GeDDo Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 16 minut temu, Krzemo napisał: Weź się zapisz moze na jakieś forum dla akwarystów, albo milonsikow Passata B5 i tam się realizuj. Eee k**** @Krzemo, ja jestem akwarystą ale na forach się nie udzielam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Godzinę temu, zdr napisał: Po prostu z premedytacją klamiesz. Ja pi****le, długo będziesz jeszcze przeżywał, przytulić cię, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 3 minuty temu, GeDDo napisał: Eee k**** @Krzemo, ja jestem akwarystą ale na forach się nie udzielam To Ci nie grozi dyskusja z kolegą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 @ely3 @Eld po co dajecie bany jak później można założyć konto i jechać dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 AHAHAHHAHAHAH - KOMU MAM PRZELAĆ 5 ZETA? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał: AHAHAHHAHAHAH - KOMU MAM PRZELAĆ 5 ZETA? xD Deltusiowi:) Edytowane 1 Marca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 A kto to na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 @matek@ely3 dlaczego poniższy post Maca został usunięty? "Dlaczego mężczyźni o wieku 18-60 lat nie mogą opuścić Ukrainy, a inni ludzie tak? Czy to nie jest rażący przykład nie równego traktowania ludzi?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Nie było mnie na forum od poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Godzinę temu, lorak napisał: @matek@ely3 dlaczego poniższy post Maca został usunięty? "Dlaczego mężczyźni o wieku 18-60 lat nie mogą opuścić Ukrainy, a inni ludzie tak? Czy to nie jest rażący przykład nie równego traktowania ludzi?" A to już chyba się maca musisz zapytać czemu go usunął bo chyba nikt inny tego nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 14 minut temu, ely3 napisał: A to już chyba się maca musisz zapytać czemu go usunął bo chyba nikt inny tego nie zrobił no jeśli ja, to jakiś przypadek, albo może rzeczywiście jak ktoś inny pisał, posty znikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 1 minutę temu, mac napisał: no jeśli ja, to jakiś przypadek, albo może rzeczywiście jak ktoś inny pisał, posty znikają. A kto je niby usuwa ? Bo ja nawet nie wiem z jakiego wątku niby ten wpis zniknął. Matka na forum nie było. Mnie też ostatnie 24 h więc nie za bardzo wiem kto by miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 11 minut temu, ely3 napisał: A kto je niby usuwa ? Bo ja nawet nie wiem z jakiego wątku niby ten wpis zniknął. Matka na forum nie było. Mnie też ostatnie 24 h więc nie za bardzo wiem kto by miał Usunięcie posta, to nie jest raczej jeden klik, a jednak z tego co widze, trzeba wybrać najpierw liste rozwijaną a następnie wybrać klik, a nawet pojawia się takowy komunikat: Ja czegoś takiego nie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, zdr napisał: Matek, bądź poważny, modom nie przystoi. Skoro krasnoludek dał bana, to spytam się tego krasnoludka czy mogę sobie nowe konto założyć, ok? Ja mogę nie być poważny bo nie jestem modem Weź spierdalaj Nikt za żadnym z waszej trójki nie tęskni Załóżcie sobie jakiegoś discorda albo grupę na FB Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 21 minut temu, josephnba napisał: Nikt za żadnym z waszej trójki nie tęskni ja tęsknie i uważam, że co najmniej te dwa (nie wiem za co poleciał Delta) bany były nadużyciem władzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 20 minut temu, lorak napisał: ja tęsknie i uważam, że co najmniej te dwa (nie wiem za co poleciał Delta) bany były nadużyciem władzy. tez uwielbiam naduzywanie slowek 'nikt', 'wszyscy' itp xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 vazqi mógłby wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Już bym poluzował politykę banow. Było gorąco. Modzi skorzystali z narzędzi. Ale bym obecnie już odpuścił te wojenki i permy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) A ja za żadnym z tych trolli, kretynów i podżegaczy nie tęsknię Nie ma w przestrzeni miejsca dla komucha gloryfikującego Stalina dla idioty ślepo powielajacego fake newsy i trolla bezmyślnie cytującego brednie gadzinowek Głupi głupszy i najgłupszy A że julek tęskni to nie dziwne, wydatnie mu liczba jednozdaniowców spadła od kiedy nie "polemizuje" ze swoim alter ego Lorak jak chcesz dyskutować z poplecznikiem zbrodniczych reżimów, z człowiekiem dla którego 6 milionów ludzkich istnień jest niczym, bo poziom szkolnictwa się podniósł to sobie polemizuj, ale nie tutaj Rozumiem że być może wasze rozmowy nad wielkim głodem albo kłamstwem w jedwabnym byłoby poruszające, obaj przecież macie świetne argumenty popierające wasze tezy. Już doszedłeś do tych znalezionych nabojów które rzekomo zabiły ludzi w stodole czy wciąż nie czytałeś wyników analiz stwiedzających jednoznacznie inny czas ich użycia? A tego ostatniego plaskoziemcy brakuje tu równie mocno co lebronowi supportu A co ciekawe tylko jeden placze choć kreował siena twardego faceta obrońcę podstaw europejskości Żenujący mały człowieczek Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi