LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Alonzo napisał: Nie oszukujmy się - jaki by termin nie był zawsze znajdą się osoby, którym nie będzie pasowało. Tak wypada zakończenie sezonu - i nic na to nie poradzimy - zresztą na opisy jest cały tydzień.. a ludzie lubią po studencku - na ostatnią chwilę Ogólnie to opis można sobie było przygotować wcześniej i po prostu dodać do tego statsy po 82gim meczu ale ja się nastawiałem na to, że zrrobie opis jutro, nie widzę jednak żadnego powodu by opisy w terminach świątecznych deadlajnować na 26 grudzień i poniedziałek wielkanocny, nic to nikogo nie kosztuje a można chociaż uniknąć spin w domu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 I tak zrobimy - ustalając terminarz nikt z Rady nie za bardzo ogarnal ze wypada to idealnie na święta zrobimy do poniedziałku choć im szybciej wszyscy wyślą, tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, Szulim napisał: I tak zrobimy - ustalając terminarz nikt z Rady nie za bardzo ogarnal ze wypada to idealnie na święta zrobimy do poniedziałku choć im szybciej wszyscy wyślą, tym lepiej Bez sensu, wtedy w poniedziałek będzie marudzenie że przecież były Święta i nikt nie miał czasu o tym myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Do poniedziałku lepiej przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 10 minut temu, cvbe napisał: Bez sensu, wtedy w poniedziałek będzie marudzenie że przecież były Święta i nikt nie miał czasu o tym myśleć co Ty tu forsujesz? deadline to deadline, ale niech będzie życiowy, bo 15 minut spóźnienia i Fluber upierdala 4W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: co Ty tu forsujesz? deadline to deadline, ale niech będzie życiowy, bo 15 minut spóźnienia i Fluber upierdala 4W No to dostaliście deadline to marudzicie z Cambym Nawet C_M wrzucił opis, teraz kto nie wrzuci ten ma podwójny wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 minuty temu, cvbe napisał: No to dostaliście deadline to marudzicie z Cambym Nawet C_M wrzucił opis, teraz kto nie wrzuci ten ma podwójny wstyd nie rozumiesz, ale ważne, ze chociaż Szulim chyba czai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: nie rozumiesz, ale ważne, ze chociaż Szulim chyba czai Ależ ja bardzo dobrze rozumiem - znajdź mi trymestr po którym nikt nie marudził na terminarz to pogadamy wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, cvbe napisał: Ależ ja bardzo dobrze rozumiem - znajdź mi trymestr po którym nikt nie marudził na terminarz to pogadamy wtedy nie róbcie deadlinu przed Świetami to będzie więcej opisów i w terminie, bo nie wiem czy widzisz, ale mamy ich teraz dość mało, a czasu niezbyt wiele ja wrzucę jutro, proszę tylko o życzliwe podejście na przyszłość Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @cvbe wejdź na kanał Rady juz reszta ogarnęła z nas ze lepiej zrobić do poniedziałku sam osobiście jakbym nie miał dzisiaj chwili, to kolejna byłaby w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: @cvbe wejdź na kanał Rady juz reszta ogarnęła z nas ze lepiej zrobić do poniedziałku sam osobiście jakbym nie miał dzisiaj chwili, to kolejna byłaby w poniedziałek To jak reszta ogarnęła to po co mam wchodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, cvbe napisał: To jak reszta ogarnęła to po co mam wchodzić? Bo powinieneś po to mamy kanał wewnętrzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, Szulim napisał: Bo powinieneś po to mamy kanał wewnętrzny No to jak mamy kanał wewnętrzny to czemu piszesz mi tutaj zamiast prywatnie żebym wszedł "bo reszta już ogarnęła"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 3 minuty temu, cvbe napisał: No to jak mamy kanał wewnętrzny to czemu piszesz mi tutaj zamiast prywatnie żebym wszedł "bo reszta już ogarnęła"? Damn ziomeczku reszta ogarnęła żeby wejść poza tobą - o to chodziło eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: Damn ziomeczku reszta ogarnęła żeby wejść poza tobą - o to chodziło eot Bardziej chodziło mi o to, że piszesz mi to tutaj zamiast PM bo to że mogliście zagłosować beze mnie to normalne, w końcu jest nas 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Big time player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 No kto by się spodziewał na początku sezonu, ze Ingram dowiezie na plecach Pelicans do Playoff, a LeBron będzie już na rybach xd Btw play-in są c***owe, wyjebali tych Clippers strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 no szkoda, myślałem, ze Reggie znowu ich pociągnie, ale jeśli Twoją druga opcja jest Morris to raczej ciężko były GM Soty za to miał mega nosa z wymianą PG, trzeba to przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 @Alonzo rozumiem ze w tym trymestrze te wyniki co tam są podane w twoim terminarzu to są proponowane, tak? zdziwiło mnie ze taka forma pokazania terminarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi