomnieniem 2 lata pozniej. AirForce jakby mogl to niech tez mi tutaj wysle numer konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 zeby nie bylo: http://www.e-nba.pl/showthread.php?6500-Zak%C5%82ady&p=655311&viewfull=1#post655311 takze to nie ja sie ukrywalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 http://www.e-nba.pl/showthread.php?6500-Zak%C5%82ady/page46 szoszon chcial sie rowniez zalozyc z allen35 o 150 zl, jednak allen35 chcial byc wyplacalny w razie porazki ze mna wiec zaoferowal symboliczne 25 zl na co szoszon sie zgodzil. wiec allen35 wisi szoszonowi 25 zeta i mi 150, ja wisze bigfishowi 100 i airforce 100 i rachunki wyrownane ;D Bigfish & Airforce chcecie kase to nr konta w tym temacie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Nash zwycięży klasyfikację asyst w tym sezonie, 50 zł. Ktoś wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Mogę wejść. O 50 zł, ty stawiasz że wygra, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 juz abstrahujac od tego, ze Kobe troche ukradnie asyst Nashowi, to w dodatku Lejki beda sie po wiekszosci przejezdzac i Steve pewnie bedzie w blowoutach odpoczywal. Nie ma szans na wygranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja też chętnie wejdę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 milo bastek ze przypominasz w takim razie allen po ostatnich wiadomosciach wnioskuje ze czytasz forum wiec nr konta pojdzie na pw :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Cicho bo się rozmyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Mogę wejść. O 50 zł, ty stawiasz że wygra, tak? Tak, stawiam że wygra To stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 derrick favors przynajmniej 30 mpg i 70 gs -> jazz w top5 zachodu. kwota - 200 zl. who's in? takie cos zaproponowalem przed rozpoczeciem sezonu. niestety, derrick gra po 22 minuty na mecz i nic nie wskazuje, żeby się coś zmieniło w tej kwestii, a szkoda bo: [h=5]Last night was 13th time Favors has played 30 mins. His team is 11-2 (2-0 w/ Nets) in those games he avgs 14 pts 9 rebs - shots 59.5%[/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Lorak ma rację we wszystkim co pisze, ale I'm in. 45 zwycięstw or less - 100 zł dla mnie, powyżej - wiadomo. Jakieś warunki? Niech warunek będzie, że żaden z trójki Curry, Jack, Lee nie wypadnie na więcej niż 5 meczów. OK? Ja potwierdzam jak coś, Twoje potwierdzenie stwarza zakład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yao Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi