Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 1 minutę temu, Gregorius napisał: Osobiście mam Pippena w top30 all time ,a dodatkowo idealnie pasuje do DRoba i mojej koncepcji. tylko wyraziłem własne zdanie, imho jest tutaj przynajmniej jeden gracz na tej pozycji jako blind option i do D-Roba też by pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 9 minut temu, blackmagic napisał: Zdanie : ja mam zamiar oceniaćstarszych graczy dokładnie tak jak grali eliminuje Cie z zabawy w atf bo po prostu nie kumasz czaczy. Czyli nie mogę się już tutaj bawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 7 minut temu, polishllama69 napisał: tylko wyraziłem własne zdanie, imho jest tutaj przynajmniej jeden gracz na tej pozycji jako blind option i do D-Roba też by pasował jeśli myślimy o tym samym to go mocno rozważałem. Jak ktoś go wybierze to napisze o kogo chodziło. Marzył mi się duet Garnett (w tym samych latach co wybrany) i DRob 5 minut temu, karpik napisał: Czyli nie mogę się już tutaj bawić? Ja również nie mam zamiaru wymyślać jakby grali gdyby urodzili się w innych czasach. Będe oceniał graczy jacy byli w wybranych sezonie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 19 minut temu, karpik napisał: Czyli nie mogę się już tutaj bawić? Bawic sie mozesz tylko nie psuj funu innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Jokic to steal draftu najlepszy do tej pory pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 8 minut temu, Koelner napisał: Jokic to steal draftu najlepszy do tej pory pick szybko sie uczysz Jok nawet z jedynka bylby stealem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) 3 godziny temu, marzec napisał: Nikogo nie objerzadza w tym problem curry bo już jest wadea ze już nie wspomnę o innych nie wybranych niszczą jego wspaniałe rozegranie jak chcą. Nash to dno w atf prawie gorsze niż Leonard przed shaqiem Kpisz. 50/40/90 klub, elite rozegranie ( ponad 10 asyst na mecz). Kosmiczna trójka. MVP i wcale nie gorsze PO. BBIQ. Sto razy więcej przewag niż jedna wada a zaraz poleci zajebisty obrońca do pary a w 3 rundzie SF z bdb D i możesz se gadać o obronie Nasha co tam chcesz. Edytowane 16 Maja 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 34 minuty temu, Gregorius napisał: Osobiście mam Pippena w top30 all time ,a dodatkowo idealnie pasuje do DRoba i mojej koncepcji. Pippen i drob raczej pasuja do kazdego bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 20 minut temu, Gregorius napisał: Ja również nie mam zamiaru wymyślać jakby grali gdyby urodzili się w innych czasach. Będe oceniał graczy jacy byli w wybranych sezonie . ej, ale majac dwoch graczy z mid-90's strzelasz sobie troche samoboja wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Kpisz. 50/40/90 klub, elite rozegranie ( ponad 10 asyst na mecz. Kosmiczna trójka. MVP i wcale nie gorsze PO. BBIQ. Sto razy więcej przewag niż jedna wada a zaraz poleci zajebisty obrońca do pary a w 3 rundzie SF z bdb D i możesz se gadać o obronie Nasha co tam chcesz. nie dyskutuj - pickuj - chce w planszówki iść grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Kpisz. 50/40/90 klub, elite rozegranie ( ponad 10 asyst na mecz. Kosmiczna trójka. MVP i wcale nie gorsze PO. BBIQ. Sto razy więcej przewag niż jedna wada a zaraz poleci zajebisty obrońca do pary a w 3 rundzie SF z bdb D i możesz se gadać o obronie Nasha co tam chcesz. tzn wiesz -> jak masz Nasha to chocbys dobral 4ech Olajuwonow to ludzie i tak bedo gadac o D been there, done that Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 1 minutę temu, P_M napisał: nie dyskutuj - pickuj - chce w planszówki iść grać Jakie planszówki? Niedługo ide obczaić nowy dodatek do posiadłości szaleństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: szybko sie uczysz Jok nawet z jedynka bylby stealem! w dodatku łatwy do obudowania a jak lorak tak napisze to już w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Teraz, Gregorius napisał: Jakie planszówki? Niedługo ide obczaić nowy dodatek do posiadłości szaleństwa któż to wie - coś z listy https://boardgamegeek.com/collection/user/Argue?rankobjecttype=subtype&rankobjectid=1&columns=title|status|version|rating|bggrating|plays|comment|commands&geekranks=Board Game Rank&own=1&objecttype=thing&ff=1&subtype=boardgame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: ej, ale majac dwoch graczy z mid-90's strzelasz sobie troche samoboja wlasnie To tylko zabawa. Zresztą akurat tych dwóch graczy pasuje idealnie do obecnych czasów. Z wszytskich wielkich centrów lat 90 myślę że do obecnej koszykówki własnie DRob pasuje najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 8 minut temu, Koelner napisał: w dodatku łatwy do obudowania a jak lorak tak napisze to już w ogóle lorak to akurat embiidowiec (czyli nie zna sie na wspolczesnych centrach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 9 minut temu, julekstep napisał: lorak to akurat embiidowiec (czyli najlepiej zna sie na wspolczesnych centrach) poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: kocham Jokica a julekstep ma najlepszy sklad tez poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: tez poprawilem nie ładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 penny do hardena ? (srsly meme) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi