Findek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Findek, imigrant z e-basketu zgłasza chęć do gry, tak długo jak planujecie grać w poniedziałki o 20.00. Jeżeli za tydzień organizujecie i jestem mile widziany to na 100% się zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Findek, imigrant z e-basketu zgłasza chęć do gry, tak długo jak planujecie grać w poniedziałki o 20.00. Jeżeli za tydzień organizujecie i jestem mile widziany to na 100% się zjawię. zapraszamy. Kosz o 20.45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 No i jak to się Panowi zapowiada ? Będzie z 10 osób ? My się z Mythosem zapewne pojawimy tak czy inaczej. Pytam czy się nic nie zmieniło, godzina czy inne plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Chłopaki, ja jutro odpadam. Leczę kochę po ostatnim - arcyudanym występie. Jest progres, ale wolę na razie jej nie przeciążać i wrócić w pełni zdrowy nex week. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Oczywiście na kosza zapraszamy, nic się nie zmieniło 10 osób napewno będzie jest nas regularnie 11-12, także może dziś być i wiecej. El doszły mnie słuchu ze lenistwo Cię ogarnelo i nie chciało ci się ostatnio zjawic trzeba ci zrobić jakieś pranie mózgu, myśle ze Ignazz może się tym zając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Oczywiście na kosza zapraszamy, nic się nie zmieniło 10 osób napewno będzie jest nas regularnie 11-12, także może dziś być i wiecej. El doszły mnie słuchu ze lenistwo Cię ogarnelo i nie chciało ci się ostatnio zjawic trzeba ci zrobić jakieś pranie mózgu, myśle ze Ignazz może się tym zając w czwartek grając w kosza podkręciłem sobie kostkę która spuchła jak diabli i kustykam choc za tydzień na pewno jestem niezależnie od tego czy zagram czy nie.... el'owi sie nie dziwię jak widze grę Millsupa w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Eh no szkoda, ja na ostatnim koszu palca wybilem(chyba nie zlamalem), ktory tez spuchl, ale teraz juz wyglada normlanie, jednak caly czas boli, wiec sie obawiam,ze to nie wybicie. No ale oczywiscie bede,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja sie zjawie ale nie wiem jak bedzie z kondycja bo strasznie przepity weekend mi sie trafil :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 siemano dawno mnie nie bylo, powiedzcie gdzie gracie, jesli potrzebowalibyscie rozgrywajacego to ja bardzo chetnie bym wpadl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 a teraz mi powiedzcie kto byl kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 nooooo gdzie gracie i kiedy? )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Borys mi wczoraj mówił, żeby nie mówić Magicowi z forum gdzie gramy, każdemu ale nie Magicowi. p.s. Zaryzykuje i powiem, SGGW. Graliśmy wczoraj, było tylko 8 osób ale fajna hala i dobra cena za miesiąc. Za tydzień nie wiem jak ze mną, jest możliwość że akurat w poniedziałek wieczorem będę zajęty ale jak się okaże że jednak we wtorek to będę na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 hheh bardzo smieszne jesli nie mielibyscie nic przeciwko to ja sie pisze, pasuja mi w sumie oba dni, okolice znam bo tam studiuje takze chetnie bym wpadl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wpadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wpadaj. Jak zawsze wylewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 silent assassin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wylewny jestem tylko podczas spotkań "na żywo" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 wylewny tylko z flaszką w ręku :wink: a wpadki to ja bym koledze mimo wszystko nie życzył :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wszystko jest w pierwszym poscie uaktualniane. No ostatnio bylo 8 osob, poniewaz az 7 osob sie wykruszylo (3 kontuzja kostki + 4 grypa). Jesli za tydzien dopisze to mysle, ze bedziemy 3 zespoly robic. Chodz do konca miesiaca wyeliminowani przez kontuzje są Stromile i Paweł. Co do kto jest kto, to chyba przyniose aparat i porobie zdjecia i zrobimy spis zawodnikow naszej ligi tak bedzie najlatwiej 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ww Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Czesc. Jestem nowy na tym forum. Chciałbym pogrywac z wami w poniedzialki w kosza na sggw. Czy jest jeszcze mozliwosc dopisania sie do ekipy? W gre wchodzi stały układ oczywiscie. Jestem wolny w kazdy poniedzialek. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi