LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 09:48, Szulim napisał(a): a za przeproszeniem - ale jaki gen wyparcia? XD ja nigdy nie twierdziłem że Dort jest shoterem - tylko defensorem Rozwiń chodzi mi o inną kwestie, była już dziś poruszana, więc liczyłem, że załapiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 09:48, Szulim napisał(a): a za przeproszeniem - ale jaki gen wyparcia? XD ja nigdy nie twierdziłem że Dort jest shoterem - tylko defensorem Rozwiń Ja bym Giddeya pompomowal chyba bardziej jeszcze niż Dorta po wczoraj, chociaż tu dochodzi kwestia brudnych rąk po tej wymianie według niektórych xD A Lavine dzis odprawił Raptors, 30 pkt w samej drugiej połowie. Czy wielki Jimmy Butler najpierw dostanie wpierdol od Trae A potem Lavina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 09:49, LeweBiodroSmoka napisał(a): chodzi mi o inną kwestie, była już dziś poruszana, więc liczyłem, że załapiesz Rozwiń sorry, musiałem cofnąć się o stronę wcześniej rozumiem, że nadal pijesz do Giddeya? nie mam pojęcia co mam na ten temat jeszcze opisać - jest mi tylko przykro że @Eryko zniknał nagle i nieoczekiwanie i nawet nie ma szansy przedstawić swojego punktu widzenia + cały czas przypomnę - to nie ja chciałem sprzedać Lonzo (co zresztą kilku GM może potwierdzić bo odmawiałem przez długi czas) tylko Eryko bardzo chciał go kupić i męczył mnie też dość długo. Temat tyle razy wałkowany, że nie wiem ile razy będzie wypomniany, ale cóż - przyjmuję że nie każdemu się podoba outcome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 09:56, Szulim napisał(a): sorry, musiałem cofnąć się o stronę wcześniej rozumiem, że nadal pijesz do Giddeya? nie mam pojęcia co mam na ten temat jeszcze opisać - jest mi tylko przykro że @Eryko zniknał nagle i nieoczekiwanie i nawet nie ma szansy przedstawić swojego punktu widzenia + cały czas przypomnę - to nie ja chciałem sprzedać Lonzo (co zresztą kilku GM może potwierdzić bo odmawiałem przez długi czas) tylko Eryko bardzo chciał go kupić i męczył mnie też dość długo. Temat tyle razy wałkowany, że nie wiem ile razy będzie wypomniany, ale cóż - przyjmuję że nie każdemu się podoba outcome Rozwiń Będzie wałkowany tak długo aż go oddasz za darmo gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 07:44, człowiek...morza napisał(a): fajny ten deal Lonzo za Giddeya. jeden z gm'ow sobie wchodzi dzieki temu do PO, a drugi nie. a to i tak najmniejsza korzysc jakby wszystko policzyc Rozwiń Wciąż lepsza wymiana niż Kyrie Irvinga na Ben Simmonsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 14:20, MarcusCamby napisał(a): Wciąż lepsza wymiana niż Kyrie Irvinga na Ben Simmonsa. Rozwiń no własnie sęk w tym, ze nawet nie xd co pokazuje zjebanstwo tego transferu dobitnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Wiggins się podobno stawia u nas na play-in na te 20-25min. Mentalny i jakościowy boost dla zespołu wreszcie. Oj bardzo groźni będą Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Jasiu wyłaź z szafy, udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dobrze nam idzie z opisami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 U mnie będzie duży problem z opisem w terminie. Niestety, ale dopiero poniedziałek mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) ja by się nie katować daruje sobie statystyki, jedynie może sprzedam te najważniejsze, jak Jasiek chce zażynać swoich dziadków dla hca to jego sprawa odniosę się do narracji tutaj sprzedawanych i końcówki sezonu, absencji itd. najważniejsze, że gdyby nie Bulls to bym miał cały core w playoffach, prócz Granta, który i tak jest z najdłuższym stażem w drużynie prócz Joka chyba Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 16:19, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja by się nie katować daruje sobie statystyki, jedynie może sprzedam te najważniejsze, jak Jasiek chce zażynać swoich dziadków dla hca to jego sprawa odniosę się do narracji tutaj sprzedawanych i końcówki sezonu, absencji itd. najważniejsze, że gdyby nie Bulls to bym miał cały core w playoffach, prócz Granta, który i tak jest z najdłuższym stażem w drużynie prócz Joka chyba Rozwiń Nie bądź ciapa, nie daj się Lakers bez Lebrona w T3 nie mają aż takich argumentów żebyś bez walki poddawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 17:54, Reikai napisał(a): Nie bądź ciapa, nie daj się Lakers bez Lebrona w T3 nie mają aż takich argumentów żebyś bez walki poddawał. Rozwiń ale ja nic nie poddaje, faktem jest, że Jok miał kontuzje pod koniec trymestru, więc nie będę na siłę innych zmuszał do bicia się o złote kalesony i żeby się w 7miu czy tam ilu zabijali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 U mnie opis jutro będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Mój tez się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ale żenada panowie z opisami, chyba że jutro 20 osób je ogarnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 22:20, LAF napisał(a): Ja tam nie będę jakoś surowo karał za brak opisów tym razem. Akurat gorący okres jeśli chodzi o polski sport. Rozwiń o tak, bardzo gorący! a co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 22:43, LeweBiodroSmoka napisał(a): o tak, bardzo gorący! a co się stało? Rozwiń Anwilu nie oglądasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 22:44, ignazz napisał(a): Anwilu nie oglądasz? Rozwiń zatrzymałem się na Quintelu Woodsie, nawet pewnie literówkę w imieniu zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Eee a co się dzieje w polskim sporcie? U mnie kary za brak opisu będą, bez przesady T3 to najważniejszy okres przed PO, masa czasu, a tu 3/4 opisu nie zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi