MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 2 minuty temu, karpik napisał: Obiektywnie dobry pick julka. Jokic daje unikalny skill, którego nie da nikt inny i wydaje się całkiem łatwy do obudowania. Polemizowałbym z tym, ale wtedy musiałbym zacząć rzucać nazwiskami. Dla mnie Jokic to nie jest gracz na pierwszą rundę takiego ATFu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: 1... Duncan bez Popa! (pdw mac!) Marna zaczepka. W 2003 Duncan samotnie doprowadził do tytułu. Nie widzę tu czemu Pop miałby tu umniejszyć tytuł. Duncan trafił na post prime Robinsona i ante prime Parkera i Manu. Zrobił to po swojemu. Pop i jego magia to 2007 oraz 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Polemizowałbym z tym, ale wtedy musiałbym zacząć rzucać nazwiskami. Dla mnie Jokic to nie jest gracz na pierwszą rundę takiego ATFu. Jakiś czas temu dla Ciebie Jokic nie był graczem na PO Kiedy wreszcie uwierzysz..... we're all witnesses!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: 1... Duncan bez Popa! (pdw mac!) Lubie i Joka i Ciebie, ale w tej grze popularnosci prosisz sie o jednej z gory ujemny glos w kazdym matchupie (chociaz sam jestem swiadom, ze z moja opinia o tym clownie przegralbym z ekipa co wybierze iversona jako gtg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Iverson w sumie często jest pomijany w takich ATF, a jeśli charakter i podejście nie ma znaczenia (w takich zabawach nie może mieć) to w sumie taki AI jako 6th man całkiem spoko opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Iverson w sumie często jest pomijany w takich ATF, a jeśli charakter i podejście nie ma znaczenia (w takich zabawach nie może mieć) to w sumie taki AI jako 6th man całkiem spoko opcja. Tak, ale juz ma wyrobioma jedynie sluszna opinie ze lepiej nie tykac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Iverson w sumie często jest pomijany w takich ATF, a jeśli charakter i podejście nie ma znaczenia (w takich zabawach nie może mieć) to w sumie taki AI jako 6th man całkiem spoko opcja. Wszyscy wiemy ze on nigdy nie zagra z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, mac napisał: Tak, ale juz ma wyrobioma jedynie sluszna opinie ze lepiej nie tykac.. Jest paru takich niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, january napisał: No ten '19. Nawet nie z gwiazdką, ot aberracja zdarzająca się raz na kilkadziesiąt lat, że rywal w finałach musi wystawiać do rotacji babcie od sprzedawania hotdogów w kioskach. A ten moj Currego legitny czy nie? Bo Camby pisze ze nie. Plus, czy rs currego, jednoglosne mvp legitne czy naciagane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 22 minuty temu, ignazz napisał: 11..12..13..14...15 gracze bez tytułu. Czarna seria No to teraz pora na Roberta Horry aby wyrównać statystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Wolac LBSa bo nie wytrzymam napiecia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak coś to kończę pracę przed północą, proszę się na moje ekspresowe wybory lepiej nie nastawiać ;] Lbs dzis pisal ze bedziecie musieli na niego poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 5 minut temu, julekstep napisał: Wolac LBSa bo nie wytrzymam napiecia! Pracuje wiec jeszcze trochę poczekacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, january napisał: Harden wiadomo dobry pick, ale powiem szczerze - ku*wa nie chciałbym się bawić w to obudowując JH:) nie chciałbymbyć właścicielem teamu z Nowitzkim albo Shaqiem, który gra przeciw Hardenowi. 1 godzinę temu, karpik napisał: Obiektywnie dobry pick julka. Jokic daje unikalny skill, którego nie da nikt inny i wydaje się całkiem łatwy do obudowania. Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Dla mnie Jokic to nie jest gracz na pierwszą rundę takiego ATFu. @MarcusCamby - ja myślę że zaczęła się już wojna podjazdowa i @karpik po prostu propsuje słabego przeciwnika by robić mu dobrą opinię i pomagać zdobywać głosy w starciach ze słabszymi. z silniejszymi Jok i Nowitzki są dla mnie o tyle problematyczni, że musisz dołożyć do nich innego defensywnego wysokiego, a defensywny wysoki najczęściej jest kołkiem w ataku bez rzutu i jammuje strefę podkoszową, co w 2011 przechodziło ale w 2020 już słabo. Choć pewnie gość od Jokicia pójdzie w small ball.... i w sumie może ten z Nowitzkim też (czyli bez drugiego centra) , choć to będzie miazga jak trafią np na Shaqa. Choć w sumie jak wziąć 9 ludzi to można to obudować na każdy możliwy matchup (tzn i small ball i jakiś Dwight do tego), więc może niepotrzebnie zrzędzę. Edytowane 28 Marca 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 42 minuty temu, julekstep napisał: Wolac LBSa bo nie wytrzymam napiecia! ja picknę po północy, bom w pracy jeden pick mam nad drugim myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Tak sobie jeszcze raz przejrzałem te wybory w kontekście czy powinienem się skusić na LBJ lub Shaqa kosztem Duncana. i tak wstępnie o LbJ pomyślałem ze on akurat w takiej mega gwiazdorskiej obsadzie nie musi być aż takim pozytywem. ciagnal słabsze zespoły przez hero mode do świetnych wyników ale jakoś nie widzę go jako gracza który jak ma obok 8 all time gwiazd to ten zespół uczyni lepszym. To tylko przypuszczenie ale lbj to taki typ gracza który rośnie w słabszym otoczeniu i mam wątpliwości czy potrafi się przestawić jak Robinson po przyjściu Duncana Drexler gdy doszedł do Hakeema czy Durant gdy poszedł do Golden. nasza gra niby nie jest charakterologiczna ( w sumie zakazu nie widzę i nie będę zabraniał komuś krytyki charakteru jakiegoś fagasa) ale na moje LBJ gdy ma obok siebie gwiazdy i tak monopolizuje grę i spycha w cień Bosze i Wejdy mimo wszystko skutecznie. Wątpliwe jest czy on od 8 doskonałych graczy wykręci takiego maxa ze to przewaga go mieć. inaczej patrzę na to ze każdy klub ( z wyjątkami typu Golden) nie może przez ograniczenia w sałary budować gwiazdami na potęgę i wtedy w takiej prawie równej rzeczywistości lbj robi świetna robotę mając Smitha czy Delli bo ekipy przeciwne tez maja odpowiedników na takim poziomie. wtedy ten bonus u LBJ tak jak kiedyś u Jordana jest. Kerr i Hodges grali z Jordanem lepiej niż Russell czy Hornacek z Stocktonem. tu mamy jednak sytuacje ze 150 osób wybieramy z 2000 nazwisk. Inna rzeczywistość niż ta ligowa gdzie lbj lubi opierdolic towarzystwo ... tu ma zbyt zacne towarzystwo i wątpię ze robi czysty efekt Nasha.... W rzeczywistości ligowej to fantastyczny co ważne super medialny gość. W naszej moim zdaniem ma niższe noty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 W jakiej rzeczywistosci Kerr gral lepiej od Hornacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 A przyznacie ze tego czasem złudnego szajsu marketingowego jest za dużo. I lbj korzysta na potęgę jak kiedyś Jordan czy Kobe. Teraz, julekstep napisał: W jakiej rzeczywistosci Kerr gral lepiej od Hornacka? Porownujac ich własne możliwości. A nie statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 LeBron tak spycha gwiazdy w cień, że Davis jest najlepszym scorerem Lakers, Wade dopóki był w prime potrafił punktować lepiej w pojedynczych seriach od LeBrona, a Kyrie dostawał decydujące rzuty i w playoffach '16 oddawał tyle samo rzutów, co LeBron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Jeden zagrał ciut lepiej niż grał wcześniej w momencie próby a drugi jak na swoje możliwości ciut gorzej. I tego brakowało jazz. Te nazwiska to przykłady supportu a nie 1:1 porównanie 1 minutę temu, BMF napisał: LeBron tak spycha gwiazdy w cień, że Davis jest najlepszym scorerem Lakers, Wade dopóki był w prime potrafił punktować lepiej w pojedynczych seriach od LeBrona, a Kyrie dostawał decydujące rzuty i w playoffach '16 oddawał tyle samo rzutów, co LeBron. Dziś LBJ mądrze poprzez wiek gra inaczej. Ale nie tego lbj braliśmy w tym drafcie I ja tu nie umniejszam lbj w nba tylko opisuje powód dla którego Duncan w tej grze był brany wyżej. Moim zdaniem cześć graczy potrafi się dostosować a cześć nie Rozdzielam jego wspaniała karierę a reguły oceny w naszej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi