MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: A i tak c***owo picknie xD Sexton, Garland, Bitadze i teraz Giannis. Oj nie ma ręki do draftów nasz MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 16 minut temu, SlaKB napisał: Lama i cvbe maja ciężkie zadanie teraz, Garnett na tym poziomie to jedynie sidekick w ataku, a jeżeli chodzi o cvbe to drużyna z Kobe na tym forum nie ma szans niczego wygrać także łatwo nie będzie Nawet po ilości lajków widzę, że już przegrałem życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Zajebisty pick, przecież Garnett powinien iść na 100% po Giannisie. Wszyscy pójdziecie do koszykarskiego piekła za takie herezje. Edytowane 28 Marca 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, cvbe napisał: Nawet po ilości lajków widzę, że już przegrałem życie Tu nie możesz patrzeć na sportową wartość, trzeba skupiać się na sympatiach forum Edytowane 28 Marca 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Sorry @kucio, że Ci nie odpisałem, ale wtedy się jeszcze zastanawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ale ty mnie teraz @kucio zaimponowałeś! CP3 nad wiadomo kim zawsze i wszędzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @MarcusCamby za takie herezje do koszykarskiego piekła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 42 minuty temu, mac napisał: Nie sciemniaj bast dude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 6 minut temu, kucio napisał: Luzik, ja od początku celowałem w CP, ale myślałem jeszcze nad innymi. Byłem pewien, że X jednak u Ciebie, a tu taka niespodzianka z Giannisem. Fajny pick @BMF Zbyt mocny spoiler imo grajka ktory jeszcze nie poszedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Wczoraj trochę gadałem z tangiersem, więc chyba wiem kogo wybierze, ale może zmienił zdanie. Nie oszukujmy się, zostały dwa wielkie nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Wczoraj trochę gadałem z tangiersem, więc chyba wiem kogo wybierze, ale może zmienił zdanie. Nie oszukujmy się, zostały dwa wielkie nazwiska. Prawdziwie wielkie nazwisko zostalo dla Panow wybierajacych miedzy 15-16. Szykuje sie zazarta walka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ciekawie to wygląda. Top 2 i Kobe z 6 trochę WTF (Machiavelli cvbe liczył, że post-crash bonus jeszcze trzyma?). LeBron z 3, Kawhi z 8, Wade z 9 i Giannis z 11 dobre steale. Szczególnie Kawhi wydaje się być graczem, który mocno zyskuje w formule ATF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 19 minut temu, Chytruz napisał: Ciekawie to wygląda. Top 2 i Kobe z 6 trochę WTF (Machiavelli cvbe liczył, że post-crash bonus jeszcze trzyma?). LeBron z 3, Kawhi z 8, Wade z 9 i Giannis z 11 dobre steale. Szczególnie Kawhi wydaje się być graczem, który mocno zyskuje w formule ATF. Giannis jest jeszcze daleki od zweryfikowania go w PO. Nie wiem nad czym tu się podniecać? Nad tym ze może by dał rady jeżeli nie ten wirus? Masz graczy których wybór krytykujesz a którzy zrobili epickie serie podczas gdy Grek na razie puka do drzwi. To nie jest zabawa gdzie głosujemy na mvp zawieszonego sezonu tylko all time. Za potencjał mamy nagradzać? W tej grze na pewno nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Tak bardzo, bardzo chciałem Garnetta @polishllama69 za szybko poszedł, ale nie lubię Wade i Leo, wiec tak z sympatii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, polishllama69 napisał: za szybko poszedł, ale nie lubię Wade i Leo, wiec tak z sympatii Specyficzny gracz ale fantastyczny w obronie wiec się nie dziwie. Choć od Duncana lepszym obrońca nie był. Innym po prostu bo przez lżejsza masę ( zaczynał na SF) nie bronił największych klocków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 case Draymonda Greena, że klocek obok był użyteczny, ale do kończenia meczów na C elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 37 minut temu, january napisał: Chodzą plotki, że tu Kawhi nie będzie grał przeciw dwustuletnim Iguodalom i Livingstonom, wspierających McKinniego i Quina Cooka. Durant zas na pewno nie zagra z Currym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 7 minut temu, ignazz napisał: Innym po prostu bo przez lżejsza masę ( zaczynał na SF) nie bronił największych klocków. Garnett już w tamtych czasach bronił na pozycjach 1-5 od szybkich guardów po masywnych centrów. Dzisiaj pewnie byłby ceniony podobnie jak Giannis w tym aspekcie i lekko zdetronizował Duncana jako króla obrony ze swoim full package. A w ofensywie wolę Garnetta od Giannisa, bo Greka stosunkowo łatwo spowolnić i wtedy wychodzą jego niedoskonałości z passingiem i rzutem. Moim zdaniem Grek to ryzykowny pick, ale BMF być może ma na Niego pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 9 minut temu, mac napisał: Durant zas na pewno nie zagra z Currym oj ten brak spacingu zaboli a jeszcze playmakera znaleźć trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Myślę, że może chcieć go obudować strzelcami, choć może ma inny pomysł. Mnie się wybór Giannisa nie podoba. I z góry uprzedzam, że te wszystkie Kałaje, Giannisy i inne Jokice będą miały u mnie poprawkę na brak playoffs w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi