BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 18 minut temu, eF. napisał: ułomny to był argument BMF, który podpiął średnią obronę Celtics pod jednego gracza, bo mu pasował do 'krytyki' (jeśli już się czepiamy) Nigdzie tego nie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 18 minut temu, eF. napisał: no to w takim razie zostawmy statsy, oglądajmy mecze, a wtedy McHale >>>>>>>> Eldo >>>> Molesta >>>>>>>>>> Peja ułomny to był argument BMF, który podpiął średnią obronę Celtics pod jednego gracza, bo mu pasował do 'krytyki' (jeśli już się czepiamy) no mordo, ale bigmani to są w głównej mierze odpowiedzialni za defensywę, dlatego już wcześniej pisano, że im wyższa pozycja tym większy problem więc jak Bird bez pleców już nie bronił a do tego z ławki McHale nie wyrabiał to prosta recepta na upadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) @Koelner błagam nie bierz już żadnego big mana, otocz to samymi wingami z rzutem teraz i masz kozak skład. Kempem awaryjnie zagrasz jako C w small-ballu. Kemp spokojnie sobie radził np. z Hakeemem w defensywie, poradzi sobie też z każdym innym. W ogóle jedynym centrem na którego trzeba mieć odpowiedź 1on1 to Shaquille O'Neal. Wiadomo, że i tak musisz podwajać (o ile nie masz Duncana - to jedyny wysoki który mu ustawał bez problemu + może Hakeem) Jokic robi ofensywę jako point center, ale to nie scorer Robinson, Ewing - grają jak PF w ataku Mourning, Dwight nie zabiją Cię swoją ofensywą a Embiid gdzieś pomiędzy, a i tak dobrze wychodziło krycie go niższym zawodnikiem, z niższym punktem ciężkości oraz długimi łapami pod resztę nie ustawiasz gameplanu PS Kirilenko super pick. Edytowane 20 Maja 2020 przez BiałaCzekolada2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 @polishllama69 tylko u mnie nie ma Birda bez pleców, jest za to Mutombo, Jordan i Payton... i wszyscy w prime @BMF no tak to z boku wyglądało, że średnią obronę Celtics chciałeś zrzucić na barki McHale'a, bez urazy jak coś nieeeee!!!.... mam 1,5h na na opis do kopanej, daaamn! (i'm out na chwilę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 4 minuty temu, eF. napisał: tylko u mnie nie ma Birda bez pleców, jest za to Mutombo, Jordan i Payton... i wszyscy w prime jest za to wybitny Kyle KOrver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Teraz, polishllama69 napisał: jest za to wybitny Kyle KOrver przy takich grajkach jakich ma ef Korver nie jest żadnym problemem w D tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 10 minut temu, julekstep napisał: przy takich grajkach jakich ma ef Korver nie jest żadnym problemem w D tbh zobaczymy co będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 @RappaR są szanse na wybór dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) @RappaR przerwij ta operacje i pickuj! priorytety kuwa Edytowane 20 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 @RappaR wszyscy czekają, bierz tego Christiana Wooda! (śmieszki śmieszkami, a zobaczycie za 2/3 lata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Brakuje mu PG, to może Rajona Rondo z automatu? Chyba bezpieczny pick dla Rappara i by można przyśpieszyć grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 @Pablo81 dawaj bo cos wolno idzie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 wolno idzie, bo grupy w kopanej itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Hardaway bardzo fajny pick, ale ciekawe, że wersja z Warriors - a nie Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 13 minut temu, BMF napisał: Hardaway bardzo fajny pick, ale ciekawe, że wersja z Warriors - a nie Heat. Można lata zmienić, bo miałem nie podawać narazie i wziąłem na szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 9 minut temu, january napisał: @BiałaCzekolada2.0 trochę mnie wnerwiłeś spoilerowaniem Lowryego (w sensie słusznym zachwalaniem), bo go mocno chciałem^ No, ale się ostał, więc wybaczam wybaczysz podwójnie, bo własnie chciałem pisać, że Twój skład bardzo fajnie zbilansowany. Shawn Marion chyba ZAWSZE trafia do zespołu z Dirkiem @Pablo81 duuużo talentu. Drexler najmniej tam potrzebny ze wszystkich, ale Hardaway+Richmond wokół Shaqa i Webbera to świetna sprawa. Nie dobierałbym już nikogo, kto potrzebuje piłki do ręki. ogólnie wysoki poziom trzymamy i na ten moment widzę może 2-3 słabsze zespoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Taaaa wysoki poziom niektóre picki są niepojęte , że niektórzy są dalej nie wybrani tym bardziej. ze 3-4 to jest w wtf? Fit kuurwa srit. Brawo sport level nic więcej. Edytowane 21 Maja 2020 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 jest jeszcze 4 mocnych rozgrywających do wyboru, z których co najmniej 2 ma mocniejszy peak niż Stockton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie no ale nienawiść do pewnego Pana pg/sg to chyba nienawisc bo inaczej tego się nazwać nie da patrząc kto poszedl. Ciekawe jak pójdzie co będą za teksty. Ze nie pasuje ze niszczy zespol ze nie wiem co. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 12 minut temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: jest jeszcze 4 mocnych rozgrywających do wyboru, z których co najmniej 2 ma mocniejszy peak niż Stockton Ale nie ma od pierwszej rundy lepszego połączenia 3pt i D od Holidaya Na pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi