fluber Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 4 minuty temu, Tecu napisał: Bradley grał największe minuty w składzie, który grał o coś i wcale tacy słabi nie byli a Ty podajesz może i słusznie, ale graczy, których drużyny chciały grać jak najsłabiej i jak to u tankerów, nie zależało im na tych graczach. Wg mnie jest różnica. Planujesz dać Bradleyowi kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 3 minuty temu, mac napisał: 15 minut temu, mac napisał: Ty zaś sobie wrzucasz swoje widzimisie i oszacowanie z czapy i jeszcze masz czelność pisać o tym że czegoś nie rozumiem. Czelność Spoko. Ja piszę o tym jak w pewnych momentach rozchodzi się real NBA a nasza gra a Ty o Fariadzie. Podejmujemy większość decyzji na podstawie tego jak i ile grają w realu i decyzja o wzięciu PO przez przysłowiowego Bradleya była podyktowana przez to, że może go nie być w real NBA, dlatego bierze PO a nie tego, że grał duże minuty w grających o coś i mających około 50% bilans Wizards i pewnie kręcił niezłe cyferki i jest jeszcze dość młody, ale co ma ryzykować, bo przecież Faried kiedyś wypadł z ligi. Ja rozumiem ryzyko itd, ale chodzi mi zupełnie o coś innego niż Faried itd, chodzi mi o to jak postrzegamy graczy w tym dwu płaszczyznowym świecie. Jeżeli wyraziłem się niejasno to przepraszam. 12 minut temu, fluber napisał: Planujesz dać Bradleyowi kontrakt? Nie ma to żadnego znaczenia przy podejmowaniu decyzji i nie o to mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 6 minut temu, Tecu napisał: Nie ma to żadnego znaczenia przy podejmowaniu decyzji i nie o to mi chodzi. No to czy i jakie jest zainteresowanie danym graczem chyba ma znaczenie przy podejmowaniu decyzji? Jeżeli ktoś chce mu dać wyższy kontrakt to chętnie zmienię zdanie tylko nic nie wiem o tym żeby ktoś tego Bradleya chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 8 minut temu, fluber napisał: No to czy i jakie jest zainteresowanie danym graczem chyba ma znaczenie przy podejmowaniu decyzji? Jeżeli ktoś chce mu dać wyższy kontrakt to chętnie zmienię zdanie tylko nic nie wiem o tym żeby ktoś tego Bradleya chciał... I cały czas rozmawiamy o czymś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Tecu napisał: I cały czas rozmawiamy o czymś innym No nasza gra się rozjechała z rl NBA jak Bradley grał tu 38 minut na mecz a nie jak wziął po:) Edytowane 13 Lipca 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 20 minut temu, Tecu napisał: Czelność O co chodzi? Świetnie pasuje imo: https://pl.wiktionary.org/wiki/czelność https://pl.wiktionary.org/wiki/zuchwały#pl 20 minut temu, Tecu napisał: Spoko. Ja piszę o tym jak w pewnych momentach rozchodzi się real NBA a nasza gra a Ty o Fariadzie. Podejmujemy większość decyzji na podstawie tego jak i ile grają w realu. No i imo jest to dużo lepsze niż oparcie się o czyjeś wierzenia co i jak powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 1 godzinę temu, fluber napisał: Jest masa przykładów graczy, którzy grali grube minuty, a sezon-dwa później nie było ich w lidze. Alonzo Trier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 7 minut temu, Eld napisał: Alonzo Trier Przez dwa el - Allonzo Co ciekawe dawałem mu kontrakt, w którym jeszcze kolejny sezon miałby gwarantowany, ale niestety większość głosujących uznała, że chcę go podpisać na niewolniczym kontrakcie - jeden z licznych przykładów, że niestety głosujemy jak GMowie, którzy nie chcą by ktoś inny miał steal niż jako gracze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 4 minuty temu, Alonzo napisał: Przez dwa el - Allonzo Co ciekawe dawałem mu kontrakt, w którym jeszcze kolejny sezon miałby gwarantowany, ale niestety większość głosujących uznała, że chcę go podpisać na niewolniczym kontrakcie - jeden z licznych przykładów, że niestety głosujemy jak GMowie, którzy nie chcą by ktoś inny miał steal niż jako gracze.. No i dlatego Lowry bierze Player Option na ten moment . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Teraz, Eld napisał: No i dlatego Lowry bierze Player Option na ten moment . Ciekawi mnie ten wysyp dla niego ofert za ponad 20mln$ gwarantowanych przez kolejne 2 lata co najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Spojrzałem właśnie na finanse Bucks i nie wiem czy my dobrze głosujemy w sprawie Haywarda. W sensie, nie wiem czy Bucks ze swoim hard capem będą w stanie zaoferować mu obiecane pieniądze. Moim zdaniem nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 7 minut temu, karpik napisał: Spojrzałem właśnie na finanse Bucks i nie wiem czy my dobrze głosujemy w sprawie Haywarda. W sensie, nie wiem czy Bucks ze swoim hard capem będą w stanie zaoferować mu obiecane pieniądze. Moim zdaniem nie. Są, bo nie ma już u nich Kemby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Teraz, cvbe napisał: Są, bo nie ma już u nich Kemby No to widzisz, @evitacre pominął dość istotny detal, a gdyby miał jednak wciąż Kembę, to możliwe, że popełnilibyśmy tutaj jeden ze śmieszniejszych błędów ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 myślę że @evitacre jako finansista dobrze sobie to policzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 1 minutę temu, karpik napisał: No to widzisz, @evitacre pominął dość istotny detal, a gdyby miał jednak wciąż Kembę, to możliwe, że popełnilibyśmy tutaj jeden ze śmieszniejszych błędów ever. Chociaż z drugiej strony... Nie jestem jednak pewien czy aż tyle zeszli z salary, żeby to zmieścić pod hardcapem. Zeszli z Kemby o 11,2 mln. Minus 40 mln Haywarda i 2 mln Drummonda. Jeśli Curry też nie bierze opcji to w sumie zaoszczędzą względem tego co jest w arkuszu 64,2 mln. Czyli zostaje niecałe 90 mln. Hardcap to 127+. Wg tych szybkich obliczeń w głowie, Haywarda zmieści, ale będzie miał pod kontraktem pięciu graczy i 7mln tylko chyba pod hardcapem... Trzeba by to policzyć dużo dokładniej niż ja teraz w 3 minuty, ale ja nie mam na to czasu teraz Edit: 12 mln pod hardcapem bo Hayward 25 a nie 30 na rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 zostanie im miejsce na minimalne kontrakty + wyjątki - myślę ze to i tak dobra cena za utrzymanie giannisa w walce o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 W sumie dobrze byłoby wiedzieć z perspektywy Haywarda, z kim ma zagrać w tych Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 47 minut temu, BMF napisał: W sumie dobrze byłoby wiedzieć z perspektywy Haywarda, z kim ma zagrać w tych Bucks. z Giannisem. To chyba wystarczy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 34 minuty temu, mac napisał: z Giannisem. To chyba wystarczy .. Jeszcze Seth pewnie zostanie i nie mogę powiedzieć kto, ale całkiem fajne wzmocnienie ze strony Cavs wpadnie więc Hayward sportowo raczej lepszej opcji na rynku nie znajdzie. Do tego kilku fajnych rolesów, a nie jakieś skreślency i powinno być ok. Giannisowi się spodoba, a z Haywardem no będą bardzo nieprzyjemni na skrzydłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Bucks nie będzie stać na Curry'ego, a to ,,fajne wzmocnienie'' to Hield, nie? Giannis będzie zachwycony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi