Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 30 minut temu, january napisał: Nie wiem, przed chwilą sprawdzałem to moje głosy na siebie były w formule liczącej bilans Lakers^ Np wedle moich sources Magic z 2 seedem, Cavs z HCA, a Dallas spadają na #6 seed Janie Z. Może akurat wprowadzałem Twoją formułę, a dokładnie usuwałem komórkę w której dajesz sobie wynik. Możesz mnie łatwo sprawdzić. Skopiuj sobie swoją linijkę, wklej do zwykłego excela, czy do innego arkuszu google i sprawdź czy po skasowaniu w/w komórki wynik Ci się zmieni ( zwiększy ). I Twoje sources są póki co g warte, bo wzrosła aktywność próśb o zmiany bilansów i co nie co się zmieni. A skoro tak bardzo pragniesz sources to masz z pierwszej ręki - Lakers są dość blisko stracenia HCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 3 minuty temu, Eld napisał: A skoro tak bardzo pragniesz sources to masz z pierwszej ręki - Lakers są dość blisko stracenia HCA. brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Godzinę temu, january napisał: Pierwsze tajne głosowanie na bilanse to czas na najbardziej odchylone od średnichgłosy (pomijam "wyrównanie" koladera za zeszły trymestr dla Kings) Bulls 10-14 (+3,36) - Principe Pistons 5-19 (-4,96) - shevcu, Ashigaru Pistons 13-11 (+3,04) Brave, january, Camby, tangiers Hawks 14-10 (+3,32) - shevcu Wizards 9-15 (-3,5) - Lucas Pelicans 10-14 (+3,17) Pablo, Lucas Pelicans 3-21 (-3,93) january Thunder 20-4 (+4,75) evitacre Suns 8-16 (-3,07) ignazz, shevcu Suns 5-19 (-6,07) LBS Kings 10-14 (-3,52) LBS Suns najbardziej poszkodowani! Widzę ze dwa razy byłem też wsrod osób z odbiegającym od normy głosem i podtrzymuje że to ciekawa zabawa, choć potem zmieniłem Wizards na 10-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 10 minut temu, january napisał: 20-4 od @evitacre dla Thunder to zdecydowanie 2 największe WTF głosowania U mnie chyba nikt nawet 19W nie dostał zakładając że contender może dać komuś odpocząć w końcówce etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @karpik prośba o sprawdzenie. Są już formuły dodane. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VJavnvgJHSfyuhHY1K__K1KNX1SF1Xz9VhggEklKZ-I/edit#gid=0 Za T3 między Tobą a Regisem jest rzeczywiście różnica ponad 1W, ale tak czy siak różnica między Wami za cały RS jest wyjątkowo symboliczna i uwzględnia już zmianę głosów przez ostatnie dwa dni. Jeden ma 45,03, drugi 44.96. 0,07... Dzięki za pomoc w sprawdzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 7 minut temu, Eld napisał: @karpik prośba o sprawdzenie. Są już formuły dodane. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VJavnvgJHSfyuhHY1K__K1KNX1SF1Xz9VhggEklKZ-I/edit#gid=0 Za T3 między Tobą a Regisem jest rzeczywiście różnica ponad 1W, ale tak czy siak różnica między Wami za cały RS jest wyjątkowo symboliczna i uwzględnia już zmianę głosów przez ostatnie dwa dni. Jeden ma 45,03, drugi 44.96. 0,07... Dzięki za pomoc w sprawdzeniu. Meczyk oglądam. To nie czas na excele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 9 minut temu, karpik napisał: Meczyk oglądam. To nie czas na excele. Rzuć tylko okiem w przerwie. Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Dobra. 3 na 5 Radnych jest na zamknięciem tego dzisiaj. Ja, Alonzo i Cvbe. Od jutra play-in chyba, że @ozzy110 i @karpik wytłumaczą rzeczowo dlaczego nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Można robić play in. dyskusji kto lepszy' kto słabszy i tak nie ma co mnie dziwi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) zastanawiam sie czym sobie knicks zasluzyli na te 12:12 czy 13:11, no ale trudno wydawalo mi sie, ze dwoch all-starow (superstarow) + jakas tam grupa sredniej jakosci rolesow w tej llidze to gwarant dodatniego bilansu, a nie wokol 0:500. nie przypominam sobie historii zeby taki team rkecil 0.500 dlaczego tacy pacers maja lepszy bilans? dlaczego bucks bez kemby i haywarda, ale ze sporymi w skladzie zmianami lepszy bilans ? cos tu nie gra niestety, knicks tradycyjnie niedocenieni. w skali sezonu to powinno byc hca. raptors ktorych pdostawa pod koszem ejst powell i harrel, czyli totalny brak obrony (gdzie na obwodzie lillard mccollum). do tego matthews pdostsawowyw sf. i tacy raptors sa wyzej po RS? slaba sobie laurke niestety wielu tutejszych uzytkownikow wystawia Edytowane 29 Maja 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 5 minut temu, człowiek...morza napisał: zastanawiam sie czym sobie knicks zasluzyli na te 12:12 czy 13:11, no ale trudno To jest ten sam case, co u mnie. Patrzenie na to kogo nie ma, zamiast na to kto jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) sixers tez z pizdy bilans gdzie to sporo gorszy team niz w realu. harris gral all-star sezon (nie ma gracza ktory by u nas to wypelnial), a tu mielismy wypady simmonsa i embiida bilans podobny wykrecony u nas heh nie ma w tej grze bardziej faworyzowanego gm'a od @Tecu Edytowane 29 Maja 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 To ma być te doświadczenie weterana? 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: harris gral all-star sezon (nie ma gracza ktory by u nas to wypelnial) k**** jakoś zawsze ta świetna gra Harrisa jest doceniana jako przewartościowanie naszych 76ers, a nie jako zajebistosc mojej drużyny xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Bez jaj zeby zmieniac cos w trakcie. Ja chce zmienic swoje glosy. Na pewno zle oceniłem pistons. Podobnie z tym tuerem co longer wrzucił. Mozna pytac na przyszłość o zmiane regulaminu a nie w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 3 minuty temu, mac napisał: Bez jaj zeby zmieniac cos w trakcie. Ja chce zmienic swoje glosy. Na pewno zle oceniłem pistons. Podobnie z tym tuerem co longer wrzucił. Mozna pytac na przyszłość o zmiane regulaminu a nie w trakcie. Masz rację. Słowo się rzekło. Play-in od Poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Muszę przyznać, że po zmianach głosów przez prawie 10 GMów Wschód się tabele się "troszkę" zmienią. Chcecie spoilerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 17 minut temu, Lucas napisał: To ma być te doświadczenie weterana? Bo grają jak ostatnie piz#y, powinien Jimmiemu jeszcze w ten głupi pysk przypierd#%ić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 6 minut temu, Eld napisał: Muszę przyznać, że po zmianach głosów przez prawie 10 GMów Wschód się tabele się "troszkę" zmienią. Chcecie spoilerów? Ja chce!!! Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 14 minut temu, Eld napisał: Muszę przyznać, że po zmianach głosów przez prawie 10 GMów Wschód się tabele się "troszkę" zmienią. Chcecie spoilerów? Dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 czy ja moge zmienic swoj glos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi