Artlan Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Że nie przegrają. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Fuuuuuck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Szkoda, że house się nie założył, bo na pewno bym wygrał. On twierdził, że Lakers przegrają z Houston, ja że nie przegrają. Tyle tylko, że on chciał się założyć o mecz z 17.05 a wtedy meczu między tymi drużynami nie będzie (bo jest 17.04). Skoro meczu by nie było to Lakers nie mogliby go przegrać, więc bym wygrał zakład. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Szkoda, że house się nie założył, bo na pewno bym wygrał. On twierdził, że Lakers przegrają z Houston, ja że nie przegrają. Tyle tylko, że on chciał się założyć o mecz z 17.05 a wtedy meczu między tymi drużynami nie będzie (bo jest 17.04). Skoro meczu by nie było to Lakers nie mogliby go przegrać, więc bym wygrał zakład. ;] ale jest slowo jutro wiec uznalibysmy ze jednak przegrales zaklad bo oczywiste bledy pisarskie mozna poprawic......a intencja pozostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 karpik - jakieś konkretne warunki? Bo jeżeli Garnett i Pierce zagrają pełną serie(no dobra któryś może opuścić jedno spotkanie) to jestem w stanie w to wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ok Garnett i Pierce mogą opuścić jedno spotkanie (tzn jeden z nich). Jeśli opuszczą więcej, ale Celtics mimo to wygrają, to zakład aktualny. Melo i JR też mogą opuścić jeden mecz (też jeden z nich) i też jeśli opuszczą więcej, ale Knicks wygrają, to zakład jest ważny. 100 pln. Wchodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Hyniu się do mnie zgłosił i wyjaśnił co, jak i dlaczego nie wpłacił kaski. Tak więc, wycofuję wszelkie oskarzenia i za nie przepraszam etc... Ogółem - Hyniu jest legit, ale ma nowe konto na forum. Nie będę podawał nicka bo nie wiem czy zaintersowany sobie tego życzy. Jakby co - kasa od Kubbasa/Boowki też wpłynęła, więc zakłady z nimi równeż przebiegły pomyślnie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 karpik - do jutra dam znać, przeanalizuje sobie całą sytuacje i będziemy mogli zaklepać zakład lub ewentualnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Po co wchodzic z Toba jak bukmacher na awans Celtics daje kurs w okolicach 4.1 ? mialem kupic sobie sluchawki ale chyba zainwestuje te pieniadze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Word, Celtics biorą tą serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Szkoda, że house się nie założył, bo na pewno bym wygrał. On twierdził, że Lakers przegrają z Houston, ja że nie przegrają. Tyle tylko, że on chciał się założyć o mecz z 17.05 a wtedy meczu między tymi drużynami nie będzie (bo jest 17.04). Skoro meczu by nie było to Lakers nie mogliby go przegrać, więc bym wygrał zakład. ;] Fuck pomyliły mi się miesiące 20pln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wchodzę w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wchodzę w to.Ok, potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Fuck pomyliły mi się miesiące 20pln? W to też mogę wejść jak dasz 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 widzialem ze Allen cos do mnie pisal na PM ale jakos nie umiem ani odebrac ani skasowac wiec pisz tutaj albo bast92@gmail.com, pisze tutaj bo pewnie chodzi o zaklady jakies. PS. wygralem zaklad Suns vs Hornets z theo a przegralem Lakers vs Knicks z ai3 tylko nie wiem jakie byly tam stawki. edit: oba byly o 100 zl wiec theo wisisz kase ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zamieszczone przez Bastillon propozycja zakladu dla fanow Griffina: ja mowie ze Grizzlies wygraja wiecej od Clippers, ktos wejdzie ? symboliczne 50 in zostal jeden mecz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 W to też mogę wejść jak dasz 30 zł. Dałbym więcej jakbym miał ,a niechce sie zakładać o kase której nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Fair enough. Niech będzie 20 zł, zakład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ok Garnett i Pierce mogą opuścić jedno spotkanie (tzn jeden z nich). Jeśli opuszczą więcej, ale Celtics mimo to wygrają, to zakład aktualny. Melo i JR też mogą opuścić jeden mecz (też jeden z nich) i też jeśli opuszczą więcej, ale Knicks wygrają, to zakład jest ważny. 100 pln. Wchodzisz? Zeby te zaklady wyrownywac to osoba stawiajaca na Celtics powinna miec ten handicap z Garnettem i Pierce'm chociaż, a Ty żadnych, bo dla bukmacherów zdecydowanym faworytem jest Knicks i za 100 złotych na Celtów u buka dostanie się 300 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 http://www.e-nba.pl/showthread.php?8474-Obstawianie-PLAYOFFS-2013 Dla zainteresowanych, ostatni dzwonek do wpłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi